Hae Anna.fi-sivustolta

Juhlatila TURUN seudulta ?!?

Viestiketju osiossa 'Häähumua' , käynnistäjänä emillen, 28.09.2009.

 1. emillen Vierailija

  Osaisiko joku täällä kertoa -omaan tai kaverin kokemukseen perustuen, löytyisikö Turun seudulta sopivaa juhlatilaa häihin, kun kriteerit ovat seuraavanlaiset:

  vieraita max 100, mahdollisuus omien juomien tarjoiluun, bileiden jatkaminen pikkutunneille asti, sekä hyvä ja toimiva pitopalvelu ?! Hintaa ei tietenkään tarvitse olla ihan mahdottomasti ;)

  Kiitokset!!
   
 2. Moi, tarkentaisitko käsitettä "Turun seutu"? Tarkoitatko Turun kaupungin alueelta vai tulevatko lähikunnatkin kysymykseen? Jos tulevat, miten kaukana Turusta max. saisi olla? Maaseudulta löytyy kivoja seurojentaloja, jotka täyttävät kaikki asettamasi kriteerit. Samoin maalaiskuntien pitopalvelut voivat olla huomattavasti edullisempia kuin turkulaiset kilpailijat, vaikka eivät laadussa jää yhtään jälkeen. Pitopalveluista tietävät parhaiten paikalliset asukkaat, kannattaa siis kysellä suoraan hevosen suusta :)
   
 3. emillen Vierailija

  Hei ja kiitos vastauksesta!
  Lähinnä kyseeseen tulisi itse Turku ja sitä ympäiröivät alueet. Esimerkkeinä vaikka Kaarina, Kuusisto, Paimio jne. Matkaa saisi Turusta juhlapaikkaan olla enintään n. puolen tunnin ajomatkan verran, mielellään tietysti vähemmänkin.
   
 4. juhlat Turussa Vierailija

 5. emillen Vierailija

  Jep, olen siis tietysti netin kautta tutustunut tarjontaan, mutta kaipasinkin jonkun omakohtaisia kokemuksia. Harvempi tilanvuokraaja kirjoittaa omille sivuilleen, että heillä on epäkohteliasta henkilökuntaa, huonot ja kalliit ruuat jne.. Harvassa myöskään lukee, miten pitkään heillä saa iltaa venyttää yms.
   
 6. Morsian 09 Vierailija

  Vieraita mahtuu >150 ja palvelu oli loistavaa
   
 7. Kyntäjäntupa Vierailija

  Turkua ympäröivä maaseutu on "pullollaan" vanhoja nuorisoseurantaloja, maamiesseurantaloja ja työväentaloja, joita vuokrataan erilaisiin juhliin. Jos venytätte ajomatkaa 50-70 kilsaan (tai ajatte nopeammin;)), niin tarjontaa on runsaasti ja hinnat varmaan kohtuulliset.
   
 8. turkulaine akka Vierailija

  Kyntäjäntupahan on Pöytyällä, sinne ei ole matkaa edes ihan 50 kilometriä Turusta, vaan noin 45 tai 46, riippuu siitä mistä ajaa :) Toinen hyvä paikka Pöytyällä olisi Mäkiäisten työväentalo Riihikoskella, vieläkin lähempänä Turkua (matkaan menee vain n. 35 min). Mutta varmaan vielä lähempääkin Turkua hyviä ja kohtuuhintaisia paikkoja löytyy.
   
 9. anskuliini Vierailija

  Heippa!

  Juhlimme viime kesänä sellaisessa paikassa kuin Nummen Sauna. Nimi ei kuulosta hääpaikalta, mutta tilat olivat kivat ja porukka mahtui sinne hyvin. Ulkona on tosi iso terassi ja katos. Oli omat ruoka- ja juomatarjoilut ja hinnoittelu meni tuntien mukaan. Juhlimme siellä aamuviiteen asti kun niin saimme tehdä. Suosittelen lämpimästi!!!!

  www.nummensauna.fi
   
 10. kesämorsio2010 Vierailija

  Piikkiössä on Kavalton tila, siellä on monenlaista tilavaihtoehtoa :) Itse juhlin Navetan vintillä elokuussa.
   
 11. kavaltosta Vierailija

  Kavalto on minusta siitä tylsä paikka, että monet firmat pitää siellä tapahtumiaan ja itsekin olen ollut siellä vähän joka rakennuksessa työn merkeissä ja se välttämättä ainakaan kaltaiselleni ihmiselle ole mitenkään juhlava paikka. Lisäksi siellä on hyttysiä ihan hirveesti, kun on jonkun lammen rannala!
   
 12. Miia Vierailija

 13. Erkka Vierailija

  Morjes,

  Ravintola Suomalainen Pohja on oikeasti varma valinta. En tiedä onko Turun paras, koska en kaikissa paikoissa ole käynyt, mutta todella erinomaisen hyvä ainakin. Tylsää, kun niin monessa paikassa saa huonoa palvelua. Paikka löytyy Puolalanpuiston ja Turun taidemuseon kulmasta. Tutustua ilmapiiriin vaikka arkilounaalla :)

  Kotisivut: Ravintola Suomalainen Pohja - Turku
   
 14. itse vietimme häitämme turun keskustassa linnankadulla submarinassa. Palvelu oli todella hyvää ja kaikki toiveemme toteutettiin loistavasti. Tekniikka oli uusinta uutta ja mikä parasta kaikki toimi kuin rasvattu. Juhlatila itse oli upein kiertämistäni joka sitten ratkaisikin valinnan... marmorilattiat, kullattua pintaa jne. eikä ollut edes kallis.

  käykää kurkkaamassa

  SUBMARINA - tilaisuuden tullen...
   
 15. ja vielä edelliseen... paikalle sai viedä omat juomat joten säästimme pitkän pennin juomissa. Ravintoloiden ja pitopalveluiden viinit ovat todella kalliita!
  Lisäksi otimme tutultamme pitopalvelun jonka sai myös tuoda muualta jos halusi. ISOJA säästöjä!
   
 16. tiia Vierailija


  Kuuluko paikkaan oma pitopalvelu? :)
   
 17. Miia Vierailija

  Meidän häät pidettiin viime kesänä Harjattulan kartanossa. Aivan ihana paikka ja kaikki sujui tosi hyvin. Suosittelen!
   
 18. Shanzay Vierailija

  Vietimme häitämme kesällä 2010 Nummen saunassa Turussa. Paikkana kyseinen laitos on aika loistava, ja maksoimme sovitun hinnan etukäteen. Kuitenkaan kaikki ei mennyt niinkun Stömsössä. Ruoan tilasimme Nummen saunan kautta ravintola Kultaisesta Hirvestä. Ruoka oli hyvää, mutta syötyämme ylijäänyt ruoka vietiin pois emmekä sitä saaneet mukaamme kotiin, vaikka olimme siitä maksaneet. Sauna ja poreamme olivat käytössämme, mutta poreamme toimi 2 minuuttia minkä jälkeen "hajosi" eikä toiminut enää. Joku mies kävi sitä katsomassa, mutta pyöritteli vaan päätään eikä saanut sitä korjattua. Kuitenkin olimme siitä maksaneet. Palvelu ei pelannut, meillä piti olla käytössä henkilö jolta olisi voinut kysyä apua illan aikana, ketään ei kuitenkaan näkynyt kun apua olisi tarvinnut. Yöllä meidän oli tarkoitus grillata makkaraa yöpalaksi, mutta yllätys yllätys grillistä oli kaasu loppunut. Hieman ketutti. Kun seuraavana päivänä olisimme hakeneet Nummen saunalta sinne jääneet tavarat, ei paikalla ollut kukaan, vaikka aiemmin oli sovittu näin. Omistaja oli jossain mökillään. Siinä meni yöruokia hukkaan mitkä olivat jääkaapissa muutaman päivän ennenkuin ne saimme. Mitään korvausta emme saaneet, ja näin jälkiviisaanaa voi sanoa että olisi pitänyt maksaa vain osa maksusta etukäteen. Harmittavaisia tapahtumia olivat, mutta kuitenkin häistä jäi kokonaisuutena hyvä mieli onneksi!!
   
 19. Turkkunen Vierailija

 20. Amalia A Vierailija


  Just. Aika läpinäkyvää oman yrityksen mainostamista :D Ei edes vastattu aloittajan kysymykseen/vaatimuksiin juhlapaikasta...
   
 21. Juhlapaikka Turusta Vierailija

  Tämä ainakin osuu kriteereihin mitä haetaan.

  Kristallivintti - Juhlatilat Turku

  100+ henkeä, omat juomat ja mahdollisuus jatkaa juhlia aamuun asti :)
  Muutenkin kaunis ja edullinen paikka.
   
 22. Turussa naimisiin Vierailija

  Hei,

  Me järjestimme hääjuhlan Hintsan vintillä joka on Juhlatila Turun lähellä Raisiossa.
  Oli oikein mukava paikka ja todella valoisa. Valmistunut vissiin viime vuonna, joten vapaita viikonloppuja oli vielä tarjolla.
   
 23. joun Vierailija  minkä hintainen hintsan vintti oli?
   
 24. jnhd Vierailija

  Hus Lindman (lähes) pilasi hääni...

  Minun on nyt pakko jakaa tämä kauhukokemukseni, koska toivon, ettei kenellekään muulle käy samoin... Olimme helmikuussa 2016 varanneet Hus Lindmanin häidemme pitopaikaksi 6.8.16 juhlia varten. Alusta asti tiedossa oli, että vieraslukumme on noin 50 ja tässä tapauksessa juhla järjestettäisiin kahdessa heidän kolmesta salistaan (kolmas sali vain verhon takana - ei seinää). Koska olin lukenut jonkun kommentin netin palstoilla, että hääpaikat toisinaan buukkaavat useita juhlia samaan aikaan, jos vain tilaa on, pyysin erikseen kirjallisesti sähköpostilla heiltä kommenttia kysymykseen "ei kai sinne verhon taakse tule mitään toisia juhlia samaan aikaan". Sain vastaksen:

  "Kun olemme varanneet kaksi salia hääjuhlaan, on hyvin harvoin vapaana olevaan saliin tullut enää muuta seuruetta. --- Joka tapauksessa ilmoitamme teille mikäli joku haluaisi tulla samaan aikaan vieraaksemme ja keskustelemme miten suhtaudutte asiaan. Käytännössä vastaavissa tilanteissa vapaana olevassa salissa on ollut esimerkiksi lounasryhmä ennen hääjuhlaa, ei samanaikaista seuruetta. Toivottavasti tämä selvitti teille asiaa."

  Tästä helpottuneena vahvistimme varauksen, maksoimme etukäteismaksun 800e ja kaikki oli ok. Suunnitelmana oli suorittaa vihkiminen ulkona takapihalla. Suunnitelma B oli sateen sattuessa käyttää verhon taakse jäävää tyhjää tilaa (tämän myös HuLin edustaja mainitsi erillisessä spostissa).

  Hääjärjestelyt etenivät - ja vaikka matkalla oli pieniä töyssyjä (ruokaa ei päässyt maistamaan ilman erillistä lisämaksua, kakkua ei voitu toteuttaa haluamallani tavalla kerroskakkuna jne), kaikki tuntui olevan päällisin puolin ok. Koska emme itse asu Suomessa, järjestelyt tehtiin lähinnä spostilla ja parilla Suomen visiitillä kevään aikana paikan päällä, hyvissä ajoin.

  Hääviikolla menimme tiistaina katsomaan paikkaa vielä uudestaan ja juttelemaan tulevan lauantain järjestelyistä. Myyntiedustaja otti sitten puheeksi myös sateen mahdollisuuden heittäen "mitäs sitten tehdään, jos sataa?". Olin hieman ymmälläni, koska he olivat itse ehdottaneet tuota verhon takana olevaa salia vihkitilaisuuteen tällaisessa "hätätapauksessa". Kun mainitsin tämän, edustaja ilmoitti minulle hieman naurahtaen, että tilapa ei ole enää siihen tarkoitukseen vapaana, koska sinne on tulossa toinen seurue. Kysyimme epäuskoisina, että mitä ihmettä ja mikä seurue - tästä ei ollut mitään puhetta aiemmin! Nimenomaan se mitä olimme koettaneet varmistaa niin spostilla kuin naamatustenkin, oli siis tapahtumassa. Kysyin heti mitkä juhlat olivat kyseessä, mutta meille ei suostuttu heti kertomaan, vaan sanoivat ilmoittavansa spostilla varauskirjat tarkistettuaan (kommentti: jälkeenpäin ajatellen tämäkin vaikutti lähinnä viivästelytaktiikalta).

  Lähdimme epäuskoisina ja hieman surullisina kotiin. Kunnon shokki seurasi kuitenkin vasta seuraavana aamuna (keskiviikko - 3 päivää ennen häitä), kun sain meilin, jossa Hus Lindman ilmoitti, että verhon taakse on tulossa samaan aikaan meidän juhliemme kanssa toiset, pienet häät!! Lisäksi hieman erillään olevassa kabinetissa olisi osittain samaan aikaan syntymäpäiväjuhlat. Olin totaalisen pöyristynyt - tämä oli nähdäksemme räikeä sopimusrikkomus, kun he olivat nimenomaisesti luvanneet neuvotella mahdollisista muista seurueista kanssamme! Myöhemmin, jutellessamme omistajan kanssa, hänen mukaansa yllä olevan lupauksen antanut myyntineuvottelija ei ollut valtuutettu lupaamaan tuota - vaikka lupaus oli lähetetty firman yhteisestä emailista. Aula/piha olisi täynnä meidän hääkoristeluitamme, meidän häälahjapöytämme jne olisi myös yhteisessä tilassa ja lisäksi koko tilan keskellä oleva baari oli tarkoitus olla auki meidän vieraillemme koko illan. Eikö siis olisi a) outoa olla hääpari/juhlija verhon takana, kun yhteinen osa tilasta on koristeltu meidän juhliamme varten, b) bändimme ja hääpuheet kuuluisivat puolin ja toisin verhoja ja c) miten ihmeessä henkilökunta voi varmistaa, että vain meidän vieraamme nauttivat baarin antimia?! Heidän mukaansa tämä ei ollut ongelma, mutta minä olin aivan riekaleina. He eivät suostuneet neuvottelemaan asiasta - he eivät voineet siirtää toisia buukkauksia toisaalle, eivätkä ehdottaneet minkäänlaista vastaantuloa meille päin - ei rahallisesti eikä muutenkaan.

  Kaiken kaikkiaan palvelu ja se miten meidän juhliemme järjestelyjä hoidettiin, oli ala-arvoista: meille valehdeltiin päin naamaa ja kun vaadimme heitä tilille tästä, omistaja ilmoitti, että he eivät voi asialle mitään. Minulla oli kiristetty ja epäreilu olo - häihin aikaa kolme päivää ja he pudottavat tällaisen pommin, mitä ilmeisemmin tietäen/ajatellen, että emme voi asialle yhtään mitään! Kuuntelenko siis koko hääpäiväni ajan toisten puheita tai juomalauluja tai mitä tahansa korvat höröllä verhon takaa? Kilpailenko toisen morsiamen kanssa siitä, kumman puku saa enemmän huomiota? Absurdi, epäreilu tilanne!

  Onneksi meillä oli kontakteja, joiden avulla saimme juhlat siirrettyä muualle tällä huolimatta tästä todella minimaalisen lyhyestä aikataulusta. Vietimme aivan loistavat juhlat vieläpä hieman alemmalla hinnalla mitä Hus Lindmaniin olisi kulunut. Nyt, pari viikkoa häiden jälkeen, olen jo todella helpottunut, mutta HuLin toiminta todellakin jätti syvän epäluottamuksen ja inhon heitä kohtaan. Tila on aivan todella kaunis, mutta asiakaspalvelua ei voi hoitaa tällä tavalla, jos haluaa kannattavan bisneksen. Tämän hintaluokan juhlapaikka ei todellakaan voi toimia näin häikäilemättömästi. En suosittele kenellekään häiden järjestämistä Hus Lindmanissa - ja jos kuitenkin sinne päädytte, vaatikaa jokainen kohta kirjallisesti omistajan allekirjoituksella (koska muiden työntekijöiden lupaukset eivät kuulemma ole sitovia).
   
 25. Kristalli Vierailija

  Osaako joku sanoa kuinka aikain Kristallivintti ottaa varauksia vastaan ja mitkä kuukaudet kesäkuukaudet sisältävät?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti