Hae Anna.fi-sivustolta

Kalev Spa Tallinna

Viestiketju osiossa 'Yleistä matkailusta' , käynnistäjänä kylpeijä, 06.01.2007.

 1. kylpeijä Vierailija

  Löytyykö Kalev Spa -kylpylähotellissa käyneitä? Minkälainen hotelli on? Kuinka tasokas, asteiskosta 1-4. tähteen? Hotellin kotisivut huonot joten millaisia hoitoja ja kuinka kalliita ja oliko aamupala runsas? Kiitokset tiedoista jo etukäteen!
   
 2. Kylpeilijä Vierailija

  Toivottavasti et valinnut! Juuri viikonloppuna Kalev Spa:ssa yöpyneenä kannustaisin valitsemaan jonkun muun paikan. Halpahan tuo on ja sijainti on ihanteellinen, mutta...

  Asiakaspalvelusta moitteita: varattuja hoitoaikoja ei löytynyt, laskutus meni väärän huoneen piikkiin, puhelimessa kerrottu ei pätenytkään enää paikanpäällä, esimies simputti vastaanoton henkilökuntaa asiakkaitten kuullen.

  Uusi rakennus, mutta aulassa katto vuoti kahdesta paikasta, käytävillä ja huoneissa maalit rapisi seinistä vesivahinkojen merkkinä, uima-altaassa vesi oli kylmää, kylmäaltaassa taas lämmintä, kylpylän suihkusta tuli vain joko kuumaa tai kylmää vettä. Allasosasto on 'julkinen' uimahalli, joten altaassa oli kymmeniä urheiluseuran nuoria harjoittelemassa.

  Aamiainen on tietysti makuasia, mutta minä en löytänyt pöydästä muuta syötävää kuin paahtoleipää ja juustoa.
   
 3. ex-asiakas Vierailija

  Olin samaisessa keskuksessa myös viikonloppuna. Minulla ei ehkä ihan noin huonoja kokemuksia ollut mutta parantamisen varaa on huomattavasti.

  Varatut hoidot olivat myöhässä tai sitten oli valittava joku muu hoitomuoto. Ilm. osa henkilökunnasta ei saanut/osannut tehdä tiettyjä hoitoja. Huoneen ovikortti ei toiminut ensi yrittämällä. Pakettiin kuuluva illallinen oli pienoinen pettymys.
  Meitä oli yhteensä 5 ja osittain meillä oli samoja hoitoja. Kuitenkin niitä vertaillessamme totesimme, että ne olivat kaikilla erilaiset ja selkeästi toiset olivat saaneet rahoilleen enemmän vastinetta kuin toiset.

  Kylpyläosastosta tykkäsin, mutta sinne joutuu kiertämään koko rakennuksen. Muutoinki opastus rannekeitten käyttöön (jotka avaavat kaikki ovet) oli oli surkeaa (sitä ei ollut). Aamiainen oli mielestäni runsas ja odotuksieni arvoinen.

  Puitteet mielestäni ovat hyvät. Asiakaspalveluja ja varaustoimintoja parantamalla varmaan voisi olla ihan loistava paikka. Nyt kuitenkin liian moni asia tökki.... en mene uudestaan.
   
 4. aloittaja Vierailija

  Kiitos kommenteista. En onneksi varannut matkaa tuonne. Olisi varmaankin viisaampaa varata huone esim. Radisson Sasista joka on lempihotellini tai jostain muusta ja käydä päiväkäynnillä kylpylässä. Harmin paikka, Tallinnassa olisi hyvät markkinat hyvätasoiselle kylpylälle!
   
 5. niskat jumissa Vierailija

  Kalev spahan olin minäkin menossa vielä äsken, mutta monet negatiiviset kommentit paikasta pistivät miettimään uudelleen. Onko kellään kokemusta kylpylähoitojen varaamisesta paikan päällä Tallinnassa? Esim. Olympia-hotellissa näyttää olevan uima-allas ja kauneushoitola, mutta ovatko hyviä? Pitääkö Tallinnassa tosiaankin keskittyä pelkkään shoppailuun ja jättää hoidot Suomessa tehtäviksi?
   
 6. aloittaja Vierailija

  Olen yöpynyt muutaman kerran Olympia hotellissa ja uima-allas on ihan Ok, sijaitsee ylhäällä ja ei nyt ole kauhean iso mutta kyllä siinä voi uida. Kauneushoitolassa en ole käynyt kuin leikkauttamassa tukkani ja ihan hyvää jälkeä tuli. Hotellin aamiainen on ihana ja muutaman kerran on tullut juhlittua hotellin Bonnie&Clyde yökerhossa. Suosittelen huonetta jossa kylpyamme, huoneessa jossa suihku (ainakin meidän) ei ollut kaatoa joten suihkuvesi jäi ikävästi kellumaan kylppärin lattialle.
   
 7. kylpijä Vierailija

  Pitää palata tähän Kalev Spa -palautteeseen, kun nyt on omaakin kokemusta paikasta. En ymmärrä, miksi paikkaa moititaan niin kovin.

  Meillä oli maaliskuun alussa loistava viiden päivän hemmotteluloma Kalev Spassa. Varasimme hoidot etukäteen ja saimme ne toivominamme aikoina. Osa samaan aikaan paikalla olleista suomalaisista valitti kovaan ääneen, miten huono palvelu paikassa on, kun hoitojakaan ei saa paikan päältä varattua. Miten kukaan voi olettaa olevansa niin tärkeä, että juuri hänen toiveidensa mukaan järjestetään hoitoajat? Eihän sellainen onnistu Suomessakaan!

  Hoidoissa ei ollut valittamista. Wellness-keskuksen hierojat olivat erittäin ystävällisiä, asiantuntevia ja hoidot tehokkaita. Hintansa väärtejä, väittäisin. Suklaahoitoa voin suositella ehdottomasti, samoin hierontoja. Aromahieronta oli ehkä pienoinen pettymys, mutta Spa Marine -kehohoito puolestaan kosteuttava tehopakkaus. Koko vartalo oli hoitojen jälkeen pehmeä kuin vauvan peppu. Ja olo mukavan rentoutunut.

  Aikatauluongelmia hoitoihin tuntuivat aiheuttavan ainoastaan hoitoihin myöhässä tulevat asiakkaat, jotka taas kovaan ääneen valittivat, miten eivät löytäneet paikkaa tai miten kaukana hoidot olivat. Kannattaa tutustua paikkaan, osallistua tutustumiskierrokselle ja lähteä liikkeelle hoitoihin ajoissa, jos epäilee kuntoaan tai suunnistustaitojaan.

  Kauneuskeskuksen manikyyriä ja pedikyyriä voin suositella lämpimästi. Myös kasvohoito oli perusteellinen. Pientä hiljaisuutta hoidoissa aiheutti vain se, että kaikki henkilökuntaan kuuluvat eivät välttämättä puhuneet kovin hyvin suomea. Mutta englannillakin pärjäsi. Ja venäjällä, jos sitä olisi osannut itse. Miten kukaan suomalainen voisi olettaa, että Virossa kaikki puhuvat ja ymmärtävät suomea?

  Valitusta suomalaisista lähtee kaikkialla maailmassa. Suomessakin. Meidät suomalaiset tunnistaa vilkkaan lentoaseman lähtöselvitksessä aina siitä, että olemme tyytymättömän näköisiä ja valitamme kovaan ääneen kyseisen maan palveluista, hinnoista, kulttuurista, kaikesta. Olisiko sellaisen matkalaisen seuraavalla kerralla viisampi jäädä sinne tuttuun ja turvalliseen kotiinsa? Olisi kaikilla muillakin vähän mukavampi matka.

  Eli, Kalev Spa saa minulta täydet pisteet. Palaan sinne varmasti uudelleen ja suosittelen paikkaa lämpimästi muillekin. Ja tämä eii ollut maksettu mainos!
   
 8. kuplii ja vaahtoo Vierailija

  Paikka ihan ok.

  Olin viime kesänä helteiden aikana käymässä. Hotellihuone oli todella siisti ja moderni, mutta ilmastointia ei ollut! Oli kiva tulla baarista yöllä ja yrittää nukkua kun huone oli kuuma kuin mikä, mutta onneksi oli edes perinteinen tropellituuletin.

  Itse allasosasto oli uimarin unelma! 50 metrin radat ja tilaa oli runsaasti, poruhka lillui pienemmissä porealtaissa. Pyörresuihkut tosi mageat ja saunan äänimaailmat veikeät. Eikä se vesi mitään kylmää ollut, jos on viileä niin tahtia lisää niin eiköhän tule lämmin.

  Miinusta sai runsas venäläisten turistien joukko. Käytös heillä mitä sattuu ja fiilis heillä oli että muilla ei väliä, kunhan oma napa eka... Ainakin naisten pesuhuoneissa suihkuissa oli todella vähän painetta, vettä tuli liruttamalla! Hiusten pesuun meni ikuisuus. + Aamupala oli ihan hyvä, tosin aika "tuhtia tavaraa" perus suomalaiseen makuun, mutta hyvä setti bileillan jälkeiseen tankkaukseen.

  Aula oli tyylikäs, antoi hyvän ensivaikutelman.


   
 9. Orvokki 54 Vierailija

  Ihmettelen näitä kielteisiä kommentteja Kalev Spa-hotellista. Olin siellä 4 päivää maaliskuun lopulla, joten on omakohtaisia kokemuksia. Paikka oli todella siisti, kylpyläpuoli erittäin monipuolinen eikä vesi ollut yhtään sen kylmempää mitä altaassa on esim. Suomessa. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja hoidot hyviä. Kaikki ajat pitivät paikkansa ainakin minulla ja ystävättärelläni. Sijainti on erinomainen. Ainut minus on ehkä iltaruoka. Ekana iltana ei kovin hyvä, mutta muina iltoina ihan syötävä. Ei mikään makuelämys kuitenkaan. Aamiainen oli kuitenkin ihan hyvä. Mutta kokonaisuutena erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Henkilökunta oli mielestäni erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Täällä palstoilla löytyy usein aika negatiivisia ihmisiä. Meidän aikana ei ainakaan katto vuotanut mistään. Ovikortti toimi moitteettomasti niinkuin kaikki muukin.
   
 10. Itse olen ollut monessa kylpylässä niin Suomessa kuin Virossakin. Onhan suomalainen hotellitaso korkeampi kuin Virossa kaikin puolin.
  Minä haluan kuitenkin elämyksiä ja varaudun aina, ettei kaikki suju matkoilla.
  Varasin niin matkan kuin hoidotkin netin kautta etukäteen ja sain ajat samantien. Kaiki hoidot tapahtuivat ajallaan ja hoidot olivat ihan hyviä.
  Kylpylän sijainti on hyvä, koska on lyhyt matka riennoille ja muille menoille.
  En varannut illallista kylpyläsn ravintolasta vaan kävin ulkona syömässä joka ilta. Paras paikka oli Troikka eli venäläinen ravintola.
  Hotellihuone oli siisti ja siivous tapahtui päivittäin.

  KIylpylässä oli tungostat iltapäivisin ja uiomavalmenbtajan kova ääni oli rasittavaa. Muuten ei ollut poreissa moittimista ja pitkä uimarata on ok. Aamun vesivoimistelut olivat lasten allashuoneessa kaikessa rauhassa.

  Suosittelen, jos ei ole vaativainen. Silloin on parempi jäädä Suomeen.

   
 11. Vihainen asiakas Vierailija

  Älkää menkö Kalev Spa-hotellin huoneisiin 518 ja 519, kauhea ilmastointilaitteiden melu ei saa yöllä nukuttua ja huoneiden näköalat ovat vesipuiston katolle ei vanhaan kaupunkiin kuten esitteissä sanottiin.
   
 12. Miijaa Vierailija

  Vietimme juuri kolme yötä hotellissa, ja en voi muuta sanoa kuin että todella ihana paikka, ja sijainti loistava. 2-vuotias lapsemmekin oli mukana, ja sain huomata että on myös lapsiystävällinen paikka. Ja kylpylä puoli oli mahtava. Palvelu pelasi hyvin ja nopeasti. Suosittelen.
   
 13. Zulpi Vierailija

  Vastaanotossa kaksi palvelutyöhön sopimatonta rahastajaa, siivooja karjui, ettei heillä ole kuin yhden koon aamutakkeja, vaikka itselläni oli jo päällä suurempaa kokoa oleva takki ( kaverille myös sellainen, jossa vyötärönauha ei olisi aivan rintojen alla), "siivous" alaarvoista pölyä joka paikassa ilmeisesti täysin väärin mitoitetun työn johdosta, hieronta kauneuskeskuksessa vitsi... ei siis todellakaan kannata mennä jos haluaa viettää rentouttavan loman.

  Kiitokset kuitenkin wellness-keskuksen ammattitaitoisille hierojille ja aamiaishuoneen ystävällisille tarjoilijoille.
   
 14. Tallinnan turisti Vierailija

  VAROITUS: Tarkastakaa minibaari huoneeseen mennessä! Itseltäni veloitettiin 3 juomaa, joita ei kaapissa koskaan ollut ollutkaan.

  MUUTA:
  (1) Mennessä nuori asiakaspalvelija yritti siivouksen 1-2tunnin mittaiseen venymiseen vedoten lisämyyntiä >> sviitti "vaivaiseen" 35e per yö lisähintaan. Ilmoitettuani mielummin odottavani, huoneen siivous valmistuikin yllättäen parin sekunnin sisällä kuin taikaiskusta!
  (2) Uloskirjautuessani minulta yritettiin veloittaa lisämaksua "huoneessa olleesta ylimääräisestä henkilöstä", vaikka huoneessa ei kolmen päivän aikana ollut muita kuin tyttöystäväni ja olimme sekä varanneet että maksaneet 2HH:sta.

  Kokonaisuutena jäi melkoisen nihkeä maku, kun joka käänteessä yritettiin vedättää. Ainoaa plussaa annan aamupalasta, joka ei sekään erikoinen ollut, mutta omaan askeettiseen makuuni aivan sopiva.
   
 15. :) :) Vierailija

  En suosittele Kalev Spa-kylpylää.
  Viimsi on parempi.
   
 16. Kami Vierailija

  Varattiin netistä vuorokauden kylpyläloma 2 aikuista, 2 lasta. Saimme todella tilavan perhehuoneen joka oli kaikinpuolin siisti. Respa oli erittäin ystävällinen, samoin kerrossiivooja. Pyysimme vielä toisen erillisvuoteen koska niitä oli huoneeseemme tuotu vain yksi, näistä ei tullut mitään lisäkuluja!

  Allasosastolle saa huoneesta hieman kävellä mutta niin sai tropiclandiassakin. Suihkuissa vedenpaine oli hieman heikko ja ison altaan radoista osa oli hetken varattuna jollekin uimajoukkueelle.
  Paikan sijainti oli hyvä.
  Aamupalassakaan ei tällaiselle kaikkiruokaiselle ollut valittamista.

  Kyllä meidän perhe tuonne uudelleen menee.
   
 17. Höhööm Vierailija

  Varasin eilen itselleni ja puolisolle 2 yötä Kalev Span Kalev-sviitistä elokuulle. Matka kuuluu Spa-pakettiviritykseen, "Romantiikkapaketti". Olisin halunnut ekalle yölle tuon paketin, mutta toinen menisi vain sviitissä ilman "yllätystä, illallista jne", mutta olkoon.

  Onko kenelläkään tietoa juurikin tuosta Romantiikkapaketista? Onko mistään kotoisin? Entäs illallinen tuloiltana? Katsottiin jo valmiiksi muutama ravintola Vanhasta Kaupungista jonne varmasti mennään, mutta toki kiinnostaa myös hintaan kuuluva illallinen.

  Entäs Kalev Spasta VIIMEISIMPIÄ kokemuksia? Mielellään ei sellaisia "oltiin siellä kaverin kanssa v. 1950". :) Minkälainen kävelymatka on satamaan hotellista? Entäs hotellista Vanhaan Kaupunkiin?
   
 18. Erika Vierailija

  Satamasta on n. 5 - 10min kävelymatka hotellille ja hotellista Vanhaan Kaupunkiin n. 4 - 7min riippuu kuinka nopeasti kävelee.

  Ollaan menossa ylihuomenna kyseiseen paikkaan 1yön ja 2pvn reissulle, 2 aikuista 2 lasta ja vauva, otettiin perhehuone. Ollaan käyty muulloinkin ja hyvä paikka oli.

  Kannatan tätä paikkaa! Menkää kaikki ihmeessä Kalev Spa Hotelliin. Ajateltiin mennä eläintarhaan seuraavana päivänä ja uida kylpylässä ensimmäinen päivä, ja aamullakin ajateltiin käydä nopsasti uimassa. Kyllä luulisin että tästäkin tulee hyvä reissu.
   
 19. Masa Vierailija


  En kyllä suosittele tätä hotellia.
  Melkoisen epäsiisti, kylpylä haisee, vanha neuvostoaikainen rakennus, hankala kulkea huoneesta aamupalalle ja kylpylään, aamiaishuone on ahdas ja aaiaisen taso välttävä.
  Eikä tuo äänieristyskään kiitosta saa.
  Joten valitkaa jokin muu majapaikka.
   
 20. nuttis Vierailija


  Me oltiin syksyllä 2010 siellä, otimme romantiikka paketin. Kaikki toimi todella hyvin. Huoneeseen tultiin huolehtimaan meistä milloin haluamme illallisen ja minkälaisella menulla. Toivat skumppaa ja hedelmiä huoneeseen tullessamme. Huoneessa oli upea poreallas, jossa kelpasi olla. Muutenkin huone oli siisti ja hieno. Ravintolassa rauhallista ja siistiä syödä niin illallinen a la cartessa kuin aamiainenkin. Henkilökunta oli ystävällistä. Menemme varmasti toistekin. Sijainti myös hyvä kun poikkesimme yöelämässäkin. Allasosastoa en käyttänyt joten ei siitä sanomista kun ei ehditty sinne enää.
   
 21. Hansu Vierailija

  Hoidot ja kylpylä oli ok, kyllä siellä uida sai, mutta mielestäni siinä puuttui se tietty kylpylä fiilis kun oli uimaratoja ja hyppytorneja..
  Aamupala myös oli ok, ruoka sali ehkä vain hitusen synkän puoleinen jotenkin..
  Suurin miinus oli kuitenkin se, että varaamaamme ja jo etukäteen maksettu hotellihuoneemme oli myyty eteenpäin.. Hotelli oli täyteen buukattu joten meille ei löytynyt muuta huonetta.. Meidät siirrettiin toiseen hotelliin parin kilsan päähän, mutta aamiaiset ja kylpylät piti hoitaa Kalev Spassa.. Olihan se aikamoista se ravaaminen ees taas..
   
 22. leena.ilona Vierailija

  Mini-spa 2 yötä puolihoidolla Kalev-spa hotellissa.Ensivaikutelma pettymys,- Hotellin vastaanottotila/sisääntulo on ahdas ja tunkkainen,muutama sohva,- ei viihtyisä. Respa asiallinen.Baarin tapainen samalla tiskillä respan kanssa.
  Hotelli sokkeloinen betoniviritelmä,kapeat pitkät käytävät,tunkkaiset kokolattiamatot. Huone ahdas,pari sänkyä,yksi tuoli,ei kaappia,matkalaukulle tilaa vain lattialla.Ikkunoista ei näe ulos,betonipalkki keskellä ikkunaa. Ilmastointi puuttuu.Siivous ok.
  Tervetulotilaisuus (Pohjolan matkat) aamiaistilassa toi heti loman alkuun pettymyksen,tila ankean kolkko,luotaan poistyöntävä. Luvatut hedelmät tarjoiluun kelpaamattomia ja epähygieenisiä.Oppaan puheesta ei saanut selvää.
  Aamiais/illallistila surkean ankea työmaaruokala 4. kerroksessa,se oli suuri pettymys!!! Oli kuin huoltoaseman baari,-ei pöytäliinoja,likaiset pöydät. Aamiainen ja illallinen toisti samaa. Ruoka loppui kesken,sitä ei tuotu heti lisää. Henkilökunta kiireistä ja ylimielistä.
  Kylpylän hoidot,hieronnat yms olivat moitteetomia ja henkilökunta ystävällistä. Vesimaailma on kaikuva uimahallimainen, se ei ole rentouttava kylpylä palmuineen ja allasbaareineen. Sauna ahdas,pefletit puuttui. Kattosuihkuja paljon, vettä tulee niukasti.Alapäätä ei pysty pesemään,koska ei ole käsisuihkuja. Hygienia,-vesi sen mukaista altaissa.
  Kalev-spa sopii henkilöille,joille hotellin ruokailu ja viihtyisyys ei ole tärkeää.
   
 23. Matti Vierailija

  Itse suosin myös Kalev Span sijasta esim Tallink SPA & Conferensia..tuolta löysin listan valikoimista

  Kylpyläloma Tallinna? Mitä vaihtoehtoja | Parhaat matkatarjoukset
   
 24. amanda Vierailija

  Onko tuoreempia kokemuksia?
   
 25. Irma ja Seija Vierailija

  Tulimme juuri Ikaalisten matkatoimiston järjestämältä Su-To kestävältä viiden päivän kylpylälomalta puolihoidolla ja pakettiin sisältyi 11 erilaista hoitoa.Olimme erittäin tyytyväisiä matkaamme,huoneemme sijaitsi neljännessä kerroksessä ja näkymät satamaan, osittain vanhaan kaupunkiin.Huoneessa oli tallelokero,jääkaappi,televisio suomalaisine kanavineen,kylpyhuone suihkuineen,vaatekaappi,pöytätaso koko huoneen leveydeltä sekä yöpöydät ja pari tuolia,eli hyvä huone.
  Aamiainen oli erittäin monipuolinen,salaatit, leikkeleet,puuro hilloineen,murot,jogurtit,munat,munakas nakkeineen ja lihapullineen,erlaiset leivät ja kahvileivät joka aamu,lähes täydellistä.Samoin illallinen,liha ja kala vaihtoehtoineen jälkiruuista puhumattakaan.Meille ainakin maistui ja olimme tyytyväisiä.
  Ruokasali sijaitsi vielä samassa kerroksessa missä asuimme ja oli kahdessa osassa ja viihtyisä.Illallisella oli joka ilta vaaleat pellavaliinat ja kukat,aamiaisella ei ollut liinoja mutta pöydät ja tuolit olivat kauniit ilman niitä.
  Alkuopastus oli hyvä,esiteltiin koko talo ja käytiin katsomassa kaikki paikat,saunojakin oli kolme suomalaista sekä höyrysauna.Suihkutilat oli normaalit ja tilavat ja niiden yhteydessä oli myös kylmäallas joka näytti olevan suosittu kun saunakin oli vieressä.Uimahallissa oli 50 ja 25m altaat ja kaiken maailman porealtaita,jokaiselle jotakin.UImahalli oli myös yleinen Tallinnalaisille.
  Kaikki paikat oli hyvin opaskyltein merkitty ja odotustilat erittäin kauniita ja makavia.
  Olimme matkaan erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme,hintalaatu suhde oli hyvä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti