Hae Anna.fi-sivustolta

Kätilöopisto yritti riistää lapseni

Viestiketju osiossa 'Odotusaika' , käynnistäjänä vieras, 17.06.2017.

 1. vieras Vierailija

  Olisiko jo aika paljastaa mitä Helsingin Kätilöopiston seinien sisällä tapahtuu.

  Kätillöopisto on laitos, missä naisella ei ole ihmisarvoa eikä oikeuksia. Suosittelen muuttamaan raskausaikana toiseen kaupunkiin, että voisitte synnyttää muualla.

  Kätilöopistolla nainen pakotetaan synnytyksen jälkeen osastohoitoon, jossa kohdellaan kuin vankia vankilassa, ei oikeuksia, kätilöt kohtelevat törkeästi, manipuloivat ja panttaavat tietoa. Itse erehdyin kertomaan eräälle kätilölle haluavani nopeammin kotiin kun vointimme oli hyvä. Siitä se painajainen sitten alkoi. Tarkoitus hänellä oli vain pitkittää sairaalassaoloaikaamme. Kärsimme epäinhimillisissä oloissa emmekä voineet aavistaa mitä painajaista oli vielä tulossa. Sama kätilö pilasi meidän elämämme. Hän kyseenalaisti sairaan suunnitelmansa mukaan mielenterveyteni. Hänelle oli selvästikin tuttu se järjestely, missä mielenterveyteen nojaten voidaan riistää lapsi pois äidiltään ja viedä suoraan sairaalasta vieraaseen perheeseen, ilman, että tarvii kertoa äidille miten ja milloin äiti saa lapsensa takaisin. Tämän painajaisen eräs Kätilöopiston kätilö halusi meidän kokevan ja pilata elämämme. Koskaan emme voi antaa kokemaamme kärsimystä hänelle anteeksi.
   
 2. Tuota... Vierailija

  Tuo ei ihan varmasti pidä paikkaansa, mitä sanot. Jos sanot noin tosissasi, tarvitset apua ja hoitoa, sillä ammattilaiset ihan varmasti tietävät itseämme paremmin, mikä meille on tilanteessasi parasta - myös lapsellesi.
  Ei sinulta olla viemässä lastasi, vaan auttaa sinut vauvoinesi hyvän elämän alkuun.
   
 3. missä on empatia? Vierailija

  Sinä vierailija nimeltä tuota. Kätilöopiston toiminta ei varmaan ole sinulle tullut tutuksi tai sitten se on jo niin tuttua, että olet itsekin kätilö. Mitäpä luulet, tietävätkö olemattoman työkokemuksen omaavat likat itselleen tuntemattoman potilaan asiat potilasta paremmin? Et tunnu tietävän sitä, että Kätilöopiston kätilöt eivät ole nähneet tai hoitaneet synnyttämään tullutta naista koskaan aikaisemmin, katsos kun heitä on tuossa surullisessa laitoksessa niin paljon, että uudestisynnyttäjälläkään ei koskaan osu samat kätilöt kohdalle. Kätilöopiston on ns. opetussairaala Naistenklinikan ohella, siellä pyörii opiskelijat ja lääketieteen kandidaatit kun samaan aikaan kokenut henkilöstö pitelee 38 päivän vuosilomiaan.

  Et tunnu oikein ymmärtävän lukemaasikaan kovin hyvin, olisikos tekstissä käytetty mennyttä aikamuotoa?
   
 4. missä on empatia? Vierailija

  Vierailijalle Tuota. Mitä luulet, kun nainen on synnyttämässä, onko siinä tarkoitus kätilöllä miettiä jotain muuta kuin sitä synnyttämistä?
   
 5. Olisikos korkea aika julkaista Kätilöopiston kaikki skandaalinkäryiset synnytystarinat? Eikös olekkin aina parempi vaihtoehto tuoda totuus julki?
   
 6. Olen synnyttänyt molemmat lapseni Kätilöopistolla, vanhin syntyi 1972, nuorempi 1984. Hoito oli aivan ihanaa, mukavat kätilöt, kotiin päästiin 2 päivän kuluttua synnytyksestä. Ei mitään ongelmaa.

  Molemmat tyttäreni ovat synnyttäneet omat lapsensa Kätilöopistolla. Vanhin lapsenlapsemme syntyi 1992, seuraavat 1998, 2002, ja kaksoset 2012. Sama juttu kaikissa tyttärien synnytyksissä. Ihanat turvalliset kätilöt ja lääkärit, ei mitään ongelmia eikä moitittavaa, kotiin ovat päässeet joka kerran parin - kolmen päivän päästä synnytyksestä. Meillä on kokemusta monelta vuosikymmeneltä, eikä pienintäkään pelkoa ole ollut, että yhtäkään vauvaa (ei kenenkään muunkaan samaan aikaan synnyttämässä olleen äidin vauvaa) olisi joku kätilö ollut varastamassa äidiltään tai ottamassa huostaan.

  Tai jos tosiaan olet noin vakuuttunut asiasta, myös poliisi osaa auttaa tilanteessasi. Kerro huolesi heille.
   
  Lasted edited by : 22.06.2017
 7. sen verran vielä, että itse en kokenut olevani epäinhimillisissä oloissa.
  Samassa huoneessa oli molemmilla kerroilla kaksi muutakin äitiä vauvoineen, mutta mitä siitä. Sain nukuttua, ruoka oli syötävää = hyvää ja varmasti terveellistä vaikka olikin aika mautonta, hoitajat auttoivat aluksi vessaan ja pois sieltä. Huolehtivat hygieniasta ja katsoivat että lapsella oli kaikki hyvin, varmistivat että rintamaito riittää ja paino nousee jne. Minusta he tekivät juuri sitä mikä oli heidän työtään.

  Omissa synnytyksissä ei ollutopiskelijoita eikä muitakaan häiriötekijöitä, hommat hoituivat ammattitaitoisesti vaikka vuorotkin vaihtuivat molemmilla kerroilla siinä välissä.
  Tytärteni synnyttäessä nuorempia lapsiaan kumpikin oli perhehuoneessa jossa ei ollut muita. Enpä ole heiltä edes kysynyt oliko siellä extraporukkaa mukana.
   
 8. ihmettelen Vierailija

  Mitähän tekemistä jostain yli 30 vuoden takaisissa synnytystarinoilla on tässä ketjussa jossa puhutaan nykypäivän kättäristä.
   
 9. Mutta kestäisikö Kätilöopiston maine sen, että skandaalinkäryisellä tavalla onnistuneet synnytystarinat kerrottaisiin?
   
 10. Ja haluan lisätä vielä, että nonnih, sieltä se tuli, poliisi-sana. Hei immeiset, tarviiko poliisivaltiossa poliisia edes huhuilla ja hei, ajatelkaa tämän firman bisneksiäkin sen verran, että antaisitte ihmisten osallistua someen yhdellä viestillä.
   
 11. Synnytyksiä on monenlaisia. Ne, jotka ovat jääneet järjestelmämme jalkoihin, joutuvat hiljaa kärsimään ilman oikeutta, tai ainakin siltä heistä voi tuntua. Mutta suomessa juristi on se kenen puoleen voi siviilioikeudellisissa asioissa kääntyä. Huonosta hoidosta voi siviilikanteen teettää, tarvitsee vain valita perheelle oma juristi.
   
 12. K18 ja K75 -allert: ajat on muuttuneet, niih se vaan on: ennen vanhaan oli lapsenpäästäjä, nykyään lapsenhengiltäpäästäjä, joka työskentelee Naistensairaalassa eli aborttisairaalassa, samat lääkärit auttelee synnytyksissä ja aborteissa.
   
 13. Parempaa terveydenhuoltoa eli kätilöPALVELUA vaatien, puoskarimaisesti ammattiaan harjoittavat paremmin esimiesseurantaan ja uusien kätilöiden soveltuvuustestit työhaastatteluihin.
   
 14. vierailija Vierailija

  Synnytys oli erittäin hidas. Kätilöt eivät ymmärtäneet kivun määrää, yrittivät saada synnyttämään ilman kipulääkitystä. Kipu oli sanoin kuvaamattoman kovaa. Jouduin pyytämällä pyytämään kipulääkkeitä. Ilman niitä olisi pyörtynyt tai jopa kuollut kipuun. Olisin voinut saada sydänkohtauksen sen hirveän rääkin takia.
   
 15. vierailija Vierailija

  Kätilöopisto seinien sisällä tapahtui abortteja, synnytyksen jälkeisiä lapsikuolemia ynnä muuta. Kätilöt ovat mukana aborteissa lääkärin kanssa. Osa heistä on selvästi liian tykästynyt abortteihin. Iso osa Kätilöopiston kätilöistä on sellaisia, joiden kanssa en menisi kahden samaan huoneeseen. Nyt kun Kätilöopisto on suljettu, ne kätilöt ovat töissä Naistenklinikalla.
   
 16. huonot muistot Vierailija

  Kätilöopistolla kätilöinä oli suurin osa koulusta vastavalmistuneita kokemattomia ja epäpäteviä kätilöitä. Suurin osa heistä selvästi alalle sopimattomia.
   
 17. Kätilöopistolla minut unohdettiin täysin. Olin kuivunut, en saanut edes nesteytystä. Kätilöt riistivät minua osastolla ja käyttivät hyväksi asemaansa hoitajina minun ollessa potilas. Minulla ei ollut äitinä mitään oikeuksia Kätilöopistolla. Jälkeenpäin jäi raiskattu olo, en uskaltanut tehdä edes valitusta kun pelkäsin kätilöiden yrittävän vielä pilata elämämme. Kätilöopiston takia menetin luottamukseni suomalaiseen yhteiskuntaan. Suomessa naisella ei oikeasti ole mitään oikeuksia.
   
 18. vierailija Vierailija

  Kätilöopiston toiminta on samanlaista kuin se eilen uutisissa ollut Espanjan tapaus, missä lapset riistettiin synnytyslaitoksella äidiltään ja äideille ei kerrottu, minne lapset vietiin.
   
 19. vierailija Vierailija

  Kätilöopiston kätilöille PERHEARVOT ovat täysin VIERAITA.
   
 20. vierailija Vierailija

  Olisi varmaan parempi, jos Valvira tarkastaisi kätilöiden taustat, ovatko kaikki edes tuolle alalle sopivia, lisäksi hoitovirheiden määrä ja kätilöiden elämäntavat pitäisi vaikuttaa siihen, annetaanko heidän toimia ammatinharjoittajina. Lisäksi joidenkin vastavalmistuneiden kätilöiden ei olisi pitänyt koskaan valmistuakaan kätilöiksi. Myös persoonallisuus pitäisi olla auttamistyöhön soveltuva. Pitäisi olla tarkempaa testausta opiskelupaikkaa haettaessa sekä rikosrekisterin otteet pitäisi olla opiskelupaikan saamisen ehtona.
   
 21. vierailija Vierailija

  #I would give my all, to have you here, just to hold you once again.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti