Hae Anna.fi-sivustolta

Kars skywalker suuri jedi soturi

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä vierailija, 07.02.2018.

 1. vierailija (SS) Vierailija

  Täysin totta.
  Kars antaa sellaisen kuvan että sillä hetkellä kun henkilö täyttää 100 vuotta, se on henki pois kertaheitolla, ihan naps vain ja hyvää ikuista yötä.

  Tuosta Karsin sekahedelmäsalaatista puuttuvat kaikki viitteet vuosilukuihin, jotka kaikki kyllä menisivät väkisinkin eKr/eaa-puolelle, mutta jos oikein lähtee tuota Karsin tekstiseinätunkiota pöyhimään välittämättä naiiviuden, täyden epäloogisuuden ja fiktion sikolättimäisen läpitunkevasta hajusta ja asettaa tuon ihmiskunnan elinikäodotuksen kanssa jonkinlaiseen jiiriin, voisi väittää, että Karsin "valon" alienit laskivat kemikaaliannostuksensa päin helvettiä joko vahingossa tai tahallaan. Tuohon aikaan oli varmaan pikku ihme jos kukaan näki edes 40-vuotispäivänsä. Olettaen että tämä oli tulos tuosta kemikaalista, voi väittää, että jollakin alienilla oli mennyt laskelmat "hieman" pilkkuvirheen puolelle, kun eliniän piti laskea 10000 vuodesta 100 vuoteen, mutta se vähän "lipsahti" ja laskikin 10000 vuodesta alle 40:n. Että "hupsistakeikkaa", sanoi Pleijadi/Heradesian valo(päine)n lohikäärme kun nappia painoi ja kammesta käänsi.

  Tuon logiikan valossa on helppo tulla siihen päätelmään, että lähtiessään täältä he yrittivät enemmänkin globaalia eksterminaatiota myrkyttämällä, mutta sekin epäonnistui, mikä nyt ei ihmetytä yhtään kun katsoo miten perseelleen he asiansa saivat ennen sitä. He tietävät tänä päivänäkin ryssineensä oikein olan takaa mutta naiivisti luulevat että tällä ollaan ihan yhtä tyhmiä ja otetaan tuollaiset olennot avosylin vastaan uudelleen, kun heillä on täyden tuhon avaimet käsissään eivätkä näytä hirveämmin tuntevan moraalista tuskaa sellaisen käytöstä.
   
 2. Master Skywalker Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  14.03.2017
  Viestejä:
  815
  Saadut tykkäykset:
  383
  Tätä on ollut suorastaan huvittavan mielenkiintoista seurata.
   
 3. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  26 918
  Saadut tykkäykset:
  1 627
  Jaa vasta löysällä...???
   
 4. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  26 918
  Saadut tykkäykset:
  1 627
  Jaa ei mulla kyllä noin vähiä tuntia ollu, kivointa oli ku oli tiistai yhes kurssis 9-12.45. Muut oli kyllä ihan normipäiviä.
   
 5. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  67
  Oikeastaan mistään egyptin<avaruus ajan juuru ekyäö super surper korkearsta teknilogiya oo mitään mainitaa onmhan nbiityä maininnst pyrämdeisa muuta ne kuvat midstä siitä on mainta on tulkittu pöin plinkkaraa valitrettavasti , aionoastaan ,tuota huvittatavaa kerrontaa ajalta jolla ei oo mnitään tekemistä totuuden kanssa . oon monesti mettinut että , un pitää joku päivä kirjoittaa kirja siitä ajasta jotta ihmiskunta saa käsityksen siitä suuresta todella hienoista ajata . Sen voin sanoa sen ajan teknologia oi biljardreja vuosia edellä maan nykyistä teknlogita tasoa . Tämä sata vyootta e on vain noin arvia toki jotku voi ylää yli sata vuotta jomku vcrran . Vesi miehellä Varma ei ole kenenkään nimi saoin vain suomen kielellä . Olen siitä täysin varma .

  Kuten sanoin kukaan ei kuollut ennen aikojaan vaan kyn ne jotka elivät minä mmm 10 000 vuootta kun olimme kuolleet . vasta tämän jäkeen sen väen eli lapsemme ja kaikkien lapset jotka oli sollä hetkellä 20 vuotta . elin ikä laitetiin kestämään tässä noin sata vuotta . lapsemme kaikkien tiesivät että , varjojen sodalla oli hintansa he kenenkään lapset eivät tätä vastustaneet heille oli tämä pienestö pitäen kerrottu että näin tulee tapatumaan kun , tämä sukupolvi joka elää 10 000 vuotta kuolee . He tiesuivät syyn jaymmärsivät asian hyvin kaikki . kun kuolimme teimme toki yodat eli jätimme jökkeemme ei mitään . haudattavaa .

  Tömä tule suuri aiko jota inolla odotan . jo 3000 luvilla olemme osa alinssiia eli vapaidenplaneettijen liittoa . Alienssiin tähtilentäjinä battlegruidserineen . ,me saamme jo sillion 10 planeettaa tulevia kehtityviä planettoja joita meidän pitää suojella , demoneolta ja muilta pmeuyden olennilta . demonien liittolaisilöta , ja räjäyttää ja siirttää hinaamalla mteorittejä jos tällänen on liiaan lähellä kyseisen planeetan rataa . tarvitssa osallistua puolustus hyökkäylkäyksiin jolloa demonit pidetään kurissa . Tätä työtä tekee kaikki univerumin mirjardit valonkansat keten Harmaat , Plejadit ja myös oma valonkansani battleguisereillaan . Samaa työtä jatkamme myös kun , meistä tulee valonkansa . 3000 luvulla osallistumme itsekin sotaan jossa pimeydelle annetaan köniin . Tiedän että olen tuolloiin Jedimestarina reali maailmassa lentämässä maan battlegruideria joolla demoneuille annetaan köniin . joka tuhaneen vuoden välein on taistelu jossa pimeyudelle annetaan köniin . Heitä ei voi tuhota sillä pimeys ja valo tarvitaan siihen jotta kiinteus olisi ubiverumissa olemssaa mutta , heidät pidetään kurissa ja ojennuksesa . 1000 vuoden välein toistuvilla sodilla . ps jos valonkansat eivät meitä suojelisi niin demonit olisivat vallaneet maan alukdsillaan ajat sitten . Sitten kun , maa alkaa suojeklemaan muita . Silloon maata ei enään suojella koska, se pystyy suokelemaan itse itseään battlegruiseteillaan . tälläin maa on osa univeriniunlaajuita vapaidenplanettojen " senaattiia " maa valitsee yhdsen edustajan edustamaan tähän senaatiin itseään , ja tuomaan oman viisautensa tähän suureen senaattiin . Ja Maan Jedit kuuluvat jo yhden edustajan voiman universimin jedineuvostooon antamaan siihen oman viisauytensa . tämä toki jatkuu sillinkin kun , olemme valonkansa osana Vapaiden planeettojen alinsssia eli vapaidenplanettijen liittoa tuoden tähän maan Jedineuvoton oman viisauden panoksen . Ja maa voi valita suojeltaeville planeetooleen millä tavalla me kerromme meistä onko se jumalan uskonnon muodossa tapatukoo se lähettilään kautta teleportaataaolla vai keromeko alukesta käsin kovaäänisillä meistä heille ja opetamme heille henkisen tien perustat , ja monta lähettilästä heille laitamme ja millä tavalla me heille ilmestymme . tästä päättää maan Jedoneivosto aikanaan . kun sen aika koittaa . Aikanaann maan valonkansana
   
 6. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  67
  ja tässä aluksen viimiestelty lopullinen ulkonäkö takaapäin kuvsttina jota vesimies luuli aluksen etu pääksi se kylä huvitti paljon
   
 7. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  2 848
  Saadut tykkäykset:
  664
  [​IMG]
   
 8. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  2 848
  Saadut tykkäykset:
  664
  Mä ihmettelin et miks yhtäkkii kysyt Starilta, et onko silllä vatsa löysällä, ja sit huomasin lukeeeni väärin.
   
  • Hauska Hauska x 2
 9. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  2 848
  Saadut tykkäykset:
  664
  Hihii, söpö putkilo. :D
   
 10. vierailija (SS) Vierailija

  Eipä tietenkään. Sekin taisi olla osa "Atlantiksen sähläystä", että varmaa dokumentaatiota alienrotujen visiitistä ei jätetty jälkipolville missään muodossa, tai sitten ihmiskunta taannutettiin sillä kemikaalilla niin alkukantaiselle tasolle, että kuvien piirtäminen oli enää ainoa keino kirjata tapahtumia. Näin ollen siis alienystäväsi eivät ainoastaan myrkyttäneet ilmakehäämme vaan samalla kertaa myös taannuttivat meidät kivikaudelle kertaheitolla ja nyt sitten kaikenlaiset taudit, syövät sun muut kivat pikku ihmiskunnan viat harventavat täällä väestöä, kun edes osalla sillä teknologiaa nämä taudit olisivat saatu pois. Alienystäväsi siis jättivät meidät oman onnemme nojaan, teknisesti katsottuna kuolemaan ja tappelemaan keskenämme, odottaen ilmeisesti että joku (jos kukaan) selviää voittajana ja heidän kanssaan sovitaan jatkotoimista. Mitä enemmän tätä asiaa katsoo kriittisesti ja mitä enemmän sinä asiaa valotat ja heidän toimiaan "ymmärrät", sitä kusipäisemmiksi alienystäväsi ja sinun motiivit vain käyvät.

  Mikä se totuus sitten on? Onko se se, jota sinä olet täällä tarjoamassa meille? Miten olisi niitä todisteita "totuutesi" pohjalle? Jos niitä ei tule, usko sinun sanomisiin ei tämän kokoluokan asiassa paina grammaakaan.

  Odottaisin riemulla päästäkseni näkemään kuvasi jonkun kirjan kansilehdellä ja sinun kivaa pikku kertomusta elokuvista ja TV-sarjoista modifioimana kivaan sci-fi teemaan istutettuna, koska sille nauraisivat jo kumisaappaatkin. Valitettavasti se odotus jää palkitsematta, päätellen kyvystäsi kirjoittaa selkokieltä yhtään missään. Mikään itseään kunnioittava julkaisuyhtiö ei tule julkaisemaan sellaista Abban sinappisillisalaattia joka täällä on tullut tutuksi.

  Ai nyt se sitten on ykskaks arvio, kun joku siihen kiinnitti huomiota. Kummallista miten sinun tarinasi alkaa heti muuttumaan yksityiskohdiltaan, kun joku vähän huomauttaa. Jos tämän tiesit, miksi se ei ole alkuperäisessä tarinassa?

  Ja kuinkahan vanhoja olitte tämän "Varjojen sodan" aikana? Jos yhtään lasken oikein, teidän kaikkien olisi pitänyt olla sekunnilleen samaan aikaan syntyneitä ja sekunnilleen 9980-vuotiaita, kun 100 vuotta elävä sukupolvi syntyi sekunnilleen teidän syntymäpäivänä, sekunnilleen samaan aikaan kuin te. Vaihtoehdot ovat tuossa aika vähissä, sillä muussa tapauksessa erilaiset iät olisivat aiheuttaneet sen, että ne, jotka kuollessanne eivät olleet 20-vuotiaita jäivät jollain tavalla limboon kun heidän ikäänsä ei voitu pitää 10000 vuodessa eikä 100 vuodessa. Nämä välitilaan jääneet olisi periaatteessa pitänyt joko terminoida jolloin 10000 vuotta eläneiden ja 100 vuotta eläneiden väliin olisi jäänyt kymmenien sukupolvien kuilu. Jos nämä puolestaan laitettiin jonkinlaiseen staasiin ja herätettiin, niin se oli mahdottomuus koska kaikki teknologia vietiin alienien lähtiessä, ainakin väitetysti.

  Kiintoisaa, että teidän poistumisesta ei ole mitään merkintää missään sillä tuollainen tapa lähteä olisi ollut sellainen, että se olisi kyllä dokumentoitu tarkasti niin lääketieteellisessä, kuin muussakin mielessä. Itse asiassa mistään mitä olet kertonut ei ole mitään todistusaineistoa tai siten se on "väärin tulkittua", mikä vaikka voisi olla mahdollistakin, on kuitenkin laskettavissa edelleenkin vain yhden ihmisen palstakirjoitukseksi, jonka totuusperä on kyseenalaistettavissa milloin tahansa.

  Olettaen että me emme ole pyyhkiytyneet pois ennen tuota ja alienrotu tekee kontaktin meidän kanssamme muulla tavalla kuin aseellisesti, tämä planeetta ei ole millään mittarilla vapaa muusta kuin oikeasta vapaasta tahdosta ja päätäntävallasta, mikä on minkä hyvänsä liiton perusta. Vielä vähemmän se on vapaa, kun planeetan alkuperäisasukas istutetaan liiton nimissä sotakoneisiin "suojelemaan" muita planeettoja "demoneilta" ja "muilta pimeyden olennoilta", josta viimeksi mainittu voi olla ihan mikä stetsonista vetäisty uhka tahansa, jolla oikeutetaan planetaarinen invaasio "valon" nimissä. Se että odotat innolla jonkin asian tuhoamista, ei kuulosta Jediltä lainkaan. Se kuulostaa liipaisinsormi herkässä olevalta Sithiltä.

  Väität siis että koko olemassaolomme universumissa perustuu vain loputtomaan sotimiseen joka toistuu 1000 vuoden välein ja sillä välin kun ei tapella suuressa sodassa, tehdään alueellisia valtauksia ja planeettojen alkuperäisväestön pakkokoulutusta osaksi loputtomasti kasvavaa sotakoneistoa? Selitit nyt lähinnä tietokonepelin juonen,kuin mitään muuta. Jos tuo olisi edes totta, niin hyi helvetti mikä tulevaisuuden visio sinullakin on. Nyt olisi syytä käydä siellä lääkekaapilla katsomassa että psykoosilääkkeesi ei ole mennyt vanhaksi ja jos ei, keskustella hoitavan lääkärin kanssa annostuksesta johonkin suuntaan.

  Sinun sanaasiko tuossa on luottaminen? Omat visiosi ovat lähtökohtaisesti niin kammottavia, että demonit itse voisivat tuollaisia kertoa, kunhan vain kääntävät ensin osapuolen moraalit ylösalaisin.

  Ja tämä yksi edustaja sattuu yllättäen olemaan sinä, eikö? En laskisi viisautesi varaan mitään.

  "Aluksesta käsin kovaäänisillä".... Saa muuten olla aika helvetin erikoiset kovaääniset, että saatte avaruuden tyhjiössä aikaan ääniaaltoja. Jos puolestaan ilmakehään laskeudutte huutelemaan, saatte aika mestarillisesti säädellä kovaäänisiänne ja aika helvetin tasaisin välein ja eri kulmiin niitä asetella, jotta kaikki saavat viestin täysin samaan aikaan niin, että ääniaallot eivät eri kulmissa olevilta pinnoilta kimpoessaan aiheuta älytöntä kakofoniaa planeetan pinnalla ja kuurouta alkuperäisväestöä. Lisäksi teillä pitäisi olla aika selvä tieto kyseisen planeetan asukkien fysiologiasta, että voitte olla varmoja että heillä edes on sellaista asiaa, kuin kuuloaisti ja heidän mielenliikkeistään, sillä voi olla että teleportaatiolla paikalle saapuva yksilö tapetaan heti ja ilman neuvotteluja jos planeetan alkuperäisväestö on ksenofobinen.

  Jos jonkin tahon Jedineuvosto päätti Maan osalta että kertovat uskonnon kautta itsestään, niin perseelleen meni ja ihan huolella vielä, päätellen siitä mitä uskonnot ovat täällä saaneet aikaan ja etenkin kuinka monta niitä täällä on.
   
 11. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  67
  näistä asoita päätetään tulevaisuudeda 3000 luvun maan jedineuvosto me emme sitä päätä nyt se päätetään 3000 luvulla ei nyt ja voima lä kova äänisissä jos laskeuderimme verhossa vuorella laitamme valo suojais hämäyksen ja yhdistyrttrynä verhoukseen voomme puhua kuin mooseksdelle puhutiin vuorella siinain joppa antaa jotku metalli taulut mutta tästä kaikesta päättää 3000 luvun maan jedineivoto . sinä et ymmärrä koko naisuutta kyllä demonit ois ajat sitten maan vallannu jos ei maata suojeltaisi ja toki ,on selvä erttä kun ,maa on osa alinssiia se hoitaa oman osansa suojelustya itse se on selvä juttu mä teen sitä jo aina silloin töllöin tietoisen todellidsuuden avaruus taisteluissaa oman valonkansani battlegruiserillla 2015 oli tietoissessa todelliduudessa todella masiivinen sota josasa antiin varjolle köniin oli oli , mahtavba taistella oman alukdsen kapteenina muiden valonkansojen rinnalla . se oli upuea demomit hyökkääs me puolustauduimme todella kovaa lujaa ja löimme jälleen keran demonit . Se di oo peliä se on real elämää joku ehjä voisi kutsua sitä pelikkodi se om kumminkin , totuudellista ei peliä . Se joka tuhannen vuoen välein ratkaisee univeriumin kohtolan sen tulevan tilan demoni Sitjh on ain pidetyy kurissa ja tullaan pitämään vastekin . Tottaka alienssin tehtävät obat moniniasia , siihen kuukuu suokjeku partointi siihen kuuluu kyseistä planetttaa uhkaavien meteorittien siirtely verhossa ja lasereilla ja blasma torpedoilla niiden räjäyttely kaiken tavoin planettan kehitysen tarkkailu . päättää millluh heolle on aika näyttäyyä ekan kerran jenkdsen pderuann opast ym alinsiisin tehtäväyt on moni nainaisia ja momella tavalla kiehtovat . Mutta On tojkiu upeaa taisyella kerran tuhanesaa vuodesa aina valonkansojen rinnalla aluksilla se erro on njy jediiteen 3000 luvulla teemme sen realimaailmasasa aluksen kapteenrina muttayt , vaan teemme sen tietoisen todellisuudenkautta yhtä upeata muuten , mutta mutta lisä, upeus tulee siitä , etträ saa realimaailmassa elää taistwlla ja toimia valonkansojen rinnalla pidemissä ja isommissa demonien hyökkäys tilanteissa.
   
  Last edited: 13.02.2018
 12. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  1 994
  Saadut tykkäykset:
  623
  Tuassa suhteessa moon iloonen, jotta kuuntelen tekstit, koska silloon tuloo harvoon vääriä tulkintoja.:):D
   
 13. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  1 994
  Saadut tykkäykset:
  623
  No ei siinä kato mitään. Mulle son aivan sama, kun ens viikolla alakavas yhteyshaus haen kuiteski amikseen ja karistan lukion tomut jaloistani.:)
   
 14. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  1 994
  Saadut tykkäykset:
  623
  Joo, mutta löystyy jatkuvasti lisää.:p
   
 15. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  1 994
  Saadut tykkäykset:
  623
  En viitti tykätä sun kirjootuksistas ss, kun soot viarailija, eikä niistä tykkäyksistä oo mitään varsinaasta hyätyä, mutta kuitenkin(y)(y)
  Ja lisään pariin kohtaan jotain.
  Kustantamot kyllä korjaavat virheet, jos niitä tekstissä esiintyy, mutta eivät ne sentään sitä kirjaa kokonaan uurestaan rupia kirjoottaan.:)
  Ja mitä helevetin järkee on rankaasta lapsia heirän vanhempiensa teoista? Eikö tua Karsin sukupolovi joka sen Atlantiksen kans sähläs ois pitäny tappaa siihen paikkaan, eikä antaa niitten elää ties kuin kauan ja lapsien elinikää lyhentää.
  Toisaalta valonalieneitten touhussa ei muutoonkaan mitään järkee, ja jos joku sellaanen teleporttautuis tänne mun huaneeseen, niin varmana sais terästä nahkaansa.;)
   
 16. vierailija Vierailija

  Eikö sulla ole mitään muuta kommentoitavaa vai etkö osaa?
   
 17. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  67
  mastrr starkiller ei niitä teräksellä vahigoiteta niillkkä on päällä sellaset energiakilveyt teräs katkeaa ku ohiu puu vampyyreuita pystyt demoni teräksewlelä listimään et yhtäktään valonaliemia , sitä paitsi ne on sunkin voimiem takanana . vaikkart sä tietoisesti hiedenn kasa toimikaan päin vastpon me olimme samkareta pelasatimme valonkanmsat ajoimee maan sithit listimme ja muut ne he olivst kiitollisia< muta ikä alenennettiin vasta kun me olemme kuolleet lapsemme ja kaikkiien lapset tisivät sen että eivät tule elämään ku vähän kun noin sata vuotta enenintääm . Sih petturit tapettiin moni demoni maanpäällä osa teleportas lopussa omiin aluksiinsa ja pakeni maanpäälltä yhdessää ajpimme heidät takaisin hiilisäkiumn täjtimumuum tämän tulette näö-kemään yotibe filmisämme avaruus taistelu . me elimme voelä todella kauuan swn jälkeen .ö 7000 vuotta . tämä rokuus joka anettiin ilmsasta käsin ei lyhentänyt ikää ku elämän loppu päästä. se oli niin tehty elinikä 20 vuoitaat lapsemme ja kaikkiien lapset jotka saivat rokotteen 2o vuotiania he je elovätb yli ssta vuootta ja yodella terbeionä . Elimn iän alennus vain tehtiin ihan siitä syydstä koska maa osotii että se ei ollutkaan vielä valmis valonkansaji silloin vaain aiostaan valonksasa saa elää 10 000 vuotta me saimme elää sankareina pitkään mutta kaikkien lapset enään ja vaikka valonkansat ei olisi lähterneet ikää olisi alettu kaiklilta 20 vuotiakta lapsiltamme . ikämme nostetaan uudestaan kun olemme aiihen valmiit kun o0lemme valonkansa sekin tehdään myös seerumilla iän nosto maasta käsinjarettavalla ihan kaikille ja lopusta huolehtii voima ja sen kyvyt kaikilla
   
 18. vierailija (SS) Vierailija

  Edelleenkin lähtien siitä oletuksesta, että tällä pallolla talsii ensimmäistäkään ihmistä 3000-luvulla.

  Eli tulette huutelemaan näkymättöminä yksittäiselle henkilölle, jonka olette "valinneet" hoitamaan ilmoitusta alieneiden läsnäolosta suurelle joukolle ja oletatte vielä että se tulee onnistumaan ilman mitään epäilyjä? Idiootit. Sehän toimi todistetusti niin helvetin hyvin tällä planeetalla: Joku äijä sai kivitaulut joihin oli kirjoitettu lyhykäisyydessään pelkkiä kieltoja ja vielä sitten teitte vähän samat temput muuallakin samaisella planeetalla ja kun katsoo miltä se maailma näyttää tänä päivänä niin voi ihan hyvin kysyä tässä vaiheessa että "näyttääkö päätös sekä loppuun harkitulta, että onnistuneelta"?

  En varmastikaan, kun olen mies.

  Niin... Tietoisessa todellisuudessa, eli ihan sinun oman pienen pöhnäisen pääsi sisällä, jossa voit olla ihan mitä haluat. Siellä olet ihan kaikkivoipainen ja joka tilanteeseen löytyy ratkaisu, vaikka olisit tilanteessa jossa kuolema olisi sekunnin sisällä. Ikävää vain kannaltasi, että herätessäsi olet välittömästi samalla tavalla vikaantuvainen, kuolevainen ihminen kuin me kaikki muutkin, etkä siitä muuksi muutu vaikka mitä itsellesi uskottelet.

  Se ero on vain siinä, että sinä et tiedä reaalimaailman ja tuon "tietoisen todellisuuden" sisällön eroa enää ja väität pystyväsi samoihin juttuihin myös reaalimaailmassa. Mikäs on tuodessa, kun et todista niiden oikeellisuutta vedoten siihen ylivoimaiseen yliluonnollisuuteen joka muka sinua seuraa tänne reaalimaailmaan. Ongelma on edelleenkin se, että sinä harhaisesti luulet että kaikki uskovat ja sen kautta kunnioittavat sinua ja "tietoisen todellisuuden" saavutuksiasi reaalimaailmassa ja vielä pahemmaksi se menee kun olet niistä huutelemassa keskustelupalstalla.

  Mielenkiintoista sillä tiettävästi Jedien tehtävä ei ole olla sodassa eturintamassa, sillä te olette ymmärtääkseni henkisiä johtajia. Minua suorastaan hirvittää tuo sinun murhaerektiosi, jota kovasti esittelet kertomalla miten mahtavaa oli tuhota toinen elävä olento ja kuinka suorastaan odotat aikaa, että sen voi tehdä uudellen. Siinäpä Jedien puhetta taas kerrakseen.

  Siinä tapauksessa Universumin kohtalo on jo ratkennut, jos kerran demonit ja Sithit ovat pidetty kurissa ja tullaan pitämään. Taistelun tarvetta ei suoranaisesti ole edes, ainoastaan vähäisten konfliktien ratkominen Jedin arvomaailman vastaisesti väkivallalla.

  Se on upeaa tasan niin pitkään, kun on sillä puolella joka väitetysti voittaa joka kerta. Et selvästikään ole koskaan ollut tilanteessa, jossa häviö on selvä vaihtoehto ja yksikin virheliike voi johtaa siihen että se on henki pois ja koko tehtävän ajan tunnet kuinka kuolema kyttää kantapäilläsi.
   
 19. vierailija2 Vierailija

  Niin minäkin.
   
 20. vierailija3 Vierailija

  Niin mitä sinäkin?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 21. vierailija4 Vierailija

  Sekä että.
   
 22. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  67
  SS ANteeki mä enoo ihminen töää on vain valoaliemnin keho jokoa on voiman käytön töyväline , lohikäärmeentuli , voiman genetaattori joka antaa myös paljon natibntioa ja rakkautta . Anteeki universumin muut valonkansam jedit ova yhltalailla battlrguiseri lentäjiä ollut aina ,sanoit inhimiliidä olentoja ikäään kuin demoni tsi muu olisi oihimmillinenn olento ei ole demonit täysin kuolleuta ,heissä oo mitään hyväätt suunnton pahuus . he ovat kuin elävbiä roboteja . kun , tuhoaan demonien aluksia en pidä niitä inhimmillisinä olentoina yhtäkään . ne on pahiutta pimeuttä täisin . Jos et ymmä kuinka mahtava< on taitella soturina valonkamsojen rinnala et selvätikään ole oppinyt hemkisyydetä mitään , Et tietekään koska oot skeptiikko , ethän dinä ymmää SS sitä suurteåpaa sokeraavampaa ,maailmaa jokoa on upea ja hieno. . Johon liityyy myös demonien kurissa pitäminem suojellen j a sotat 1000 vuodenn välein taistella valonkansjen rinnalla 1000 vuodenälein , et ole oppinit mitään henkisyydestä . Ei ihme kun tunnt siellä pmieydessä itdekin vaeltavan .
   
 23. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  67
  Lkisätään viekäei oo väliä litubääkö niitä deminsithjejä valomiekalla vao tuhitaanko niiden tähtialukdia battlegruiseiserteiillla sama asia
   
 24. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  2 848
  Saadut tykkäykset:
  664
  Sanoit, ettet ole ihminen. Kuuletko sä ääniä, joita muut eivät kuule? Näetkö kenties asioita joita muut eivät näe? Onko sun kämppää vakoiltu joskus esimerkisi valvontakameroilla, tai ruokiasi / juomiasi yritetty myrkyttää? Onko sua yritetty salakuunnella esimerkiksi wc:n lavuaarissa olevan vedenpoistoreiän tai pistorasioiden kautta, tai jollakin muulla tavoin tarkkailtu tai häiritty, tai ovatko suuret maalliset organisaatiot, kuten FBI, CIA tai NASA punoneet juonia sinua vastaan, tai pitävätkö sinua arvovaltaisena henkilönä? Oletko saanut viestejä television tai radion välityksellä?
   
  Last edited: 14.02.2018
  • Hauska Hauska x 1
 25. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  2 848
  Saadut tykkäykset:
  664
  Ihan silkasta mielenkiinnosta äskeiset kysymykset. Silkasta mielenkiinnosta myös; Voitko Kars kysyä, mitä mieltä Valonalienit ovat minusta?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti