---juustonystävä---
Ikuisuusaihe, mutta vaikka kuinka googletan, en löydä tyhjentävää vastausta tähän, auttakaa!
Eli mitä juustoja ei listeriavaaran vuoksi pitäisi syödä? Pastoroimattomasta maidosta tehdyt on selvä juttu, mutta mitkä kaikki ovat PEHMEITÄ juustoja??
Miksei niistä voi olla selkeitä listoja, harva meistä on maitoteollisuuden prosessien erikoistuntija...
Mozzarella?
Vuohenjuusto?
Sini- ja valkohomejuusto?
Sulatejuusto?
Tuorejuusto?
Kotijuusto?
Feta?
Leipäjuusto?
Entä raejuusto? Onhan sekin tosi pehmeää, onko siinä tuo riski?
Ja ymmärsin kyllä, että kuumennettuna näitä kaikkia sopii syödä.
Kiitos jos joku osaa vastata?
Eli mitä juustoja ei listeriavaaran vuoksi pitäisi syödä? Pastoroimattomasta maidosta tehdyt on selvä juttu, mutta mitkä kaikki ovat PEHMEITÄ juustoja??
Miksei niistä voi olla selkeitä listoja, harva meistä on maitoteollisuuden prosessien erikoistuntija...
Mozzarella?
Vuohenjuusto?
Sini- ja valkohomejuusto?
Sulatejuusto?
Tuorejuusto?
Kotijuusto?
Feta?
Leipäjuusto?
Entä raejuusto? Onhan sekin tosi pehmeää, onko siinä tuo riski?
Ja ymmärsin kyllä, että kuumennettuna näitä kaikkia sopii syödä.
Kiitos jos joku osaa vastata?