Hae Anna.fi-sivustolta

jouluaskartelu

Viestiketju osiossa 'Vauvan hoito' , käynnistäjänä miksi ei?, 12.12.2005.

 1. miksi ei? Vierailija

  Olen askarrellut monenlaisia joulujuttuja nyt,kun tyttöni on 7,5kk ja se on tuottanut monissa tutuissa ihmetystä,että kuinka kerkeän. Onko teistä joku muu mennyt tekemään saman virheen pienen lapsen äitinä?

  En tajua miksi lapsen kanssa täytyisi olla jatkuvasti,kyllä varmasti äiti saa omiakin asioita tehdä!? Meidän tyttö on todella rauhallinen ja itsekseen viihtyvää sorttia eikä hän vielä edes liiku niin,että vahtia tarvitsisi kokoaikaa.Vatsalleen kääntyy,mutta siitä ei sitten osaakkaan jatkaa matkaa eli hyvin voin mielestäni askarrella ja tehdä muitakin omia juttujani.

  Olenko siis poikkeustapaus äitinä vai löytyykö teitä muitakin omasta ajasta nauttivia??
   
 2. askartelija Vierailija

  Minäkin askartelen! Tänäkin vuonna tein kaikki joulukortit itse ja joitakin joulukoristeita. Tyttäremme on 1v2kk, joten korttien jne. teko täytyi kyllä ajoittaa päiväuniaikaan tai muuten rauhalliseen hetkeen, muuten ei äidin touhuista tule mitään, kun on ""pieni apulainen"" jatkuvasti jaloissa tai syliin tunkemassa (tai saksia varastamassa...).
  Askartelu on mukavaa ja sitä voi kaiken lisäksi tehdä kotona.
  Vielä viime jouluna pystyin tekemään kortit olohuoneen lattialla, kun tyttö vain oli paikallaan ja katseli äidin touhuja. Tänä vuonna ei sitten mitenkään onnistu sellainen. Sinulla vielä on helppoa, kun tyttö ei liiku niin paljoa, että pystyisi aiheuttamaan vaaraa tai häiritsemään askartelua.
  Tokihan harrastuksia täytyy olla!
   
 3. * Vierailija

  viime jouluna tehtiin tytön kanssa joulusiivot ikkunanpesuista ja verhonvaihdoista lähtien (4kk) siinäpä tytölle ohjelmaa katsoa äidin hyötyliikuntaa. Ja kortit askartelen myös tänä vuonna. ei meillä ainakaan koko aikaa vartavasten leikitä lapsen kanssa, kyllä lapsen pitää oppia leikkimään/keksimään leikkejä ja saada ihmetellä maailmaa itsekseenkin. PIkkuvauvaaikana yritin päinvastoin tehdä niin paljon kuin suinkin kotitöitä vauvan hereillä ollessa (niin kauan kun viihtyi itsekseen/tai hommiani ihmetellen) että sain sitten päikkärien aikana itsekin vähän levähtää.
   
 4. vierailija Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti