Hae Anna.fi-sivustolta

Julian Assange henki uhattuna

Viestiketju osiossa 'Ihminen hädässä' , käynnistäjänä vierailija, 04.11.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Katso tämä Christina Assange vetoomus poikansa puolesta


  Jokainen voi tehdä jotain.
   
 2. vierailija Vierailija

  Hei!

  Voisitko kirjoittaa kirjeen tai sähköpostin?

  Wikileaksin perustaja Julian Assange on ollut nyt jumissa Ecuadorin suurlähetystössä Lontoossa jo vuodesta 2013 mikä on ihan helvetin pitkä aika olla ilman aurinkovaloa ja hammaslääkäriä. Se ei voi lähteä sieltä koska USA aikoo vaatia sitä luovutettavaksi sinne jotta ne voi heittää sen lopullisesti vankilaan mikä on väärin koska Assange on australialainen eikä ole koskaan edes käynyt siellä. Ja tuskinpa se saisi kovin reilua oikeudenkäyntiä. Ne varmasti kostaisi sille sen, että se kertoi USA:n sotarikoksista.

  Se mitä tässä voi tehdä on yrittää painostaa englannin pääministeriä Theresa Mayta ja Donald Trumpia. Siis ei mitään uhkauksia tai sellaista mutta kertoa näille, että kansa ei hyväksy tälläistä. Eli lähetä kirje. Valkoiseen taloon voi myös soittaa ja lähettää sähköpostia.
  Tässä on Valkoisen talon nettisivu. Siellä on tarkat ohjeet miten pitää kirjoittaa
  https://www.whitehouse.gov/get-involved/write-or-call/

  Ja Theresa Mayllä näyttä olevan lomake jolla voi ottaa yhteyttä
  https://email.number10.gov.uk
  Sen kotisivulla on myös osoite, puhelinnumero ja sähköposti mutta ne on varmaan tarkoitettu henkilökohtaisiin asioihin. Onhan tää nyt tavallaan myös henkilökohtaista.
  http://www.tmay.co.uk/contact

  Eli laita kirje, sähköpostia, postikortti, täytä lomake tai vaikka savumerkit. Jos et muuta sanottavaa keksi niin ihan ytimekkäästi voit laittaa meidän kampanjamme iskulauseen ja hastägin eli Free Assange.

  Ja noi molemmat on muutes Twitterissä eli siellä voitte kanssa spämmätä niille #FreeAssange
  https://twitter.com/theresa_may
  https://twitter.com/realDonaldTrump

  Voitte toki kirjoittaa Ecuadorin presidentille Lenin Morenolle jos osaatte sen verran espanjaa, että ymmärrätte mitä tuolla presidentian kanslian sivuilla lukee. Twitterissä voi myös ottaa yhteyttä
  https://twitter.com/lenin
  Ecudor ei sillee paljon mitään voi koska se on pieni maa jota USA:n on helppo painostaa joten älkää olko niille hirveän vihaisia.

  Kirje- ja korttimaksu ulkomaille on 1,60€ eli tavallinen kotimaan postimerkki +10 senttiä. Vissiin menee myös ilman sitä 10 senttiä tai ulkomaan merkki. En nyt oikein osaa tulkita mitä postin sivuilla lukee. Siinä lukis, että economy 1,50€ ulkomaille. Eli kai se menee perille mutta hyvin hitaasti. Parempi laittaa kuitenkin se 1,60€ varmuuden vuoksi.

  Kiitos kaikille jotka kirjoittavat.

  Jos sielusi kaipaa lisää aktivismia, niin meillä on sellainen Discord-ryhmä jossa jokaiselle määrätään oma tehtävä. Tehtäviä on esim. toimia kääntäjänä tai tapahtumien järjestäjänä.
  https://discord.gg/98Njcv

  Tällä sivulla vastaukset kaikkiin kysymyksiin jos mietit kuka Julian Assange on tai miten se päätyi suurlähetystöön. Vastaan myös itse
  https://justice4assange.com
   
 3. vierailija Vierailija

 4. vierailija Vierailija

 5. vierailija Vierailija

 6. vierailija Vierailija

  Mitä mekään tavalliset kansalaiset oikeasti tiedämme mikä on totuus. On ilmiselvää, että USA ei kunnioita vankiensa tai epäiltyjensä ihmisoikeuksia, mutta eipä moni muukaan valtion On ilmiselvää, että Assange on tehnyt rikoksia. Toiset kansalaisen silmin hyväksyttäviä, toiset ei. Kumpikaan osapuoli ei kerro totuutta ja koko totuutta. Ei häntä saisi luovuttaa jenkeille, se on selvää, mutta jos luovutuksen ehtona on hänen rikostensa silittäminen nolliksi, niin ei kiinnosta. jenkit valtakoneistoineen pitäisi kyllä lingota niin kauas avaruuteen etteivät pääsisi takaisin tälle planeetalle sataan tuhanteen vuoteen. Samaan syssyyn voisi näin alkuun lähettää Venäjän, Pohjois-korean, intian, pakistanin, kiinan ja lähi-idän valtakoneistot. selvittäkööt siellä välinsä sitten.
   
 7. vierailija Vierailija

  Mutta ei Julian ole tehnyt rikoksia paitsi jonkun ehdonalaismääräysten rikkomisen.
   
 8. vierailija Vierailija

  https://www.iamwikileaks.org/donate/

  Tavalliset kansalaiset voi lahjoittaa rahaa jotta saadaan parhaat asianajajat Wikileaksin henkilöstölle. Parempi tietysti jos eivät joutuisi oikeuteen ollenkaan joten yrittäkääpä nyt painostaa sitä Trumppia.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti