Hae Anna.fi-sivustolta

Joutuuko hyvä ihminen helvettiin?

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä Gaia, 14.11.2006.

 1. nimimerkki Vierailija

  Hyvä ihminen ei joudu Helvettiin. Kristinusko on yksi uskonto muiden joukossa se ei kerro ainoaa totuutta. Se kertoo asiat vain niikuin se ymmärtää. Ja ihminen voi parantaa tapansa monen muunkin kuin kristinuskon avulla. Tottakai uskovaiset laitta tänne videoita jotka kannattaa heidän näkemystään.
   
 2. Voi luoja. Millähän perusteella kuvittelet että munkin mussutuksesta puhunut on seurannut sinua vuositolkulla ja hän on vain yksi ja ainoa joka sinulle kommentoi?
  Jo on ihmsiellä harhaluulot. Minäkin olen sinulle kommentoinut monesti enkä ole munkin mussutuksesta puhunut mitään.
   
 3. Donna e mobile Vierailija

  Sinä teet ihan tätä samaa.
   
 4. Danerys Vierailija

  Ei se kestäkkään, tänne tullaan uudellen.
   
 5. Elämä 2922 Vierailija

  Lainaan kirjasta Elämänviisauden kirja sivulta 521 kohdan 2922, jonka on kirjoittanut Mika Waltari.
  "Niin, ehkä tosiaan katse, kosketus, ihmisen lämpö riittää elämäksi, koska sen
  on pakko riittää. Vain aavistus, tunne toisen ihmisen, kaltaisensa samanlaisesta yksinäisyydestä, erottavasta ja yhdistävästä kuilusta, jota sanat eivät koskaa voi silloittaa. Aavistamalla vain voi kokea toisen ihmisen, ei koskaan sanoilla, ei edes parhaiten harkituilla, tarkimmin analysoiduilla sanoilla. Sen tietää kai parhaiten juuri kirjailija, joka ymmärtää voivansa sanoa parhaansa, tosimpansa aina vain rivien välissä."

  Meitä lukijoita ja kirjoittajia on monenlaisia. Vireystaso vaihtelee ja kuuluisa v-käyrä sen mukaan. Joskus joku juttu vain naurattaa ja heikompana hetkenä tulee ikävä tunne.
  Ketjun aiheena on tuonpuoleinen ja siispä muutama sana pääaiheesta.
  Kauan sitten perässäni juoksi nuori mies ja kehuin hänelle jotain paikkaa.
  Kun sitten sain suututettua hännystelijäni kintereiltäni hän istui auton kyydissä ja heitti ikkunasta kiven perääni ja huusi "tervemenoa paratiisiin."
  Juttua en enää muista tarkasti. Kai kerroi muualla olevasta uimarannasta, joka nimi on paratiisi.
  Tuon tyylisä episodeja on sattunut elämässäni senkin jälkeen.
  Aikonaan eroa halunnut puolisoni sanoi eläneensä kanssani helvetissä.
  Ei minunkaan elämä hänen rinnalla helppoa ollut. En kuitenkaan muistaakseni koskaan maininnut tuota sanaa. On järjetöntä sanoa huonolla tuulella tuon paikan nimeä.
  En tiedä miten olisi käynyt, jos kivi olisi osunut otsaani. En ehkä olisi tässä kirjoittelemassa. Sen vain elävästi muistan, että Aulangon näköalatorni läheisessä kahviossa oli ihania munkkeja. Ihan kuin äidin leipomia.
  Nämä kaksi ihailijaa istuivat meitä sisaruksia vastapäätä.
  Kukapa tietää vaikka vielä ovat hyvissä voimissa ja joskus lueskelevat anna.fi
  keskustelupalstaa.
  Lainaamani kirja tuli mieleen, kun selailin muutama päivä sitten kirjoja Fida-liikkeessä. Kirja näytti olevan hyllyllä. Sitten valot sammuivat ja myyjä ilmoitti, että liike kohta suljetaan. Tyttäreni sai ko. kirjan kauan sitten yo-lahjaksi. Mika Waltari on oikeassa. Kun elää yksin kaipaa jonkinlaista kosketusta. Jos ei muuten niin sitten tietokoneen näppäimistöltä.
  Oli mukava viime viikolla piipahtaa presidentinlinnassa jo resuisilla ja räntäsateessa kastuneilla ikivanhoilla kävelykengillä. Kun pääsin kotiin konmaritin kengät roskiin.
  Kengistä minulla ei ole puutetta, mutta hyvästä ja loogisesta tajunnanvirrasta sitäkin enemmän. Ehkä sokerihiiren elämä on tällaista. Meistä sokerihiiristä on luultavasti tehty tieteellisiä tutkimuksia.
  Yksi juttu vielä ja sitten tietokone kiinni. Minua kerran luultiin junassa laulaja Lea Laveniksi. Sen takia aina naurattaa, kun hänestä on juttuja. Ihan sen takia katsoin Hyvää Elämää ohjelman ja ostin Apu-lehden. Yllättävän paljon hyvää luettavaa. Varsinkin se Israel-reissu kiinnosti. Olen monta kertaa miettinyt maassa käyntiä ja katsonut sieltä tehdyn tv-sarjan. Nyt höpinä seis, että pääsette lukemaan rivieni välejä.
   

Tarot-ennustus – valitse kortti ja lue, mitä se enteilee elämääsi

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti