Hae Anna.fi-sivustolta

Kahvinkeittimessä seisova vesi

Viestiketju osiossa 'Niksit ja vinkit' , käynnistäjänä moccamaster, 18.12.2005.

 1. Essi Vierailija

  Meillä on töissä Moccamaster enkä todellakaan halua sellaista kotiini. Syynä sen surkeat käyttöominaisuudet.

  Mallissa on ""välilevy"", jonka päälle suodatin asetataan. Tippalukko on vipu itse suodattimessa. Ja avoinna kun vipu on yläasennossa.... Käytännössä tippalukon vipu on vähintään kerran viikossa jäänyt väärään asentoon ja yli kiehuu.
  Tippalukko ei myöskään toimi kunnolla. ""Välilevylle"" jää helposti vähän kahvia niin siitähän se sitten tippuu vaikka tippalukko olisikin napautettu päälle => kuumalevy on kammottavan näköinen ja oloinen, kahvi palaa siihen kiinni. Eikä meidän toimisto ole ainoa; samaan ongelmaan on parin ystäväni työpaikoilla törmätty.

  Hirveä hinta eikä ajateltu käyttömukavuutta ja -helppoutta. Mieluummin ostan markettimallin kuin investoin toimimattomaan keittimeen maineen takia. Ja kyllä, vettä jää aina koneen sisään.
   
 2. näin on Vierailija

  Kyllä Moccamaster on vertaansa vailla oleva keitin.Hinta ja laatu kohdallaan.
   
 3. Barista Vierailija

  Kateus vie kalatkin vedestä. ...et taida olla kovasti hyvän kahvin ystävä. MM keittää parhaat kahvit, aromikkaat ja parkkihapottomat. Se on todettu eri testeissä ympäri Eurooppaa. No, jos markettitason kahvi on mielestäsi hyvää, niin hyviä kahvihetkiä vaan! Minä vaadin kahviltani laatua, siksi valmistan kahvin Moccamasterilla. Ero on aivan selvä. Kaikki ei vaan kahvia maista, joten kaikki kelpaa ja se on sitten hyvää..... ???? Hyvän kahvin ystäviä on onneksi koko ajan enemmän, sen huomaan töissä, mutta markettikahvin juojiakin on, vielä....
   
 4. Niin... Vierailija

  Sen, kenen mielestä reilun sadan euron MM on kallis, niin kannattaakin ostaa se Braunin 39 euron valkoinen muovikasa. Saa näyttämään keittiön kuin keittiön rumalta, halvalta ja tyylittömältä. Tietysti pelkkä MM keittiössä ei tee siitä kaunista, kalliin ja tyylikkään näköistä...
   
 5. Jos... Vierailija

  Kahvia keitetään kerran viikossa tai harvemmin ei tuolla 100 euron keittimellä tee sellaisessa taloudessa mitään halvempikin keittää ihan hyvät kahvit tarvittaessa.
   
 6. hehee Vierailija

  Ei ole väliä keittimelläkään niille, jotka keittävät sumppinsa Kultapapu-kahvista tai Kultakatriinasta...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti