Hae Anna.fi-sivustolta

Kadonnut takki

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä Katkelmia näkevä, 03.06.2005.

 1. Katkelmia näkevä Vierailija

  Uni, jossa olin talossa, paikalla miehen sukulaisia.
  Normaalistikin kokoonnutaan ajoittain. Talo ei kuitenkaan
  ollut meidän oma, vaan olimme kuin vieraissa yhden veljen luona. Katsoin makuuhuoneeseen, katselin, ettei ole asiat kunnossa, sänky, ajattelin että eivät nuku yhdessä. Sitten olimme keittiössä, vaatteisiin kiinnitin huomiota. Itselläni oli päällystakkina kaunis, kauniin punainen Voglian takki (sellaista ei todellisuudessa ole). Takki oli naulakossa, mutta oli jostain syystä hävinnyt, mietin, että kukahan sen nyt otti, tuttuja ovat kaikki. Sitten katselin itseäni, oli päällä tumma kaapu (kuin islamilaisten naisten vaate) ja päähän sidottiin,
  kohennettiin vaalean punaista huivia. Mietin, että kyllä se takki olisi ollut hyvä, jotta olisin ollut paremman näköinen, kun se tumma kaapu oli jotenkin niin outo. Sitten katsoin sitä miehen veljen naista, hänellä oli päällään virttynyt yöpaita, jossa oli valtavan kokoinen suurennus vatsan kohdalla (hänellä on n. 2 vuotias tyttö), ajattelin, että on jättänyt entiset vaatteensa, ei ole uusinut.
  Tunnelma oli unessa hieman etsivä, en ollut itseni kanssa täysin sinut, enkä muidenkaan kanssa paljon jutellut, mietiskelin vain ja selvittelin vaatetustani, vaikka sukua oli muutakin paikalla. Joltain sain apua sen huivin asetteluun.
  Mitä takin kadottaminen tutussa seurassa tarkoittaisi, kun epäilin, että joku on sen varastanut peräti.

  Todellisuudessa tämän miehen veljen naisen kanssa en osaa puhua asioista ja olemme kovin vieraita toisillemme, on tällä miehen veljellä toinen nainen hänen elämässään.
   
 2. Sinilemmikki Vierailija

  Näyttäisi siltä, että pohdiskelet henkisiä arvoja avioliitossa. Pidät itseäsi arvossa näissä asioissa - ensin olet arvostettu lempeydestäsi, mutta myöhemmin tiukkuudestasi. Tiukkuutesi häiritsee sinua - haluaisit olla mieluummin lempeä ja rakastava. Vaaleanpunainen huivi kuitenkin antaa hellän minäsi näkyä vielä hieman - et ole julma - ajatuksissasi olet hellä, vaikka esitätkin tiukkaa moraalista ihmistä.

  Hellällä, ymmärtäväisellä asenteella voisit saada yhteyden helpommin näihin ihmisiin. Jätä turha tiukkuus pois. Jokainen kulkee oman elämänpolkunsa, moralisointi vain pahentaa välejä. Näytä hellyytesi ulospäin muillekin :)

  t. Sinilemmikki
  Rakkautta ja iloa sydämiin :)   
 3. unimaija Vierailija

  Unessa kadonnut takki viittää yleensä kadotettuun suojaan ja turvattomuuden tunteeseen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti