Hae Anna.fi-sivustolta

Kaikki uskonnot on hyviä

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä amanda, 10.01.2017.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 740
  Saadut tykkäykset:
  279
  Mitä tykkäätte alla olevasta ruotsin kielisestä kirjoituksestani? Olen tuon Baba'u'llah jälkeen kirjoittanut mielipiteeni millaisia eri uskonnot on, kirjoittanut ruotsiksi, koska en täydellisesti osaa suomea ja joskus on hyvin vaikeaa kirjoittaa kaikkea suokeksi.

  Suomeksi vähän: Kaikki uskonnot on hyviä, profeetat oli eri aikoina ja antoivat profetiansa sen ajan ihmisille, mutta uskonnot on edelleenkin samoja ja hyviä. Se on vain niin, että pahuus lähtee ihmisistä, se on ihminen joka tekee ja sanoo pahoja, uskotellen muille, että se on pyhistä kirjoista lähtöisin.
  Tässä tulee nyt se mitä tuolla toisaalla paheksuttiin paljon:
  Kaikki ihmiset on eri tasolla henkisesti ja sen takia käyttäytyvät myös hyvin eri tavalla, ovat siis eri asteella kehityksessään, lapset kehittyy nopeaan, aikuiset sen sijaan kehittyy hitaammin, alemmalla tasolla olevat haluavat tehdä ja sanoa pahaa, vedoten uskontoihinsa, sellainen on idiotismia tavallaan, mutta he elää vielä menneitten aikojen tasoa henkisesti, sille ei voi mitään, jokainen kehittyy omassa tahdissaan, voi vain yrittää valaista...


  Betrakta icke varandra såsom främlingar. Ni är frukterna på ett träd och bladen på samma gren.
  Alla Guds profeter förkunnar samma tro.
  — Bahá’u’lláh


  Tror ni på detta? Jag tror att alla profeter hade ungefär samma tro, dom fick bara sin upplysning på olika tider här på Jorden och var och ens profetia var anpassad just till den tidens liv och händelser och människor.
  Därför bör man tolerera alla religioner, men självklart skall man även tolerera alla religioners utövare, allt som är gott, kommer från religion, all onska kommer från människan, människan som förvränger heliga böckers ord för egen vinning, religioner är inte menade att vara onda, det bör varje människa försöka att förstå, men tyvärr, så är ju inte fallet, många människor agerar illa och vill andra illa, gör andra illa och säger sig göra det i religionens namn, att vissa människor är fortfarande så idiotiska, nu är det år 2017 och dessa idiotiska människor lever andligt fortfarande på t.ex år 500 eller år 1000 och så vidare, långt bakom i utvecklingen...
  Man kan bara konstatera att alla människor lever i olika andliga nivåer, människor förstår alltså olika mycket och därför är det mycket svårt att försöka lära en som är på låg nivå andligt, var och en utvecklas i sin egen takt, man kan bara försöka leda dessa människor uppåt, men dessa människor måste själva komma till intinkt att religioner är goda.
   
  Last edited: 10.01.2017
 2. Engel Vierailija

  USKONNOT ovat ihmisten massamittaista petkuttamista.
  Maailman suurin huijauslaitos ja maailman ensimmäinen järjestäytyneen rikollisuuden muoto on Rooman kirkko, seuraavana tulee Islam, kolmatta sijaa pitää sadat eri kristilliset lahkot. Meidän valtiokirkkommekkin on vain kristillinen lahko muiden joukossa.
   
 3. mitäkö tykkään? Vierailija

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Mooses

  Mietin muutama päivä sitten Raamatun hahmoa Moosesta. Wikipedia on kirjoittanut selkeät vastaukset kysymyksiini.
  Jag lever här i Malm i Helsingfors. Jag tycker om Radio Vega och Andrum.
  Kävelin äsken juna-radan ylittävällä kävelysillalla ja kuuntelin Kristra-ryhmän musisointia. Muutaman metrin päässä jehovaiset seisoivat kojullaan. Ehkä joskus esim. luterilaiset ja islaminuskoiset myös ovat tavattavissa samoilla paikoilla. Olisi niin helppoa kysyä jotain mieltään askarruttavista aiheista.
  Nimimerkki Engel on pesunkestävä ateisti. Se on tullut täysin selväksi vuosien varrella.
  On ihmeellistä ajatella miksi Jumala valitsi Mooseksen tärkeään tehtävään. Kirjoitin äsken tämän saman viestin älypuhelimella ja viesti ei mennyt perille. Ehkä minunkin olisi viisainta siirtyä kivitauluihin.
  Eihän nämä kirjoitukset mene kuin bittiavaruuteen.
  Näin se päivä taas hurahti iltaan. Rupattelin tänään vesiasiantuntijan kanssa puhelimessa. Ei sitä aina jaksa muistaa miten hyvässä asemassa olemme juodessamme Päijänteen vettä vesikraanasta. Elämä on ihmeellistä. Katsoin taas joulun aikaan netistä Yle Areena Teema-sivulta klassikkoelokuvan Elämä on ihmeellistä. Minäkin uskon, että kun kello kilahtaa jossain enkeli saa siivet. Monesti mietin miten suojelusenkelini liikkuu. Tänään taas mutkittelin siellä täällä kaupungilla. Sitten oli ihana istua junassa ja odottaa milloin näkyy Pukinmäen kohdalla iso valotaulu "Raamattu puhuu". Sen kirjan kun aukaisee niin olo on tuttu ja turvallinen. Edesmenneet vanhempani aina pähkäilivät raamatun kertomuksilla. Oli aina tunne, että olemme samaa perhettä. Ajatella, Taavetti ja Tiina nouskaa kannoille laulun sanoissa voisi myös laulaa Daavid ja Tina come on. Let's go to Christmas church.
   
 4. Engel Vierailija

  Oletko koskaan miettinyt miksi sinun hyvä ja rakastettava jumalasi on jakanut uskovaiset satoihin eri leireihin, jotka käyvät joskus jopa verisiä kamppailuja ihmisten " sieluista" ja ennen muuta heidän rahoistaan . Kun sinun raamattusi on jumalan totista sanaa, kuinka sitä voi sitten tulkita sadoin eri tavoin ja kaikki lahkot ilmoittavat tietävänsä sen oikean, jumalan tahdon .
   
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 740
  Saadut tykkäykset:
  279
  Itse uskonnot ei ole pahoja. Se on me ihmiset kun olemme joskus pahoja, teemme pahoja tekoja ja puhumme pahaa. Ihmiset tekee uskontojen varjossa pahoja tekojaan. Pahuus lähtee ihmisestä eikä Jumalasta. Ihmisellä on vapaa tahto, ihminen itse päättää mitä tekee.
  Turha sotia ja muuta pahaa on laittaa uskontojen ja Jumalan syyksi. Ihminen se on joka pahaa telee ihan omasta halustaan.
  Eipä taida olla Raamattu kokonaisuudessaan Jumalan sanaa, siellähän kerrotaan paljon sen aikaisesta elämästä. Ja jos Jumala rankaisi sen ajan ihmisiä, oli se rankaisu ehkä tarpeellista.
  Kristinusko on vaikea ymmärtää ja Raamattua on yhtä vaikea ymmärtää. Sillä kaikkea voi tulkita ja jokainen tulkitsee omantuntonsa mukaan ja oman mielihalunsa mukaan, valitettavasti.
  Mutta uskontojen tarkoitus ei ole tuoda pahaa maailmaan. Se on ihmiset jotka retkahtavat pahuuteen aivan omasta tahdostaan.
   
 6. uudestisyntynyt Vierailija

  Olen ollut kiinnostunut kristinuskosta niin kauan kuin muistan, olen käynyt kirkossa ahkerasti, kuunnellut radiosta aamu-ja iltahartauksia, ja näin digiaikana katsonut televisiosta jumalanpalveluksia ja hengellisiä ohjelmia. Olin mielestäni oikein uskovainen. Mutta kun yritin lukea Raamattua, siitä ei tullut mitään. En kertakaikkiaan ymmärtänyt siitä yhtään mitään ja kun en ymmärtänyt, en sitten pakottanutkaan itseäni lukemaan Raamattua.
  Kunnes 8 vuotta sitten koin ihmeellisen herätyksen, kun pääsiäisen aikaan yksin kotona ollessani koin Pyhän Hengen läsnäolon voimakkaasti omassa olohuoneessani. Silloin niinsanotusti "tulin uskoon", ja elämäni meni uusiksi kertaheitolla. Vähän aikaa tästä tapahtumasta aloin lukea Raamattua ja mikä ihmeellisintä, huomasin ymmärtäväni Raamatun Sanaa oikein hyvin. Luin muutamassa kuukaudessa Raamatun kannesta kanteen ja se oli erittäin mieleenpainuva kokemus. Ja samalla ymmärsin Jeesuksen elämän ja kuoleman merkityksen. En ollut koskaan oikein käsittänyt, miksi Jeesuksen veri oli niin tärkeä; uskoin kyllä Jeesuksen jumaluuteen ja etä hän nousi kolmatena päivänä kuolleista ja tämä kaikki oli totta.
  Tästä alkoi matka, hyvin mielenkiintoinen matka uudestisyntyneenä, uskovaisena ihmisenä. Matka Jumalan ja ihmiseksi tulleen Jumalan , Jeesuksen kanssa ja Pyhän Hengen johdatukseesa.
   
 7. Engel Vierailija

  Amandan puurot ja vellit on jatkuvasti sekaisin.
  Uskonnot on ihminen keksinyt, ihminen on laatinut koraanin ja raamatun kiusaksi itselleen ja piinaksi muille.
  Ei kumpikaan luomus ole "jumalan sanaa". Raamatun tarinat ovat lainaa kristinuskoa vanhemmista kulttuureista. Koraanissa taasen höperehtii eräs profeetaksi tituleerattu henkilö. Islam on kristinuskosta eronnut lahko.

  Ei muuta luojaa jumalaa, kuin kansa kaikkivaltias.
   
 8. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 740
  Saadut tykkäykset:
  279
  Tuo on ateistin mielipede, ateistin joka haluaisi kaikkien olevan samanlainen kuin hän on itse, ateisti joka ei siedä muuta kuin vain ateismiaan :) ja omaa itseään.
  Puuttuuko kaikilta ateisteilta toisten kunnioitus? Ei taida puuttua ihan kaikilta, mutta aika monelta näköjään.
  Minä en halua olla ateisti joka syrjii muita ja ylistää omaa mielipidettään ja ateismiaan ja alentaa kaiken muun. Ei kiitos.
  Sitten kun te ateistit joskus pääsisitten niin pitkälle kehityksessänne ja alkaisitte kunnioittaa ihmisiä ja ihmisten uskoja, ehkä silloin voisin alkaa ateistiksi. Uskoa se ateismikin on.
  Siten miten ateistit syrjii muita nykyään, en halua olla sellaisessa mukana.
   
  Last edited: 18.01.2017
 9. [::] Vierailija

  Mulle uskonto on verrattavissa joulupukkisatuihin, samanlaista huuhaata. Jos aikuisena vieläkin uskoisit pukkiin, niin miten meidän tulisi suhtautua siihen? "Kunnioittamalla" siten että emme sanoisi mitään vai sanomalla mitä ajattelemme asiasta? Kun on mielikuvitusksen ohjaaman tavan olla taakseen jättänyt niin sä et voi oikeesti uskoa satuihin. Ja satuihin uskominen aikuisena vaikuttaa niin typerältä ettei ettei siihen voi aina olla puuttumatta. Minua ihmetyttää se että toisten erilainen suhtautuminen uskontoihin näyttää kiusaavan sinua kovasti. Missä suvaitsevaisuus toisin ajattelevia kohtaan? Eikö saisi sanoa mitä ajattelee uskonnoista?
   
 10. miettiminen Vierailija

  Istuin eilen töiden jälkeen kotona kahvilla ja puhelin soi.
  Sisareni soitti itkien ja kertoi ikäviä kuulumisia. Kerroin tästä nettiharrastuksestani. Sanoin ettei ateistien kanssa kannata väitellä.
  Me kaikki ihmiset ateistit mukaanlukien olemme erehtyviä ihmisiä.
  Lukiessaan asian ymmärtää monella tavalla. Raamattuun emme ole saaneet päivityksiä ja maailma on muuttunut niistä ajoista lähtien.
  Tätäkin keskustelupalstaa tarvitaan, mutta eipä täällä näköjään kukaan viihdy. Ehkä kirjoittajien ja palstalle jumittuneiden kannattaa mennä itseenä. Onko täällä roikkuminen ja luontaantyöntävien juttujen kirjoittaminen syynä siihen, että keskustelu ei kulje.

  Kirjoitin aikoinaan liiankin ahkerasti elleissä. Joku lukija kirjoitti lukeneensä juttujani ääneen puhelimessa ja saaneen kuulijan hyvälle tuulelle.

  Olisi ihanaa tietää, että joku tosiaan on saanut itsensä hyvälle tuulelle jutuillani.

  Ei ole mitään järkeä koukuttaa ihmisiä turhien asioiden vatvomiseen.
  Jokainen saa uskoa mihin haluaa. Ei näillä keskustelupalstoilla ole tarkoitus tuputtaa uskoaan tai yritää käännyttää lukijoita.
  Itse uskon, että me kaikki olemme Jumalan lapsia ja hän pitää meistä huolen. Elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Ei ole minun vallassani mistä netissä keskustellaan.
  Tykkään vain surffailla netin sivuilla ja viivähdän muutamalla anna.fi keskustelupalstalla.
   
 11. Engel Vierailija

  KUULEHAN ystäväiseni.
  Suomen kansallekkin on pakkosyötetty kohta tuhat vuotta Roomasta leviämään lähtenyttä skeidaa.
  Kuinka moni kansalainen on järkensä ja henkensä menettänyt tämän skeidan myötä. Keiden rahoilla ja selkänahalla on rakennettu mahtavat kirkot , kuka on elättänyt pappien armeijan.
  " Talebaanit" jatkaa edelleen uskonnon pakkosyöttöä kouluissa,päiväkodeissa, rippikouluissa ja armeijassa.
   
 12. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 740
  Saadut tykkäykset:
  279
  Se on hyvä kun olet tyytyväinen ja uskot Jumalaan ja olet uskovainen ja kaikkein tärkeintä on tietenkin, että olet saanut rauhan sydämeesi.
  Minä olen myös aina ollut kiinnostunut uskonnoista. Mutta jo nuorena teininä ollessani erosin kirḱosta. Silti olen kiinnostunut eri uskonnoista ja millä tavalla ihmiset uskoo. En kuitenkaan kirkosta eroamiseni jälkeen ole koskaan kuulunut mihinkään uskontoon, enkä luule, että tulen koskaan kuulumaankaan. Silti uskon Jumalaan, korkeimpaan, mutta en ole sidottu mihinkään uskontoon :) ja olen tyytyväinen elämääni ja siihen mitä sisimmäsäni uskon.
  Jokainen tavallaan. Maailmaan mahtuu :)
   
 13. uudestisyntynyt Vierailija

  Olen myös nuorempana kahlannut melkein kaikki maailmanuskonnot läpi, ihan mielenkiinnosta. Mutta en kuitenkaan löytänyt "sitä oikeaa". Buddhalaisuudessa on paljon hyvää elämänviisautta ja hyviä elämänohjeita, polkuja, hindulaisuus on täynnä sääntöja ja mantroja, enkä halua enää tulla tänne maailmaan uudelleen "sovittamaan " edellisen elämän virheitä.
  Kristinuskossa on hyvää se, että voi luoda henkilökohtaisen suhteen Jumalaan ja Jeesukseen, kuten Raamattu opettaa. Pyhä Henki on Persoona, joka on Jumalan Henki. Näihin on mahdollista luoda henkilökohtainen, elävä suhde. Mutta tulee sitoutua Kristukseen ja tunnustaa hänen herrautensa, muuten ei synny jumalasuhdetta.
  Hyvää ja siunattua matkaa etsimisen polulla!
   
 14. Engel5300-5399 Vierailija

  Itse koin valaistumisen vähän päälle kaksikymppisenä. Minulle valkeni se tosiasia, että kaikki uskonnot ovat ihmisten keksimiä. Siihen asti olin uskonut,( uskonnollinen kasvatus) että taivaalliset olennot vahtivat silmä kovana minun edesottamuksiani, niin ettei heidän tietämättään huiskaan päästäni putoa. Mikä henkinen vapautumisen tunne valtasi mieleni, kun opin ymmärtämään, ettei näitä jumalia, jeesuksia ja enkeleitä ole missään muualla, kuin uskovaisten korvien välissä.

  "" Tulee sitoutua Kristukseen ja tunnustaa hänen herruutensa, muuten ei synny jumalasuhdetta.""
  Tuo esimerkkinä, kuinka perusteellisesti uskonto voi ihmisen alistaa. Se riistää ihmisen vapaan tahdon ja antaa tilalle alistuvan orjamielen .
  Ystäväiseni, kun kahlasit läpi kaikki maailman uskonnot, niin huomasitko ollenkaan, että uskonnolle on olemassa myös vaihtoehto.
  Kirkon keksimä suuri vale persoonallisesta kuolemattomuudesta turmelee terveen järjen .
   
 15. Dejah Thoris Vierailija

  Toisaalla ei paheksuttu tuollaista etkä tuollaista siellä kirjoittanutkaan. Annoit ymmärtää ITSE olevasi muita ylempänä koska kykenet (mielestäsi) mihin toiset ei.
   
 16. Dejah Thoris Vierailija

  Mene siis sinäkin itseesi. Olet itse jumittunut tänne ja roikut täällä vaikka sanoit uuden vuoden lupauksen tehneesi ettet tänne enää kirjoita. Mitkä jutut nyt sitten ovat niin luotaantyöntäviä?
   
 17. Dejah Thoris Vierailija

  Siitä olen Amandan kanssa samaa mieltä että uskonnot eivät sinällään ole paha asia. Ihmiset tekee niistä pahoja (silloin kun tekee). Engelin kanssa olen samaa mieltä siitä että Raamattu, Koraani yms.
  eivät ole jumalan sanaa. Minusta ne ovat ihmisten tulkintaa jumaliensa sanoista.

  Amandalle vielä, et sinä ole suvaitsevainen. Sinun on hyvin vaikea suvaita eri näkökantoja kuin omasi.
   
 18. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 740
  Saadut tykkäykset:
  279
  En taida enää etsiä. En etsi itselleni uskontoa. Olen vain muuten kiinnostunut uskonnoista. Minulle riittä se usko mitä minulla on :)
  Valitettavasti en tiedä kovinkaan paljoa Kristinuskosta, en siis niin paljoa, että pystyisin keskustelemaan Raamatusta ja Kristinuskon opeista. Kauan sitten aikoinani yritin, mutta se loppui aika nopeaan, oli niin montaa eri lahkoa ja oppia ja jokeinen niistä sanoi minulle olevansa se oikea oppi. Mutta niin se on kaikkien uskontojen lahkojen kanssa.
  Kysyisin tässä, että mikä sinun tietosi mukaan on se yleisin oppisuunta Kristinuskosta? Se hyväksytyin?
   
 19. uudestisyntynyt Vierailija

  Vaikka olen vahvasti uskovainen kristitty, minulla on edelleen vapaa tahto, en koe olevani orja enkä koe olevani mitenkään alistettu. Jumala on antanut kaikille ihmisille vapaan tahdon.
  Tiedän monia uudestisyntyneitä ihmisiä, jotka nimenomaan ovat päässeet vapaaksi huumeista, alkoholista, riippuvuuksista, vankilakierteesta, pornosta, väkivallasta koettuaan Jumalan antaman vapautuksen. Ihmiset ovat nykyäänkin monien asioiden orjuuttamia, hekin tarvitsisivat Pyhän Hengen kosketusta ja Jumalan armoa. Tämä on ihmisjärjen ulottumattomissa, henkinen ja hengellinen prosessi ja monille yliluonnollinen tapahtuma.
  On myös paljon todistuksia siitä, että sielu ja henki jäävät elämään vaikka ruumis on kuollut.
   
 20. hallelujaaa Vierailija

  Uskoon höyrähtänyt ei ymmärrettävästi ota vastaan järkipuhetta, mutta löisitkö kuitenkin pöytään ne todisteet " sielun ja hengen kuolemattomuudesta" Pyydän, älä kuitenkaan ala raamatun satuja toistamaan.
   
 21. Dejah Thoris Vierailija

  Se varmaan riippuu siitä miten uskoon on tullut tai millaisessa "uskonympäristössä" on.
  Jos on syntynyt vaikka lestadiolaisperheeseen ja kokee olevansa pakotettu uskomaan kuten
  perheensä tai muuten hylätään, jos uskonyhteisö on kovin ankara ja perustuu pelotteluun
  niin ihmisestä voi tulla ateisti joka julistaa sitä ateismiaan kun ääriuskovainen omaa asiaansa.
  Jos taas on omasta vapaasta tahdosta oikeasti tullut uskoon tai/kun uskonyhteisö on rakastava
  ja salliva, ei ankara, niin kokee niinkuin sinä.

  Toisaalta myös uskonnosta voi tulla huume, riippuvaisuus jonkun noista mainitsemistasi tilalle.
   
 22. [::] Vierailija

  Luin kirjan, jossa eurooppalainen yrittää opettaa alkukantaiselle viidakon kansalle miten mm. toimitaan jotta vältettäisiin sairauksia, hygienian tärkeyttä, siis asioita, jotka ovat itsestään selviä "sivistyneen" kansan parissa. Käy selväksi ettei mikään järkipuhe tai logiikka toimi opetuksessa, porukka ei lotkauta korvaansa uusille opeille. Mutta kun mukaan otetaan jumalat, tyyliin jumalat haluu sitä tai tätä, jumalat rankaiseen siitä tai tästä, niin uuden oppiminen sujuu kuin leikki. Fantasian tasolla toimivalle on turhaa yrittää puhua järkeä. Jos haluaa opin menevän perille, niin on laskeuduttava samalle tasolle ja käytettävä fantasiaa, eikä järkeä ja logiikkaa.

  Uskonnoilla on ollut tarkoituksensa silloin kun ihmiset toimivat enimmäkseen fantasian johdattamina. Jos haluttiin lopettaa tappaminen ja muu vahingollinen käytös, niin kiellot laitettiin uskontoihin. Rankaisun pelosta (helvetti) ja palkinnon toivossa (paratiisi) ihmiset laitettiin ruotuun. Sianliha mätänee nopeasti lämpimässä. Kun pakasteita ja jääkaappeja ei ollut, eikä järkipuhe olisi mennyt perille, niin koraaniin laitettiin käsky ettei sianlihaa saa syödä. Tosi järkeävää käyttää uskontoa ohjailemaan massoja joihin ei järkipuhe tehoa.

  Aikuisen moraalin ja omantunnon omaava, fantasiat taakseen jättänyt henkilö, ei tarvitse jumalien palkintoja ja rankaisuja ohjaamaan elämäänsä. Hänellä on sisäinen moraali ja omatunto jotka sanoo mikä on sopivaa ja mikä ei.
   
 23. [::] Vierailija

  Enpä taida haluta kaikkien olevan samanlaisia kuin minä. Silloinhan toisia ei tarvittaisi vaan voisin puhua itselleni peilissä ja vastata haluamallani tavalla itselleni. Mitä järkeä on toivoa tuollaista, silloinhan ei toisilla ole mitään merkitystä? Mehän kehitytään toisten kanssa, toisten avulla, emme olisi edes ihmismäisiä ilman toisen ihmisen apua.

  Et halua olla ateisti, joka syrjii muita ja ylistää omaa mielipidettään jne., mutta sinulla ei ole mitään sitä vastaan että olet tuollainen muslimi? En ymmärrä mitä sinä tarkoitat toisten uskontojen kunnioittamisella, voisitko laittaa esimerkkejä siitä mikä on sallittavaa tai toivottavaa ja mikä ei. Miten uskontojen kunnioittaminen ilmenee, sitenkö ettei uskontoja saa arvostella tai ettei niistä saa olla omaa, uskovaisista poikkeavaa mielipidettä.

  Jos en tykkää kaurapuurosta, enkä katso tarvitsevani sitä ja sanon sen suoraan, niin onko se kaurapuuron halventamista? Jos se yksinkertaisesti maistuu paskalle? Vai onko se sen halventamista, joka siitä tykkää? Vai olisko niin ettei kaurapuuro maistu kaikille? Tai ei vastaa heidän tarpeitaan?Onko sitä silloin pakko syödä tai ylistää?
   
 24. uudestisyntynyt Vierailija

  Jumalaa on vaikea tutkia tieteellisillä menetelmillä, koska hän on abstrakti olento, eikä Jumala ole materiaa kuten tämä maailma, vaan hän on Henki , Taivaan valtias, Pyhä. Jumalaa ei ole kukaan ihminen koskaan nähnyt.
  Luther on sanonut, että Jumala lähestyy ihmistä vain Sanansa kautta , ei suoraan, pakko on nyt vetää tuo Raamattu tähän, sillä se on ainoa todiste Jumalan olemassaolosta. Jeesus oli Jumala ihmisen muodossa, hän on ilmoittanut ihmisille Jumalan olemuksen. Raamattu ei ole satukirja, se on Elämän Kirja. Oletan ettet ole lukenut Raamattua. Siellä puhutaan paljon Rakkaudesta, anteeksiannosta, nöyryydestä, hyvästä ja pahasta....sinusta ja minusta.
  Suosittelen tutustumaan tositarinoihin ruumiista poistumisesta ja kuolemanrajakokemuksista, taivasmatkoista ja helvetistä, kun kuolleeksi todetut ihmiset ovatkin heränneet eloon ja ovat kirjoittaneet kirjoja aiheesta. Youtubesta löytyy haastatteluja vastaavista kokemuksista.
   
 25. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 740
  Saadut tykkäykset:
  279
  :) En tarkoittanut ihan samanlaisia kuin sinä. Tarkoitin samanlaisia kuin sinä siinä mielessä, siis ateisteja ja sama käytös ateistisesti muun uskoisia tai toisin ajattelijoita kohtaan.

  Tässäpä se taas nähdään, elät fantasioissasi, jaat omia fantasioitasi tällä palstalla minusta :)
  Oikeastaan minun pitäisi olla iloinen, että sinulla on fantasioita minusta, sillä monet ihmiset on niin syrjittyjä, että heitä ei kukaan huomaa ja kukaan ei edes fantaisoi heistä mitään, niinkin syrjiytyneitä ihmisiä on jotka on kuin näkymättömiä muille.

  Ymmärrän, että et ymmärrä. Kuulutin perään ihan normaalia tavallista "maalaisjärkeä", hyvää käytöstä ja ystävällisyyttä, joka jo itsessään olisi kunnioituksen osoitus näinkin julkisella palstalla.

  Höpö höpö, lööperiä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti