Hae Anna.fi-sivustolta

käytöshäiriö vai mustasukkaisuutta?

Viestiketju osiossa 'Erityislapset' , käynnistäjänä kahden äiti, 13.06.2006.

 1. kahden äiti Vierailija

  Onko mahdollisesti jompi kumpi kyseessä vai jokin muu;
  Käytöshäiriö tai mustasukkaisuus 8 vuotiaalla pojallamme.

  Poikamme oli ns keskipisteenä kuuteen ikävuoteen asti kunnes syntyi pikkuveli josta toki iloitsi ja oli ylpeä...ajan mennessä pojastamme on tullut erttäin mustasukkainen jota jatkunut jo kauan...tekee pienemmälle pientä kiusaa koko ajan niin kauan että 2v itkee, suukottelee mutta rajusti niin että 2v taas itsee siis listaa voisi jatkaa loputtomiin! Kiusaus alkaa heti aamulla ja jatkuu kun tulee koulusta, tuntuu että hänellä tarve laittaa pikkuveikka itkemään jotta minä hermostun, mutta miksi?

  Poikamme käytöstavatkin tässä vain pahenee. Aikaisemmin osannut olla normaalit käytöstavat hallitseva lapsi, mutta nyt niistä ei ole tietoakaan. Kotona on tai ei ole ruokavieraita on ruokapöydässä olemme aivan kauheaa! Rääpii ruokaa, ääntelee kummallisesti ja vikisee, ei syö, keskittyy kaikkeen muuhun mutta ei syömiseen. Silloin kun on vieraita ja heillä saman ikäisiä lapsia ja olemme ruokapöydässä, saan todella hävetä oman lapseni käytösä ruokaillessa!

  Poika on energiaa täysi aamusta iltaan!!!! Koulu sujuu erittäin hyvin, vaikeuksia ei ole ja on luokkansa rauhallisempia jota on kyllä vaikea uskoa. Miksi lapsi muuttuu toisenlaiseksi kotia tultaessa? Onko kyseessä vain todella raju mustasukkaisuus veljeä kohtaan vai voiko kys olla jokin käytöshäiriö? Ja mistä johtunee jos on???

  Kiitos vastauksista!
   
 2. hoitsu Vierailija

  ongelma ei ole pojassa vaan sinussa. hän hakee huomiota tavalla, jolla varmasti tietää sitä saavansa. osoita hänelle enemmän huomiota, niin hänen ei tarvitse sitä negaatiivisten asioiden kautta hakea!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti