Hae Anna.fi-sivustolta

Kakkosesta haaveilevat

Viestiketju osiossa 'Lapsettomuus' , käynnistäjänä Lellu-79, 12.10.2007.

 1. Marimba Vierailija

  Onnea, myymyy!!

  Täällä taas uudet hoidot edessä. Eilen sain perushoitojen lisäksi kaksi uutta pilleriä nieltäviksi, tiedossa kuulemma pahaaoloa,ääh.

  Ollaan oltu yksityisellä klinikalla, mutta jos Kelan uhkaus siitä, että korvaavat vain kolme ivf-hoitoa, menee läpi, tule meillä kyllä raharaja vastaan.

  Kysymys yleisestä puolesta..vaikuttako se, että meillä on jo yksi lapsi, hoitoihin pääsyyn?

  Tsempit kaikille!
   
 2. Ikipiina Vierailija

  Kaksi yhteistä lasta on rajana, ettei enää saa, jossain kai yksi.. (aiempien suhteiden lapset ei vaikuta). Riippuu myös montako hoitoa on tehty ykstyisellä. Ne miinustetaan julkisen kolmesta.
   
 3. äiti07 Vierailija

  Moi!

  Myymyylle onnea!

  Marimba: tuon kolmen maksetun hoidon jälkeen kela pyytää lääkäriltä lausunnon, miksi useampia hoitoja pitäisi vielä maksaa. Alkaneet raskaudet - vaikka olisivat menneet kesken - ovaat plussaa, koska ne osoittaa että sulla on mahdollisuudet tulla vielä raskaaksi - eli hoidot tod. näk. tulisivat tuottamaan tulosta. Niin ja mitä nuorempi olet, sitä todennäköisemmin hoitoja maksetaan enemmän kuin tuo 3. Tosiaan hoidoista tulleet 2 lasta on käsittääkseni rajana, paitsi jos on vielä pakastimessa alkioita jäljellä, niin kyllä ne saa käyttää loppuun.

  Voimia kaikille!
  Täällä eletään jo 16. raskausviikkoa! :)
   
 4. nostatusta Vierailija

 5. härkä81 Vierailija

  Onnittelut kaikille plussanneille.

  Kirjoitin tähän ketjuun kun se perustettiin reilu vuosi sitten. Lopetin kirjoittamisen negatiivisen palauteryöpyn takia, ja nyt kun pitkästä aikaa selailin näitä sivuja, löytyi tuttu ketju. Kirjoittajat tietenkin uusia...

  Meidän lapsettomuuden syynä minun paha pco, ei koskaan luonnollista ovulaatiota todettu, esikoinen vm 08/2005 ja toista kuumeiltiin aika pitkän aikaa. Kävikin niin että kun plussasin isänpäivänä 2007, oli melkoinen yllätys tulossa. Nimittäin kaksoset. raskauaika meni kuitenkin hyvin ja rv 38 syntyi terveet kaksoset.

  Lueskelin ketjua nopeasti, onko kukaan hoidoilla plussanneista saanut tässä ketjussa pikkukakkosen sijaan pikku kaksosia???

  Plussa onnea kaikille ja hyvää joulua.

  härkä81 tyttö 08/2005 ja tyttö+poika 07/2008
   
 6. nostatusta Vierailija

 7. Lorkku Vierailija

  Meille syntyi lokakuussa toinen tyttö. Hyvin on mennyt. Härkä81 on nyt melkein suurperheellinen, ihanaa!

  Marimballe, kikim:lle ja kaikille muille 2. yrittäville kovasti tsemppiä tälle vuodelle!
   
 8. Marimba Vierailija

  Moikka! Ja onnea tuhannesti Lorkku!!!!!!!
  Meillä on taas aloitettu piikittelyt. Pe toinen ultra ja ens vikon alussa sitten keräys. Nyt kyllä jo vähän pelottaa, alkaa nimittäin rahat loppua jos nyt(kään) ei saada mitään pakastimeen. Myyh!
  Miten muilla menee?
   
 9. kikim Uusi jäsen

  liittynyt:
  12.11.2007
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onnea Lorkku! Ihana uutinen!
  Ja peukkuja Marimballe keräykseen.
  Meillä on sellainen tilanne, että minun työtilanne vaatii nyt sen verran aikaa ja voimavaroja, että ollaan päätetty jättää näillä näkymin se kolmas hoitokerta syksyyn, ellei jotain yllättävää tapahdu. Käsittääkseni hoitoja saa sen 3 (eli meillä olisi siis viimeinen), niin halutaan panostaa se kerta ihan täysillä. Yksityiselle meillä ei ole varaa, joten... :/ Muutama viikko tässä on annettu itselle aikaa miettiä tätä, mutta tältä se nyt näyttää. Mutta jospa sitten syksyllä...
   
 10. äiti07 Vierailija

  Moi!

  Mites Marimballa meni keräys? Toivottavasti saitte kunnon saaliin!!

  Härkä81 onnea lapsista!!!! Ja Lorkulle tytöstä!

  Täällä kasvatellaan vatsaa! 23 viikolla mennään! :)

  Mitäs muille kuuluu?

   
 11. ultra~lullaby Vierailija

  Se ainoo inssi mikä piti olla syksyllä meni pilalle siks ettei kukaan ollu muistanu kertoo että miehestä ois pitäny olla infektiotestit otettu. Luomusti (pregnyliä lukuunottamatta) ois joutunu tekeen kun pesäkkeitä oli kuukaudessa ilmaantunu jo kaks lisää :(
  Laparoskopiaan irtos vihdoin lähete marraskuussa ja sitä tässä odotellaan, tavoteaika maaliskuun lopulla, hohhoijjaa.. Tätä ennen ei suostuta tekeen mitään hoitoja, määrättiin endon pahenemisen takia "pakkoehkäsy"kuurille ja leikkauksen jälkeen suositeltiin mahdollisimman pian suoraan koeputkihedelmöitystä. Saa nähdä miten käy, onko ukko vielä kuvioissa..
   
 12. Marimba Vierailija

  Moi!

  u-lullaby, voihan kurjuus!

  Meillä on testipäivä perjantaina, mutta ihan selkeät menkka-oireet on ilmassa. Pakkaseen ei TAASKAAN jäänyt MITÄÄN, joten hieman kyllä masentaa. Mutta, eteenpäin vaan...ääh..
   
 13. Marimba Vierailija

  Eipä taaskaan tärpännyt...
   
 14. ~uv~ Vierailija

  Voi ei Marimba.. *halaus* Onko teillä vielä julkisella yrityksiä jäljellä? Kannattaa niitä kelatukia silti koittaa hakee! Jaksamisia!
   
 15. ninneli Uusi jäsen

  liittynyt:
  06.02.2009
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juup...minäkin siis sekundäärisesti lapseton. Ensimmäinen on jo 15-vuotias ja toista on yritetty kohta saman verran. Hoidoissa en ole ikiä käynyt, mutta nyt olisi ajatuksena lähteä kun alkaa tuota ikääkin jo olla...(32-v)...
  Halu antaa rakkautta pienelle on huutava! Olen kyllä saanut kokea tuon ihnuuden kerran enkä aio sitä antaaksi pyydellä mutta kyllä se pahaa tekee meillekkin kun mitään ei tapahdu. Tsemppiä sinulle!
   
 16. äiti07 Vierailija

  Ikävää, että Marimba teillä ei tärpännyt!! Jokos olette suunnitelleet eteenpäin?

  Ninneli: ei tuo 32-v vielä paha ikä ole, 35-v jälkeenhän tulokset alkaa laskea ja 40-v jälkeen oikein romahtavat!

  Voimia kaikille! Täällä mennään viikolla 26+
   
 17. kikim Uusi jäsen

  liittynyt:
  12.11.2007
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voi Marimba, jaksamisia teille. Ilmoittelehan mitkä on teillä jatkot.
  Käyn kurkkaamassa aina mitä tänne ketjuun kuuluu. Ollaan päätetty, että syksyllä aloitellaan se viimeinen hoito. Laittelin juuri viikonloppuna vauvavaatteet kirppikselle, oiskohan jotain luopumista ilmassa, mutta halu ja vauvan kaipuu silti kova.... Huoh...
  Mahan kasvattelua äiti07 ja tsemppiä kaikille muillekin!
   
 18. Marimba Vierailija

  Moi!
  Me aloitetan neljäs hoitokerta huhtikuussa, voi olla että jää viimeiseksi. Lääkäri saoi viime kerralla, että jos meillä ei olisi jo lasta, olisi hän jo pari hoitoa taaksepäin ehdottanut luovutettuja munasoluja. Eli niin kehnoja ovat. Suru on kova. :(
  Aloitan nyt vyöhyketerapian, hoidot tulee sitten sen jatkeeksi/päälle. Kaikkea kannattaa kokeilla! Akupunktiokin kiinnostaa, kokemuksia?
  Nyt ei auta muu, kun olla onnellinen pienestä "ihmeestämme", aion jäädä syksyksi pois töistä jotta voin viettää enemmän aikaa hänen kanssaan.

  Tsemppiä kaikille yrityksissä!
   
 19. kesäheinä.. Vierailija

  Heissan pitkästä aikaa!

  Täällä taas hienoja ja huonoja kuulumisia. Lorkulle onnittelut tytöstä. Äiti07 menee hienoilla viikoilla. Olikos muita plussanneita? En nyt jaksa alkaa taaksepäin noita viestejä lukemaan.

  Marimballa kurja tilanne. Oletteko saaneet mitään vastausta, miksi munikset huonoja? Oliko silloin ykköskierroksella samaa ongelmaa? Voimia. Toivotaan, että vikalla kierroksella tulisi tärppi. Ja toden totta, koskaan ei saa unohtaa, kuinka onnekas onkaan tuosta ykkösestä, ihmeestä! :) Mulla ei ole kertoa kokemuksia noista vaihtoehtohoidoista tukena, mutta kuvittelis, ettei niistä ainakaan haittaa voi olla. Tsemppiä!

  Kikimillä hoidot odottelee syksyn saapumista. Toivotaan, että teidänkin kohdalla kääntyy kaikki parhain päin.

  Meillä tehtiin kakkoskierroksen eka ivf, siitä tuloksena nega ja tyhjä pakastin. Nyt aloitellaan uutta hoitoa. Tarkoitus siirtyä ICSIin, josko siitä olis apua. Huh, toivoisin niin kovasti plussaa tikkuun ja sisarusta tuolle ykköselle. Unelmien eteen on näköjään vaan jaksettava taistella ja tehdä kaikkensa. Kun vaan kaikki olisi sen arvoista. Kun katson ykköstä, en voi olla miettimättä, että kyllä tuo pieni, täydellinen ihminen on jokaisen kyyneleen, jokaisen unettoman yön arvoinen. Kakkoskierros palauttaa välillä mieleen kaiken sen tuskan, mitä ykköskierroksella oli. Pahinta oli pelko totaalilapsettomuudesta. Siitä, että kukaan ei kutsuisi minua äidiksi, juoksisi syliin halaamaan. Sitä pelkoa ei enää, luojalle kiitos, ole. Kuitenkin jatkuva epätietoisuus ja odottaminen on raastavaa. Kuten ekankin kohdalla, kaikki olisi niin paljon helpompaa, jos tietäisi, että joskus onnistuu. Ja mieluiten tietäisi vielä milloin se joskus on! ;) Mutta eipä auta kuin yrittää ja mennä täysillä toivoen eteenpäin. Jospa joku kerta saisi itse kertoa positiivisia uutisia!

  Vilkutuksia kaikille, tulkaahan kertoilemaan kuulumisia!
   
 20. Sanga Vierailija

  Moikka!
  Etsiskelin netistä tietoa ja tänne päädyin:). Eli kysymykseni on onko todellakin pakko odottaa vuosi ennen kuin pääsee taas tutkimuksiin/hoitoihin. Eli siis tilanteeni on tämä, esikoista yritettiin 1,5vuotta, minulla pco, enkä ovuloinut. Lopulta 4. clomi kierto tehos ja esikoisemme sai alkunsa. Nyt kovasti toivoisimme toista (esikko täytti 6kk), mutta kuten epäilinki näyttäis etten taaskaan ovuloi. Tuntuu ihan hirmu turhauttavalta odotella kun tietää että ilman apuja tästä tuskin mitään tulee...
   
 21. Joo, vuosi.. Vierailija

  Käsittääkseni sen laskeminen alotetaan imetyksen lopetuksesta. Suna varmaan kuitenkin menisin aiemmin hakeen apuja (clomeja) yksityiseltä jos imetyksen jälkeen ei tunnu käynnistyvän.
   
 22. lorkku Vierailija

   
 23. lorkku Vierailija

  miksiköhän toi mun kommenttikin tuli siniselle pohjalle? no erotatte varmaan että toi eri kappale lopussa on mun vastaus kesäheinälle.
   
 24. pirstale* Vierailija


  Mulla tuli ensimmäinen helposti, mutta tää toisen meneminen näin vaikeeks (kotona yritettiin 2,5v., ivf enää ainoa mahdollisuus..) ja paljon muunkin paskan kaatuminen niskaan viime vuosina on nostanu pintaan jatkuvan ja joskus ihan järjettömät mittasuhteet saavan pelon tämän ainoankin onnen ja elämänvalon menettämisestä.. :(
   
 25. Marimba Vierailija

  pirstale*, mulla täsmälleen samat fiilikset, elämä on tällä hetkellä jokseenkin ahdistavaa. En oikeastaan mieti nykyään muuta kuin, että mitä jos ainokaisellemme tapahtuu jotakin? Kamalaa. :(
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti