Hae Anna.fi-sivustolta

Kaikkein aikojen rumin missi

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä on tämä, 31.01.2007.

 1. kaikki laidasta Vierailija


  laitaan eli nykymissit ovat ihan samannäköisiä, tosi mitättömän näköisiä. Mutta asialla ei ole merkitystä, ei kukaan "todellinen ihminen" nykyään mene noihin kisoihin.
  Luin juuri Åsa Lövdahlista, joka on Briteissä toimiva rahoutalan johtaja, on suorittanut akateemisia tutkintoja, ainakin yhden. Eli pää ei ollut hänellä tyhjä kuten noilla muilla on.
   
 2. no hänen Vierailija


  vanhempansa ovat liikesukua.
   
 3. Hehe Vierailija


  Joo, vähän ihmettelin kun sanoi haastattelussa että hänen on asenteiden takia tehnyt kaksinverroin duunia kuin muut koska on "kauneuskuningatar". No naamasta se ei ainaakan näy, ja tuskin ne ulkomailla tietää kuka helvetti on Miss Finland vuosimallia 1978.
   
 4. sorry but Vierailija


  mutta ei tarvi tietääkään koulutetusta ihmisestä, hän pärjää ansioillaan. Pääsy johtajaksi tuolla alalla on saavutus naiselta, ala on aika miesvaltainen ja on vielä kyse vanhoillisesta Englannista.
  Ainoa missi jolla on aivokapasiteettia ihan kunnon työhön! On myös kunnon kielitaito ollut koko ajan.
  Alussa Suomessa oli tietysti tuo vaihe jolloni joutui tekemään töitä päästäkseen eteenpäin - kun oli "vain missi".
  Naiset haukkuvat aina (ne tyhjäpäät) menestynyttä naista. Yksi esimerkki on Lenita. Kateutta, kateutta, kateutta!!
   
 5. Hehe Vierailija

  EIkös tuo opiskkellut ulkomailla + tehnyt uraa siellä, ihmettelin vain tuota kommenttia haastattelussa että on joutunut tekemään kaksinverroin hommia, kun siellä ei kukaan tiedä hänen menneisyydestään mitään. Kyllä minä ihmisiä jotka on tehnyt uraa nostan hattuani, ulkomailla ilman suhteita se on vielä vaikeampaa, mutta ämmämäinen marttyyrijargonia nostaa vain niskakarvat pystyyn.
   
 6. tota noin Vierailija


  Lenita ei ole tyhjäpää, hän on ekonomi. Ekonomiksi ei pääse tyhjäpää vaan hyviä arvosanoja saanut.
   
 7. KanDi Vierailija


  Siis kauppa"tieteiden" kandidaatti.
   
 8. Jaahas Vierailija

  ekonomi oli tuohon aikaan alempi korkeakoulututkinto eli kandi se lenita oli. Ilmeisesti vielä Handelista valmistunut, ja Handeliinhan ainakin nykyään pääsee kun vain osaa mennä oikeasta ovesta sisään!
   
 9. pk Vierailija

  Ei tuossa kommentoimassasi viestissä Lenitaa ole tyhjäpääksi haukuttukaan vaan sanotaan, että Lenita on esimerkki menestyvästä naisesta, jota tyhjäpäät haukkuvat. Näin ainakin itse käsitin.
   
 10. pellejen palsta Vierailija  Se on kyllä Miss Finland 1989. Tällä palstalla ihmisillä on faktatieto muutenkin sillä mallilla että luultavasti apukoulu käyty.
   
 11. silloin Vierailija


  oli yleinen ekonomin tutkinto. Ruotsalaisesta kauppakorkeakoulusta valmistui vain ekonomeja, Lenita on käynyt sen. Ruotsissa ekonomin tittelin nimi oli civilekonom.Koultukset ovat vaatimukset ovat muuttuneet paljon entisistä ajoista, niin myös yliopiston tutkinnot.
  Kauppakorkeakouluhan on kauan ollut yliopistoa vastaava, ei siis korkeakoulu. Lenitahan on jo li 70 v varmaan. Tutkintokaan ei aina ratkaise vaan pää.
   
 12. allekirjoittaja Vierailija


  Ei kukaan edes uskalla haukkua lenitaa tyhjäpääksi.... kun se ei ole totta. Tyhjäpäät ainakin täällä haukkuvat ketä milloinkin, taitavat istua jossain kassalla aamusta iltaan!!!
   
 13. sinivuokko Vierailija

  Ei yhtään rumaa ole missiksi valittu - kyllä ne potentiaaliset ehdokkaat ovat täällä haukkumassa nätimpiä naisia! Itse en hauku ketään,mutta en ole myöskään ruma.
   
 14. höh Vierailija

  Kyllä jotkut missit ovat ihan tavallisen pulliaisen näköisiä. Kadullakin näkee kauniimpia. Pari rumaa tulee mieleen Heidi Strömberg ja päivi Uitto sekä Sirpa Viljamaa.
   
 15. vierailija Vierailija

  Samaa mieltä!
   
 16. vierailija Vierailija

  Kaikki nämä rumia:
  Päivi Uitto
  Sirpa Viljamaa (susiruma)
  Seija Paakkola
  Tiina Vierto (kammottavan ruma)
  Kirsi Syrjänen (alin pohjanoteeraus)
  Janette Broman (sammakko)
  Henna Meriläinen
  Heli Pirhonen
  Jonna Kauppila (tarviiko edes tarkentaa)
  Rosa-Maria Ryyti
  Essi-Hamsteri Pöysti
  Viivi-Hamsteri Pumpanen
  Ninni-Alien Laaksonen
  Shirley-Leuka Karvinen
  Sara-Hamsteri Chafak
  Satu-Leuka Tuomisto  uskomatonta että tuollainen tavis näköinen silloin voitti,ja löytyy sieltä muitakin ihme naamojajotka voitti.. =D[/QUOTE]
   
 17. vierailija Vierailija

  Kuka sitten on nykyisistä misseistä kaunis?
  Pitkä joukko rumia.
  Tai kuka olisi kaunis missiksi?
   
 18. vierailija Vierailija

  Varmaankin sinä, kun on varaa arvostella.
   
 19. Saskia Vierailija

  Ei minusta kukaan missi ole ruma, yleensäkin nuoret ihmiset ovat kauniita, kun katselen heitä nyt ollessani jo kuusikymppinen.Minäkin olin kaunis nuori nainen mutta kuluneet vuosikymmenet ovat tehneet tehtävänsä eikä minusta otetut valokuvatkaan enää silmiä hivele.Yhtäkaikki olen kiitollinen terveydestä ja monesta muusta hyvästä asiasta elämässäni.Me kukoistamme täällä vain hetken ja kuihdumme niin kuin luonnon laki on.Sen ajan kun täällä saamme viettää, voimme levittää ympärillemme sielun kauneutta ja hyvyyttä, se jää elämään meitä muistelevien mieleen sitten kun meistä joskus aika jättää.
   
 20. vierailija Vierailija

  Toki politiikalla on iso osuus Miss Universumin valinnassa, mutta kyllä sillä tittelillä myös on hyvin paljon tekemistä kauneuden kanssa. Tittelin ovat vuosien ja vuosikymmenten varrella voittaneet monet aivan mahtavan upeat naiset. Olen nähnyt useaan otteeseen vuoden 1975 kisan, jonka Pohtamo voitti, ja vetämättä tippaakaan kotiinpäin voin sanoa, että Pohtamo loisti klassisella kauneudellaan ja puhtaan viattoman oloisella aurallaan sekä hehkuvalla glamourillaan yli kaikkien muiden. Ainoa, joka hänen kanssaan pystyi kilpailemaan kauneudesta oli USA:n edustaja, joka sijoittui lopulta kolmanneksi. Etelä.Amerikasta samaten on vuosien varrella tullut todella monia aivan henkeäsalpaavan upeita naisia, jotka ovat ansainneet voittonsa ilman poliittisten säälipisteiden häivääkään. Eli ennen kuin haukutte muita porsaan näköisiksi, katsokaan minkänäköinen otus sieltä peilistä kurkistaa - onko yhtäläisyyttä esim. hevonperseen kanssa.
   
 21. vierailija Vierailija

  Mielipiteensä jokaisella. Turha kieltää politiikan vaikutusta suurten kansainvälisten kauneuskilpailujen lopputuloksiin, se vaikuttaa toki paljonkin, mutta kyllä niin Armi Kuusela kuin Anne Pohtamokin olivat harvinaisen kauniita, todella klassisen kauniita naisia. Varsinkin Pohtamo.
   
 22. vierailija Vierailija

  Rumimpia on ollut iso liuta, ja nimenomaan näissä uuden Millenniumin aikana valituissa, mitä heistä jauhamaan. On kyllä tosi ikävä niitä aikoja ja vuosikymmeniä, kun Miss Suomen tittelillä oli vielä jotakin arvoa ja siellä kilpailivat aidosti kauniit ja persoonalliset naiset. Kaikkien aikojen kauneimpia missejä ovat Riitta Väisänen, Lola, Anne Pohtamo, Tarja Smura ja Janina Fry (ent. Frostell.)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti