Hae Anna.fi-sivustolta

Käsillä parantaminen

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä Sofia, 28.03.2014.

 1. elisabeth Vierailija

  Voisitko lähettää hoitoa minullekkin, pelkoja ja stressiä raha-asioiden takia, välillä ei vain omat voimat riitä että voisi uskoa huomiseen.
   
 2. Sinusta Vierailija


  Ehkä niinkin, joten lähetän tässä energiaa elämässäsi pärjäämiseen.

  Tosin minä lähettäjä olen elämässäni yhtä peloissani kuin sinä, sillä olen kuunnellut uutiseni.
   
 3. mies. Vierailija

  Leanna pyydän sinua välittämään parantavaa voimaa mulle eturauhas vaivaan.

  Kiitos.
   
 4. LeannaaEtsin Vierailija


  Tietääkö kukaan, millä paikkakunnalla tällä nimimerkillä Leanna, on vastaanotto?

  Mielellään hänen luokseen ajan varaisin. Kiitos vihjeistä! :)
   
 5. Leanna Vierailija

  Pitkästä aikaa olen täällä palstalla käymässä. Jos joku tarvitsee hoitoa, niin minulla on huomenna aikaa tehdä ainakin yksi hoito.
   
 6. Rosemary2 Vierailija

  Toivottavasti luet tämän viestin. Minulla on aika väsyttävä työtilanne juuri nyt ja kaipaisin energiahoitoa mitä kipeimmin. Olen kyllä kuulolla koko viikonlopun ja kaikki ajat käy. Tuntuu, että ei millään silmät aukea tänä aamuna.
   
 7. Leanna Vierailija

  Hei, pitkästä aikaa taas! Jos täällä on langoilla joku avuntarvitsija, niin huomenna päivällä voisin tehdä yhden kaukohoidon. Palaan tänne illalla katsomaan, josko joku haluaa kokeilla hoitoani.
   
 8. matkaleena Vierailija

  Heissan, minäpä voisin kokeilla hoitoasi.
   
 9. EXnihlo nihil Vierailija

  Ai tunnet jumalan missä olet tämän miekkosen tavannut ?
   
 10. Agabe Vierailija

  Onko Jumala mielestäsi miespuolinen henkilö, kun käytät Hänestä nimitystä miekkonen? En halua arvostella enkä tuomita, mutta näkemyksesi hieman hämmentää. Ehkäpä se oli tarkoitettu vitsiksi?
  Kaikilla meillä on oma henkilökohtainen käsityksemme Jumalasta ja suhteemme Jumalaan.

  Leannalle haluaisin kertoa, että minulla myös samantyyppinen tapa tehdä hoitoja ja myös samanlaisia kokemuksia, kuinka hauskaa. Myös jotkut minun hoidettavana olleet ovat huomanneet, että pystyvät tekemään jatkossa samankaltaisia hoitoja itse.
  Tunnen suurta kiitollisuutta ja nöyryyttä siitä, että saan olla mukana tekemässä näitä hoitOja.
  Huomasin aiemmista kirjoituksista keskustelua "maallisen" hoitajan roolista näissä hoidoissa. Itsekin olen paljon pohtinut, että mihin minua näissä hoidoissa oikein tarvitaan, eikä se ole selvinnyt minulle. Minä teen näitä hoitoja, koska haluan olla Jumalan palveluksessa.
  Voin myös vahvistaa, että sopimus hoidosta riittää maailmankaikkeudelle. Jos hoitaja on jostain syystä estynyt tekemästä hoitoa sovittuna aikana niin taivaalliset auttajat kyllä suorittavat hoidon sovitusti. Tästäkin minulla on omakohtaista kokemusta ja nämä kokemukset varmasti vaikuttivat siihen, että pohdin mihin minua tässä tarvitaan. Mutta taitaa olla se oma ego, joka pisti pohtimaan.
  Joskus maaimankaikkeudelle riittää pelkkä ajatus tai aikomus ja apu menee perille.
  Oikeastaan kehoittaisin kaikkia kokeilemaan itse. Pyytäkää Jumalalta ja enkeleiltä apua ja kiittäkää. Ei maksa mitään.
  Jumala on Rakkaus.
   
 11. Mietintää Vierailija

  Jäin miettimään tätä kirjoitusta. Olen myös joskus miettinyt miksi ihmistä tarvitaan välikätenä, kun huomasin, että olin saanut yliluonnollisella tavalla hyvin voimakkaasti apua Jumalalta ilman inhimillisä välikäsiä. Edes ilman omaa pyyntöäni. Ja koska tiedän monelle muullekin tapahtuneen niin.
  Siksi oletan, että Jumala ja enkelit voivat tehdä kenelle tahansa niin ilman, että meitä muita ihmisiä välttämättä tarvitaan siinä. En tiedä miten tässä ketjussa on kirjoitettu tästä aiemmin, (enkä aio tarkistaa onko omakin kirjoitukseni siellä:)) mutta kertomallani huomiolla tai sen pohtimisella ei ole kaikissa tapauksissa tekemistä egon läsnäolon tai sen puutteen kanssa, jos asian huomaa tai sitä miettii tuon pohjalta. Millä en tarkoita kieltää, etteikö se sinun kohdallasi tai jonkun muun kohdalla saattaisi ollakin niin. Silloin asiaa on kai kuitenkin pohdittu joltain muulta näkövinkkeliltä? tai oltu turhautuneita, että eikö minua tarvitakaan, luulen?
  Jos haluaa olla Jumalan palveluksessa niin, että haluaa tehdä energiahoitoja ja nimenomaan niitä, koska haluaa olla Jumalan palveluksessa on selvää, että niin pitää tehdä. Tiedän nykyään moniakin syitä, miksi sellainen kannattaa tehdä. Minäkin teen. On kuitenkin niinkin, että jos joku on aivan yksin "maailmassa" niin Jumalan ihmeteot voivat toteutua myös ilman toisen ihmisen läsnäoloa tai ajatusta. Jopa ilman asianomaisen ihmisen itsensä ajatusta. Minusta se on ollut suuri ja ihmeellinen huomio tajuta, että niin on.
   
 12. Satunnainen lukija Vierailija

  Hieno ketju. Aihetta on käsitelty monipuolisesti. Kiitos kirjoittajille :)
   
 13. Mama72 Vierailija

  Voi kun saisin tuon Leannan yhteystiedot, eikö kukaan tiedä hänestä mitään? Eikä taida täällä itse niitä jaella. Vaikuttaa harvinaisen viisaalta ihmiseltä. Toki tässä ketjussa on muitakin fiksuja! Eikä ole kukaan skeptikkokaan saanut tätä ketjua sotkettua, se on aina positiivista.
   

Testaa, mitä persoonallisuustyyppiä edustat: punaista, keltaista, vihreää vai sinistä

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti