Hae Anna.fi-sivustolta

Kampaajalla

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä Kumma juttu, 07.04.2019.

 1. Kumma juttu Vierailija

  Tämä oli hyvin selvä uni. Olin entisellä kampaajallani, mutta kun hän alkoi leikata hiuksiani muistin, että nykyinen kampaajani oli leikannut hiukseni ja sanoin, ettei tarvitse leikata. Istuin hiusvärimallisto käsissäni ja sanoin, etten osannut valita niistä, mutta jokin luonnollinen vaalea tuntuu sopivalta. Siinä samassa muistin, että uusi kampaajani oli juuri laittanut raitoja hiuksiini. Epätietoisena mietin että mitä nyt sanoisin, mitä oikein teen siellä ja että pestäänkö vain?

  Oikeasti minulla on vaalea tukka, johon jokin aika sitten annoin laittaa raitoja ja leikkaus on ok.
   
 2. uni-valokki Jäsen

  liittynyt:
  19.05.2008
  Viestejä:
  597
  Saadut tykkäykset:
  1
  Unen kampaajalla olemme, kun pohdimme sitä vaikutelmaa, jonka annamme itsestämme muille, liittyy omaan itsetuntoomme, jota haluamme ulkoisesti kohottaa.
  Hiukset liittyvät toisinaan myös seksuaaliseen viehättävyyteen

  Unen kampaaja voi viitata myös uuteen alkuun, etsit vaihtelua ja olet valmis suunnan muutoksiin, voi viitata muutoksiin esim työpaikan suhteen, uusiin ajattelumalleihin, ym.

  Sinä havahduit unessasi palanneesi taas vanhalle kampaajalle ja totesit, ettet tarvitsekaan hiusten leikkausta.
  Kenties olet jo tehnytkin elämääsi muutoksia, jotka parantavat omaa oloasi ja antavat uutta suuntaa, etkä siksi enää tarvinnut tätä vanhaa kampaajaa, joka kuvaa niitä vanhoja malleja ja tapojasi tehdä asioita yms.

  Unessasi oli myös valintatilanne, mikä väri hiuksiin.. epäröit, sillä muistitkin, että uusi kampaaja oli jo laittanut raitoja hiuksiisi. Eli olit jo päättänyt tehdä muutoksen, mutta epäröit asiaa, kenties mietit tässä kohtaa enemmän muita ihmisiä, kuin sitä mikä olisi itsellesi parasta. ..

  Unesi kuvaa asteittain tehtäviä muutoksia, aloitetaan hiustenpesusta, sitten leikkaus ja lopulta värjäys. Unesi kuvaa ajatuksiasi, epätietoisuuttasi miten toimisit ja uskallatko laittaa muutoksen käytännön tasolle. Minkä valitset, palaatko vanhaan.

  Tässä joitain ajatuksia unestasi, itse unesi rakensit omista ajatuksistasi, peloista, uusista suunnitelmista. Viime aikojen pohdintasi kertovat paljon siitä, mitä unesi haluaa nyt sinulle kertoa.
  Voit poimia tästä ne palaset, jotka sopivat elämäntilanteeseesi ja omiin ajatuksiisi.
  Unen tunnelma on usein se avainsana unen merkitykseen, kun palautat tämän tunnelman mieleesi ja kertaat untasi voi aueta uusia oivalluksia.
   
 3. Ap. Vierailija

  Kappale kolme sopii, kiitoksia ja hyvää illanjatkoa
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti