Hae Anna.fi-sivustolta

Karkotettu katosi Ruotsissa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 06.11.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 657
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsin turvallisuuspoliisin mukaan Abdel Nasser el Nadi on uhka maan turvallisuudelle, joten hänen tulisi ilmoittautua poliisille, mutta hän on kadonnut jälkiä jättämättä. Häntä ei voi karkottaa, koska hän voi joutua kotimaassaan Egyptissä alentavan kohtelun alaiseksi. Häntä kuvaillaan yhdeksi keskushenkilöksi islamistisessa ympäristössä Göteborgin alueella.

  Ilmoittautumisvelvoite merkitsee sitä, että on käytävä poliisin pakeilla tiettynä ajankohtana - esimerkiksi kerran viikossa. Jollei tee siten, rikkoo velvoitetta, mikä merkitsee sitä, että asiaa tutkitaan rikollisena toimena. Aiheesta tiedotti P4 Göteborg, mutta poliisi ei vahvista tai kiellä tietoja, jotka median mukaan on saatu virkavallan asiakirjasta.

  Aiheen antoi:

  https://www.expressen.se/gt/han-utgor-hot-mot-landet-ar-sparlost-forsvunnen/
   
  Last edited: 08.11.2019
 2. vierailija Vierailija

  No eiiköhän ali baba ole jo Hölmölässä eli armaassa kotimaassamme.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 657
  Saadut tykkäykset:
  3
 4. vierailija Vierailija

  Ei se minnekään ole kadonnut, ei vaan ilmoita itsestään mitään. Miksipä ilottaisi, kun ei siitä mitään seurauksia tule. Ei meidän lait voi mitään näille uudenlaisille rikollisille ja rikolliset vain nauraa partaansa, kun saavat tehdä mitä lystäävät, eikä meidän oikeuslaitos pysty tekemään mitään.
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 657
  Saadut tykkäykset:
  3
  Eivät ole välttämättä rikollisia, sillä valtion maksamia tuloja saa siirtää ulkomaille, jos toiminta on kannattavaa. Pitävät yllä kouluja, joissa opetetaan samoja aineita kuin muissakin kouluissa, mikäli tutkitaan opetussuunnitelmia. Samalla tavoin eläkeläisiä hoitavat yritykset saavat siirtää voittojaan ulkomaille kuin opinahjotkin, jos ne hoitavat tehtävänsä kotimaassaan lakien mukaisesti.

  Ilmeisesti joku asianajaja toteaakin, ettei lakeja ole rikottu, joten kysymys ei ole rangaistavasta teosta. Sen sijaan Abdel-Nasser el Nadi rikkoo lakia niin kauan kuin ei käy ilmoittautumassa poliisille niinä aikoina, kun vaaditaan. On kadonnut "maan alle", jollei ole äskettäin tullut esiin. Arvostettu muslimi, jota Ruotsin turvallisuuspoliisi tosin pitää uhkana maan turvallisuudelle.
   
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 657
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsissa yksityiskoulun saa myydä edelleen aivan samoin kuin muutkin yritykset, joten Abdel Nasser el Nadi teki hyvät kaupat silloin, kun istui säilössä epäiltynä turvallisuusriskiksi valtiota vastaan. Uusi omistaja maksaa 250 000 kruunua kuukaudessa hänen yritykselleen Kunskapsmakten AB:lle vuoden 2018 alkuun asti.

  Merkitsee sitä, että uusi omistaja rahoittaa ostoksen tulevilla voitoilla, joita muodostuu koulurahoista. Jollei suorituksia tehdä, el Nadin yritys voi ottaa koulun takaisin haltuunsa. Aiemmin yksityiskoulu on vähintään viisi kertaa siirtänyt varoja 950 000 kruunua pankkitilille Saudi-Arabiaan.


  Aiheen antoi:


  https://www.expressen.se/gt/islamist-rektorns-bolag-far-miljonutbetalningar-fran-skola/

  (Suomessa samalla tavoin myydään yrityksiä uusille omistajille, eikä kauppoja kannata tehdä, jollei asiakkailta saada lisärahaa menojen kustantamiseksi.)
   
 7. vierailija Vierailija

  Ilmeisesti noteerattu Suomessakin, koulussa on ollut opettajina entisiä isistaistelijoita. Toivottavasti Suomen suvaitsevaiset piirit eivät nyt ota vinkkejä tästä.
  Amanda lähti ja Nasseri lähti.
   
 8. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 657
  Saadut tykkäykset:
  3
  Vuosien varrella kyseisessä opinahjossa on havaittu monia heikkouksia, sillä islam uskontona ei saisi olla aineena, mutta käytännössä se on ollut. Opettajina on ollut neljä sotatantereilla käynyttä, eikä kaikilla ole ollut pätevyyttä lainkaan. Rahaa on saatu valtiolta miljoonia kruunuja ja niistä on ulkomaille ohjattu suurehkoja summia, kuten tehdään jatkossakin, jos hyväksytään viimeaikaiset kauppaehdot.

  Ruotsissa on sellaisia lakeja, jotka suojelevat kaikkia, mutta ovat käytännössä enimmin hyödyksi ahneille. Poliisilla ei ole lupa kertoa edes tuntomerkkejä siten, että rikolliset voidaan saada käpälälautaan. Yksityistä omaisuutta on lupa myydä, mutta valtiolla ei ole lupa ilman sanktioita irtisanoutua velvoitteista, joita on siirretty yksityissektorille. Lienee sama tilanne Suomessa niin vanhustenhoidon kuin nuorten osalta, kuten myös terveysalan kiemuroissa.

  Järjestelmä on luotu sellaiseksi, ettei media edes saa tietoja, koska aiemmin kunnallisten elimien päätökset on ohjailtu yrityksiä koskevien lakien alaiseksi, vaikka poliitikot ovat vastuullisissa asemissa kunnallisissa liikelaitoksissa. Voidaan vedota siihen, ettei tietoja voi antaa, koska liikelaitokset rinnastetaan yrityksiin. Eikä yksittäistapauksista kertominen ole lakien mukaista. Tällä tavoin rahvas on vieraantunut täysin kunnallisista kiemuroista ja alkanut äänestää kaiken kyseenalaistavia puolueita niin Ruotsissa kuin Suomessa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti