Hae Anna.fi-sivustolta

Karhu, joka olikin...

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä ... koira, 04.07.2005.

 1. ... koira Vierailija

  Näin toissayönä sellaista unta, että nukuin tuntemattoman talon pihalla teltassa jonkun tutun henkilön kanssa, en vain enää muista, kuka hän oli. Äkkiä näin, kuinka läheisestä pusikosta lähti tulemaan todella suuri karhu meitä kohti ja lähdin juoksemaan talolle apua huutaen. Unessa tuntui tietysti siltä, että avunhuuto oli yhtä piipitystä, eikä sitä kukaan voi kuulla. Mietin samalla, miten telttaan jäänyt henkilö pärjää. Koputtelin ovelle apua huutaen ja se kohta avattiinkin ja sisällä oli perheenjäseniä, isä, veli jne. Karhu juoksi edelleen kohti, mutta nyt huomasin, että se ei ollutkaan karhu vaan karhunkokoinen koira. Ja se tuli luokseni ja oli aivan kiltti. Silittelin sen turkkia, joka oli todella kiiltävä ja sileä ja ihanantuntuinen. Koiralla oli kaulapanta, jossa luki omistajan nimi (ei tuttu nimi) sekä koiran nimi. Valitettavasti en koiran nimeä enää muista, mutta se oli jotenkin ihmeellinen, se mahtoi esim. alkaa kahdella konsonantilla. Unessakin sitä nimeä ihmettelin. Mitähän mahtaisi kertoa tämä uni vai kertooko mitään?
   
 2. Muuan Vierailija

  Karhu voi edustaa jotakin tunnetta jonka koet liian isoksi ja vaaralliseksi. Niinpä unesi muuttaa sen koiraksi, joka on paljon kesympi ja jota et pelkää, niinpä pystyit unessasi ottamaan sen vastaan. Koira on ystäväeläin.

  Unen karhu tulkitaan usein äitiyden ja naiseuden symboliksi, joten onko sillä puolella jotakin jonka voisit nyt kokea uhkaksi tai joka vaivaa sinua?
   
 3. ap Vierailija

  Kiitos muuan tulkinnastasi! Äitiys/ naiseus puolella on kuin onkin vaivaavia asioita. Pitääpä pohtia tätä lisää...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti