Hae Anna.fi-sivustolta

Kamalat radioäännet

Viestiketju osiossa 'Kahvitunnilla' , käynnistäjänä työradio, 27.03.2017.

 1. työradio Vierailija

  Enkä tarkoita juontajia, vaan näitä mainosääniä tai radiokanavien jankuttavia välispiikejä "hyvää fiilistä". Onko ääneksi tarkoituksella valittu narisevia ja märiseviä ämmänääniä. Yhdellä märisevällä on ylä-äänet vielä sellaisia että on selvästi happivajausta. Radio paukahtaa heti kengällä kiinni kun alkaa märinä. Vaihtakaa tai menee boikot.
   
 2. kanava vaihtuu Vierailija

  Samaa mieltä olen tuosta narinasta. Mielestäni tuo pahin narisija on joku näyttelijä, en muista nimeä. Mutta karmeaa kuunneltavaa, kun vielä narisee monta mainosta! Toisaalta, en edes viitsi kuunnella niitä mainoksia, eli en tiedä, mitä se narisija niissä kertoo. Paljon olen autolla liikkeellä ja kyllä kanava vaihtuu oitis, kun alkaa mainokset kuulua.

  Tuo narina kyllä kertoo sen, ettei ole puhumista harjoiteltu riittävästi.
   
 3. Eipä ole minun korviini kuulunut yhtään narisijaa tai ärsytystä aiheuttavia ihmisiä vaikka radio on aina päällä kun olen hereillä. Kun kömmin nukkumasta alakertaan, ensimmäisenä työnä napsautan radion auki ja siinä sitä hesaria lukiessa ja aamupalaa syödessä kuuntelen uutiset ja säät, Radio soi korvalapuissa kun juoksen töihin, työmaalla takki pois päältä, läppäri telakkaan, radion päälle ja siellä se taustalla soittelee mitä soittelee. Kun menen kotiin, radio aukeaa heti. Radio sammuu vasta sitten kun avaan telkkarin, eli joskus 19-21 välillä.
  Jotain taustalla olevasta äänivirrasta tarttuu päähän itsestään vaikka en radiota kuuntelemalla kuuntelekaan, koska kaikissa yleistietokisoissa pärjään erittäin hyvin :).
   
 4. hermon sensitiivi Vierailija

  Mainoksiin valitaan varmaan tarkoituksella ärsyttävät äänet tai sitten niitä vielä miksataan sellaiseksi. Hirveä ääni on esimerkiksi siinä keittiökalustemainoksessa jossa ; ensin nikke vaihtoi renkaat keittiössä... Sitten on ilmestynyt tällainen loppunarinaääninen nainen jankuttamaan joka mainokseen. Eräässä uudehkossa radiokanavassa on väliäänenä sellainen määkivä nainen. Usassa ne käyttää väliäänenä matalaa bassomaista miesääntä joka ei ärsytä kuten tämä nainen. Aivan kuin siltä happi loppuisi.
   
 5. Noin se menee Vierailija

  Ei meidän tarvitse kuunnella eikä katsella roskakanavia koska on toistaiseksi ja onneksi YLE.
   
 6. Ex nihlo nihil Vierailija

  Oppiiko ihminen sietämään mainospaskaa päivästä toiseen ?
   
 7. oppii Vierailija

  Silleen oppii että ei kuuntele niitä mainoksia. Esim. minä osaan suodattaa kaikki mainokset ja hälyäänet pois radio- ja tv-ohjelmista. Samaan aikaan voi tehdä vaikka ja mitä, ja samaan aikaan kuulee vain oleellisen, eli just sen mitä haluaa kuulla.
  Olin kerran mukana tutkimuksessa jossa piti muistaa mitä mainoksia on nähnyt tai kuullut saman päivän aikana. Eipä tullut mieleen yhtään mainosta, mutta muistin kaikki talousuutiset + mitä maailmalla oli tapahtunut, asiantuntijahaastattelut jne, eli filtteri oikeasti toimii, eikä tarvitse ärsyyntyä turhasta.
  On myös sellainen vaihtoehto että sulkee radion jos sieltä kerran ei tule itseä miellyttävää ohjelmaa.
   

Jaa tämä sivu