Hae Anna.fi-sivustolta

Kannaway hintavertailu

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä Henna1999, 25.06.2019.

 1. Henna1999 Vierailija

  Eteen tupsahti Kannaway CBD-öljy ystävän toimesta. Pitkän myyntipuheen jälkeen en vielä haksahtanut vaan kerroin että mietin asiaa.
  Nyt mietityttää että kannattaako tuohon ystävään enää pitää yhteyttä...
  sillä näyttäisi tuotteet olevan huijausta ja verkostomarkkinointia ja pyramidia

  Onko kukaan vertaillut kannawayn öljyä muihin markkinoilla oleviin, mikä on hinta-laatusuhde ?
  Toisessa keskustelussa oli vihjaus että heidän öljy on niin laimeaa etteivät edes kehtaa %-määriä ilmoittaa selkeästi.
  Näinhän se verkostomarkkinoinnissa on, vaikka tuote toimisi periaattessa, se on laimennettu moninkertaisesti niin että asiakas maksaa kymmenkertaisen hinnan verrattuna mitä kaikista muista kaupoista saa.
   
 2. vierailija Vierailija

  Hei, oma kokemus on että luontaistuotekaupan öljy on eri laatua. Selkeän muutoksen uneen huomasin Kannaway öljyllä. Salve on myös hyvä tuote. Kosteuttaa minun halkeilevia kantapäitä. Kannattaa kokeilla itse.

  Laita viestii, jos haluat kokeilla [email protected]. Laitan linki sulle paluuviestinä.
   
 3. vierailija Vierailija

  Mulla auttaa unettomuuteen ja rauhottaa adhd oireita.. Aika kallista se on mutta pullo kestää noin 1-1,5kk.
   
 4. Elina R Vierailija

  Älä ihmeessä tilaa Kannawayltä! Tosi röyhkeät ylihinnat, lipevät myyntipuheet millä yritetään (ja monesti onnistutaankin, taitavaa on) väittää heidän tuotteensa olevan ylivertainen laadultaan ja tuotetta/hintaa kyseenalaistavat yritetään heti hiljentää tai poistetaan & estetään, jos heidän fb siis ryhmässään on. Ihan älytöntä ja erittäin ala-arvoista touhua. Tuokin 'mun kokemus on, että sen ja sen paikan/valmistajan tuotteen laatu on eri/ei-luotettava jne..' näyttää olevan joka myyjän suusta tuleva automatio. Opetetaankohan tuo jollain myyjien perehdyttämiskurssilla, kun niin papukaijamaisesti sitä toistetaan eri suista.. tässä ketjussa se 'huonompi kuin kannaway' taho oli luontaistuotekaupat, että osta minulta, juupa juu.
  Mä ostin Nordic Oilin öljyä, mikä on Saksan apteekkien suosittelema merkki ja varmasti todella hyvää laatua, 5% öljy missä on 500mg CBD:tä 39€. FormulaSwiss on toinen hyvä, mitä aion kokeilla, 10% CBD-öljy, missä 1000 mg CBD:tä, 62€ ja kumpikin pieniä 10ml puteleita (vertaa Kannawayn Pure Gold 120ml 1000mg CBD:tä, hinta massiiviset 177,83!!) ja paras amerikkalainen, huipputuote Royal Cbd, 10% ja 10ml 1000mg CBD, 119€, ja SILTI paljon halvempi kuin Kannawayn 1,2dl kookosöljylitku.
  Jos muiden myyjien 10ml putelissa on 1000mg CBD:tä ja CBD:n osuus siinä silloin 10%, niin mikä CBD:n osuus Pure Goldissa on?? En missään enkä minkään CBD tuotetta myyvän sivulla ole nähnyt niin suurta määrää jotain muuta öljyä, enkä niin laihaa litkua. Mihin sitä 1,2dl kookosöljyä siinä tarvitaan? Muuhun kuin että tuote näyttäisi 'isolta' kun siinä on niin älyttömän iso hintakin? Ei yhtään mihinkään. Paras tapa CBD:n ottamiseen on laittaa se kielen alle, toisten öljyjä laitetaan vain muutamia tippoja, Pure Goldia pitää laitta melkein teelusikallinen, koska parissa tipassa ei ole paljon mitään CBD:tä. Tosi kätevää. Yritin kysyä sitä siellä FB:n sivulla, mutta kommentti ja mut poistettiin heti ja mut estettiin, etten pääse bisneksiä aka huijauksia enää häiritsemään. Enkä ole ainoa, kaikki kyselijät/kyseenalaistajat automaattisesti poistetaan.
  Ei heidän tuotteessaan ole kyse jostain ainutlaatuisen hyvästä laadusta, sitä on muillakin, eikä siitä, ettei THC:tä ole, sekin löytyy kyllä monilta muiltakin, eikä siitä, että sitä myydään kosmetiikkana, niin menee läpi, sitäkin löytyy muilta. Jne jne, seli seli. Kyse on vaan ihmisten imeläsanaisesta huijaamisesta ja rahan tienaamisesta, ei muusta. Ostakaa öljynne muualta, hyviä ja luotettavia löytyy monta, Kannaway ei todellakaan kuulu niihin.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti