Hae Anna.fi-sivustolta

Kääpiösnautserin kasvattajaa etsimässä

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä Christa66, 29.12.2008.

 1. Christa66 Vierailija

  Olisiko jollakulla kokemuksia Uudenmaan kasvattajista? Kuka on hyvä ja kasvattaa terveitä koiria, ja myy myös perhekoiraksi ja agilitykäyttöön. Näyttelyt eivät juurikaan kiinnosta. Netistä löytyy kyllä kenneleitä, vaan kokemuksia kaipailisimme...

  Ja anteeksi kömpelö kieliasu, suomi ei ole äidinkleleni...
   
 2. Klaukkalasta löytyy Super Play's kennel, siellä ainakin koiria kasvatetaan korkealla moraalilla ja oman kokemuksen perusteella voin suositella. Tulee kunnon ohjeet ja tuki ostajalle, ja siellä kiinnitetään oikeasti huomiota siihen, millaiseen perheeseen koira annetaan.
   
 3. super play Vierailija

  Pentulistalla sekä 18.1 että 20.1. odotetaan syntyväksi uusia pentuja, ota yhteyttä sinne.
  Käppänä on rotuna näpsäkänkokoinen, tottelevainen, innokas lenkkikaveri sekä erittäinen sopiva agilityyn.
   
 4. Kennelliittoon... Vierailija

  Christa: keskustelupalsta ei ole oikea osoite etsiä kasvattajaa, vaan kennelliitto. Soita heidän sivuillaan olevaan palvelunumeroon, ja kysy kasvattajista, heidän koiriensa luonnetestien tuloksista, kisa- ja näyttelymenestyksestä ym. Kasvattajia on monenlaisia, osalla koiranpito on sellaista, että uusi omistaja saa tehdä ison työn saadakseen pennusta yhteiskuntakelpoisen, ja osa taas tekee pohjatyön niin hyvin, että pennun koulutus sujuu kuin vettä vaan.
   
 5. Toinen hyvä lähde luotettavan kasvattajan etsimiseen on rotujärjestö, sen kautta minä kasvattajani valitsin. Eli käppänän kohdalla Suomen Kääpiösnautserikerho ry.
   
 6. jumpatijum Vierailija

  Minusta ei ole ihan korrektia jaella täällä kasvattajien nimiä ja tietoja. Kun ei ole edes mitään takeita siitä, ettei se jakelija ole se pentuja kauppaava henkilö itse...

  On myös hyödyllistä käydä koiranäyttelyissä katsomassa ko. rodun koiria ja kasvattajia.
   
 7. --- Vierailija

  Keskustelupalsta on oikein hyvä paikka kasvattajan etsimisessä. Toki tarkemman viestittelyn voi hoitaa yksityisesti. Kennelliitolla tuskin on kovin tarkkaa tietoa kasvattajien puuhista.
   
 8. Enpä kyllä oikein ymmärrä, miten näyttelyissä voisin saada kasvattajasta minkäänlaista käsitystä, eihän siellä pääse juttusille, kun ei tunne ihmisiä. Eikä siellä kaaoksessa muutenkaan ole useimmilla aikaa tämäntyyppiseen keskusteluun. Eli edelleen kannustan hakemaan tietoja rotujärjestön kautta, heillä on varmasti tieto epämääräisistä kasvattajista eivätkä tällaisilta ota esim. pentuvälitystietoja vastaan. Ja minä olen yhden onnellisen koiran onnellinen omistaja, en kasvattaja enkä edes kasvattajan kaveri :)
   
 9. jumpatijum Vierailija

  Helposti voi aloittaa keskustelun sellaisen ihmisen kanssa, jolla on remmin päässä sinua kiinnostavaa rotua edustava koira. Ihmiset yleensä hyvin mielellään kertoilee koirastaan ja mistä se on hankittu jne. Hyvässä lykyssä osut heti mukavan kasvattajan juttusille. Ja nyrpeät naamat kannattaa toki kiertää kaukaa, ei niiltä kannata koiraakaan ostaa. Kunhan ei tietenkään tunkeudu jonkun kehään kiiruhtavan luokse.

  Me ollaan toki koiraa harkitessamme tutustuttu myös rotujärjestöjen sivuihin, Kennelliiton sivuihin jne, mutta näyttelyissä tapaa useita kasvattajia ja voi seurailla heitä ja heidän koiriaan. Me muun muassa bongattiin eräässä näyttelyssä "iso" ja paljon mainostava kasvattaja, joka kohteli koiriaan todella kovakouraisesti, eli emme edes kysyneet koiraa moiselta hitleriltä.

  Rotujärjestöt ei saa antaa negatiivista tietoa kasvattajista. Mm. tämä vuosi sitten tuomion ja koiranpitokiellon saanut snautserikasvattaja oli aktiivinen jäsen omassa rotujärjestössään ja silti koirat asui pienissä häkeissä ilman ulkoilumahdollisuutta.

   
 10. Yllättynyt Vierailija

  Hyvä kasvattaja, mutta ei ole kovin tarkka koirien sairaustaustoista!! Epilepsia sukuisiakin koiria käyttää jalostukseen..
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti