Hae Anna.fi-sivustolta

Kaikkein paras ja vielä ilmainen

Viestiketju osiossa 'Kauneus ja kosmetiikka' , käynnistäjänä vierailija, 21.07.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Sain työkaverilta hyvän neuvon, jonka hän oli kuullut joltain ulkomaalaiselta. Eli kaikkein paras ihonkuorinta-aine on kahvin porot. Kun keität suodatinkahvia, niin käytä kahvinporot ihon kuorintaan. Suodatinpussi poroineen purnukkaan ja siihen vähän vettä, istu ammeeseen ja hiero kahvinporot koko vartaloon, kuori iho kuten millä tahansa ihonkuorinta-aineella ja huuhdo lopuksi porot pois. Kahvinporot irroittaa myös likaa viemäriputkista, joten suihkuta porot viemäriin. Iho tuoksuu heikosti kahville ja on pehmeä kuin vauvan pylly, eikä ollenkaan kuiva. Kuorinta-aine on ilmainen, kun muuten olisit heittänyt sen menemään. Kannattaa kokeilla, ette tule pettymään.
   
 2. vierailija Vierailija

  No jo varmaan pitää olla paras ja ilmainen, kun oikein ulkomaalaiselta on työkaveri kuullut.

  Tuosta kahvinporojen putkista likaairottavasta vaikutuksesta en kyllä ole ollenkaan vakuuttunut. Jos niin olisi, miksi sitten ei kahvinporoja suositella laitettavaksi viemäriin vaan biojätteisiin?

  https://www.kokemaenvesihuolto.fi/viemari/mita-saa-laittaa-viemariin/
   
 3. vierailija Vierailija

  Kiitos neuvosta, pitääpä kokeilla. Muistan itsekin kuulleeni että joissain arabimaissa kahvinporoja käytetään ihonhoitoon.

  Edellisen vastauksesta tulee Suomi ja suomalaiset mieleen, olin jo unohtanut tuon tylyn ja junttimaisen, tyypillisen suomalaisen tyylin vastata nälvien ja ali-arvioiden.
   
 4. vierailija Vierailija

  Jotkut suomalaiset, varsinkin vanhemmat, ei kansainvälisty, vaan ylläpitää Väinämöisen kansaperinnettä, suohonlaulantaa. Suohonlaulantaan kuuluu toisen mitätöinti, pienemmäksi tai naurunalaiseksi tekeminen ja itsen korottaminen. Siinä halutaan niskan päälle ja selätys toisesta, siinä "otetaan luulot pois".. "Älä luule, että olet jotain, olet pelkkä maanmatonen", siis sellainen millaiseksi suohonlaulaja itsensä tuntee.

  Suohonlaulanta on huonoitsetuntoisen tapa yrittää lieventää huonoa itsetuntoa ja sitä ilmenee lähinnä Suomessa, muualla en ole moista tapaa tavannut. Esim. Kreikassa, Israelissa ja joissain arabimaissa näkee itsensä korottamista ja toisen ali-arvioimista, muttei siten kuin suohonlaulannassa. Suohonlaulanta on suomalaista kansanperinnettä, jota ei arvostettaisi missään muualla. Moni suomalainen on niin tottunut suohonlaulantaan, ettei he tunnista ilmiötä, mutta jos olet kauan aikaa poissa Suomesta, tai olet muunmaalainen, niin tunnistat ilmiön. Suohonlaulaja antaa itsestään hyvin epämiellyttävän kuvan, vaikka laulaja itse ehkä kuvittelee olevansa parempi ihminen kuin se, jolle lauletaan.
   
 5. vierailija Vierailija

  Kertaalleen käytetyt kahvinporot, jotka yleensä heitetään menemään, ovat paras ihokuorinta-aine mitä tiedän. Kahvinporoissa on visiin joitain öljyjä, jotka tekevät ihosta tosi pehmeän. Kuorin noin kerran viikossa ja suihkutan porot viemäriin. Jotkut putkimiehet väittää että porot poistaa rasvoja viemäristä, toiset sanoo ettei niitä saa viemäriin heittää.
   
 6. vierailija Vierailija

  No, varmaan kannattaa ottaa sitten tuonne vesihuoltolaitokseen yhteyttä, jos tuntuu että ovat junttimaisia. Ehkä kuitenkin tietävät putkiasioista enemmmän.
   
 7. vierailija Vierailija

  Suohonlaulantaa käytetään tehokkaasti myös ns. iskurepliikeissä tyyliin "ooksää niinku jotain ylijäämää". Siitä sitten synnytystalkoisiin.
   
 8. ottakaa selvää!!! Vierailija

  Olikohan se 'ulkomaalainen' kaveri tämän sorttinen? Näitä valopäitä löytyy.. enpä haluaisi asua tuossa alapuolen asunossa.


  Toinen mikä kiinnitti huomion, jätevesiputket ei kaikkialla ole yhtä hyvät,( jos niitä on OLLENKAAN! Ymmärrys kun ei aina riitä, mitä sinne röööriin voi/kannattaa laittaa, mutta luulis, että suomalaisella ois järkeä sen verran, että sen ymmärtää?
  Voihin sitä tietenkin toistenkin, (ulkomaalaisten), puheiden mukaan toimia, mutta voi tulla kalliiksi, kun syy selviää mikä siellä putkissa lymyää.
   
 9. vierailija Vierailija

 10. vierailija Vierailija

  Kiitos vinkistä, aion kokeilla. Muiden maiden vanhat konstit - jos tämä niihin kuuluu - heidän kasveillaan saattavat hyvinkin toimia (y)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti