Hae Anna.fi-sivustolta

Karsille kysymys

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä Chill, 11.01.2018.

 1. Chill Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  10.01.2018
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  75
  Kirjoitatko täällä muillakin nimimerkeillä kuin omallasi nikillä? Esim. Jedisuurmestari, jedimestari, kars nasaretilainen jne. Otat usein Jeesuksen esiin teksteissäsi ja vertaat itseäsi häneen Vapahtajana tai pelastajana, sekä suursuurmestarina jolla ylin tieto ylempi meitä muita. Miksi näin?

  Sanoit että Jeesuskin oli mielestäsi jedi. Missä valomiekka ja elokuva olivat tuolloin. Täytyy sanoa, että itse olisin vallan huolissani, mikäli joku oma läheinen 50n henkilö käyttäytyisi tai puhuisi lakkaamatta jedeistä ja pukeutuisi viittaan + muu käytös. Eivätkö kukaan läheisesi ole sinusta huolissaan?
   
 2. Chill Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  10.01.2018
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  75
  Jos et kirjoita muilla, voisit sen heti ilmaista. Tuo teksti ei ole kirjoittamani. Sillä tavalla muutkin tietävät, mikä sinun ja mitkä trollien.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Chill Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  10.01.2018
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  75
  Ja edelleen, koska nämä jedi jutut aiheuttavat monia ristiriitoja, olisi enemmän kuin järkevää käydä perustamassa oma ilmainen keskustelufoorumi phb pohjiin juuri teidän marginaalisen pienen porukan tarpeisiin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. vierailija Vierailija

  Pitäiskö sen vahtia täällä kirjoituksia että se vois ilmoittaa mitkä on sen kirjoittamia??
  Lähtökohtaisesti Karsin kirjoituksia on ne mitkä se kirjoittaa omalla nikillään rekisteröityneenä. Jos se kirjoittaa jollain muulla nikillä niin siksi kai, ettei se halua kirjoittaa omallaan. Älytöntä kysellä ett onks se ne kirjoittanut.

  Fiksu tajuaa ett ne rekisteröimättömät jotka kirjoittaa mukamas jedinä on niitä jotka intoutuu rakkina provoilemaan muiden rakkien joukossa. Kukin osallistuu jahtamiseen omalla tyylillään.
   
 5. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 402
  Saadut tykkäykset:
  747
  Mustakin on välillä tuntunut siltä, kuin joidenkin kirjoitusten takana olisi rekkautumaton Kars. (n)
   
 6. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  27 623
  Saadut tykkäykset:
  1 732
  Ei, kyllä nuo jedimestarit sun muut on näitä Karsille vittuilijoita ja provoajia, spämmäävät ja pilaavat palstaa siinä samalla. Ja Kars-parka uskoo heidän olevan hänen puolellaan. Reilumpaa on suoraan aidosti sanoa kun on eri mieltä kuin vittuilla tuolla lailla.
   
 7. vierailija Vierailija

  Aivan, povoja mutta eivät vittuile Karsille vaan provoavat enemmän riitaa pallolle, esim teidän ja Karsin välille koska Kars on nyt teidän kohde? Ruokkivat ns. pahaa verta.
   
 8. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  27 623
  Saadut tykkäykset:
  1 732
  Kars ei ole mikään "kohde", vaan sanon hänelle syystä. Se kaikki mitä tuossa ketjussa "ilmoitetaan ylläpidolle Karsista" ap sanoo Karsin käytöksestä on täyttä totta. Siitä saa ja pitää sanoa, hyväksytkö sä yleensäkin öykkäröinnin?
   
 9. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  27 623
  Saadut tykkäykset:
  1 732
  Lisäks noi nauraa Karsin kustannuksella Karsin tajuamatta sitä. Pelkurimaista.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. vierailija Vierailija

  Tyhmä kysymys tuo "Hyväksytkö sinä"? Näkökulmakysymys kuka öykkäröi ja onko somepalstalla pakko osallistua siihen. Tai viisasta.
  Mutta kirjoitin yleisesti enkä sinusta. Huomaa "teidän ja Karsin välille". Totta kai se on teidän kohteena koska ette hyväksy hänen "öykkäröintiään". Johan se kohteena olo näkyy palautteiden määrästäkin. Ja siitä että häntä yritetään savustaa palstalta pois.

  Mutta jatka vain sen vääntelyä onko Kars kohde vai onko se joku muu jonka öykkäröinnistä täällä pidetään älämölöä. Minusta se on edelleen Kars. Sovitte hyvin yhteen Karsin kanssa. Karskin kiemurtelee irti vaihtamalla puheenaihetta epäoleellisuuksiin. Muutenkin ihan toisilleen passelit ihmiset täällä. Enkä sano vittuillakseni vaan ihan hyvällä.
   
 11. Gallen Vierailija

  Kuis on, etkös sä ite nauranu karsille monen hymiön kanssa :LOL::ROFLMAO::LOL:. Typeryyttähän se. Halpamaisuutta. Vinksahtaneisuutta. Mitä pelättävää nikin takana on? Karsin valomiekkaa?
   
 12. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  27 623
  Saadut tykkäykset:
  1 732
  Eli sitä seurakuntaa jonka mielestä Kars saa sanoa mitä vaan hälle ei saa. Joo sanoit teidän, mutta mä vastasin omasta puolestani luonnollisesti. En voi muiden puolesta vastata.
   
 13. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  27 623
  Saadut tykkäykset:
  1 732

  Selvennä
   
 14. vierailija Vierailija

  Hyväksyt siis sen että Kars nostaa helvetillisin älämölöä jos asioista keskustellaan jostakin muusta kontekstista käsin kuin hänen hyväksymästään? Kun ei keskustella hänen uskomastaan todellisuudesta käsin, niin hän alkaa sanomaan ketjuja pintapuolisiksi raapaisuiksi ja alkaa syöttää omaa juttuaan? Luojan kiitos en tunne sinun ja Karsin laisia itseään täynnä olevia narsisteja todellisessa elämässä. Kyllä, sinäkin olet kun puolustelet öykkäröivää narsistia.

  Te mieleltänne vioittuneet järjestään puolustatte palstan pahinta öykkäröijää ja pilaajaa väittämällä että ihmiset jotka aiheesta hänelle sanovat jahtaavat häntä, samalla logiikalla sinä jahtaa niitä joiden sanomisesta huomautat. Minusta te Karsin ruman käytöksen puolustajat olette henkisesti sairaita, kannatatte diktatuuria.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 15. vierailija Vierailija

  Voisitko erottaa sen kohdan tekstistä jossa sanon, että puolustan Karsin öykkäröintiä?
   
 16. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 075
  Saadut tykkäykset:
  67
  KIRJOITAN VAIN AISTAAN TÄLLÄ REKISYETÖITNEENÄ TÄÄLÄ ON muita akatemamme jedimwestasriuta naseteretolasinenlitti omioa mua erekfyi esingänen sijtensa muuta laiuyinsen emailerilla tajimaan dettä toi non loputva ja tsjus loprttaa kyllä mutta kirjoitan vain tällä rekisyeröitubnenä nikinrrtiklä ja enään aoi kun ilmoittaa kun ilen taas päiovittänyut kotisivumme nettilähryyioös osita mitään muuta erttä multas täällänäe enään ikonä kirhjiiyikia mä laoton sulle Chill yksäriä käy lukemassa alotetaan puhuminen piilossa mutta en jatka enään tässä
   
 17. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 075
  Saadut tykkäykset:
  67
  ja narsistista olen hyvin kaukana sen ntietää hyvin miin Prinseessa Lily Skyniper kun kun Master Skywalker kun meidän jedineuvoston jäsdernet ja hyvin mnyös tämän toiden aktenoan jäsenet tämä oli vijoviimeinen konettinnäällä ilmnoitan ainoataam kofisivu päivityksktä miuta mitään kirjoituksia en tänne enään laita
   
 18. vierailija (SS) Vierailija

  Parempi on vain, kun et ilmoita kotisivujesi päivityksistäkään tänne mitään. Ne, jotka ovat oikeasti kiinnostuneet "akatemiastasi", kyllä löytävät sivunne ja jos kokevat kiinnostavaksi, lisäävät sen kyllä suosikkeihinsa/kirjanmerkkeihinsä. Google auttaa siinä ja nettiselaimet hoitavat loput.

  Lisäksi väitän ja itse oman palstani ylläpitäjänä tiedän, ettei palstan ylläpito katso hyvällä sitä, että mainostat sivujasi heidän palstalla. Se nimittäin muodostuu juuri sellaiseksi, jos et muuta enää täällä tee, kuin kerro päivityksistäsi siellä. Se on raportoinnin paikka ylläpidolle, jos siihen ryhdyt, sen kyllä takaan.

  Toisaalta... sinähän et millään tavalla ole osoittanut olevasi sanojesi mittainen mies (jos sekään). Ei mennyt viimeksikään kuin muutamia päiviä ja hupsistakeikkaa: Kars-jedisetä avaa taas sanaisen arkkunsa, yllättäen(??) ja pyytämättä, aiheeseen johon ei tutustu, vaan hyppää besserwisserinä sekaan ja kaappaa ketjun.

  Se tapahtuu uudelleen vielä. Olet niin poikkitaivutettavaa, pehmeää materiaalia, ettet vain pysty pysymään poissa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  2 088
  Saadut tykkäykset:
  638
  Joo. Ei varmasti ylläpito katso hyvällä jos omia sivujaan mainostaa. Varmasti hyväksyvät sen, jos tekee ketjun tai kaks silloin tällöin missä on sivun linkki, mutta jos ei muusta kirjoota kuin vain omien sivujensa päivityksistä, niin se taitaa mennä jo vähän yli.
  Tuasta Karsin sanojensa syämisestä ei varmaan kovin moni ole erimiältä. Jos Kars ei tulee muutoon vain takasi, niin varmasti joku alootus jossa mainitaan sana jediys, valonalienit, voima tai joku muu vastaava josta Kars täälä vaahtoaa, on se sopiva provosointi ja Kars tulee vastaamaan ko. viästiin välittömästi.
   
 20. vierailija (SS) Vierailija

  Pyydän anteeksi Kars Skywalkerilta kaikkia kirjoituksiani.
   
 21. Chill Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  10.01.2018
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  75
  Olen tässä kyllä samaa mieltä. Ketjut menevät pilalle, kun täysin aletaan puhumaan muista asioista, eikä Kars voi keskustella toisten kirjoittajien kanssa, kuin vain omaa agendaansa ja omaa "paremmuuttaan" korostaen. Menee maku muiltakin kirjoittajilta, kun pitää sabotoida toisten ketjut yhä uudelleen ja uudelleen samalla epäasiallisella linjalla ketjun aihepiirin ja keskustelijoiden ajatuksiin yhteyttä saamatta. Kenen kanssa Kars edes pystyy vastavuoroiseen keskusteluun, mietinpä vain?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 22. Chill Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  10.01.2018
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  75
  Tämä on feikki.
   
 23. Chill Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  10.01.2018
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  75
  Tämä on niin totta. Kars innoittaa mieluummin eripuraan kuin rauhaan. Eli loppujen lopuksi hän on ristiriitojen promoottori käytöksellään ja näköjään aiheuttaa riitaa ja epäsopua palstalla. Aivan siis päinvastoin mitä hän väittää.
   
 24. Chill Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  10.01.2018
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  75
  Kiitos viestistä luin nopeasti ne kaikki. Olikohan 5 viestiä osa selvästi ainakin copypastattu useaan kertaan.

  Ihan aluksi haluan sinulle ystävällisesti ilmoittaa, etten kiitos halua SINULTA viestejä yksityiseen postiini, koska ajatusmaailmamme poikkeavat niin suuresti. Minusta saat aivan täysin säilyttää omat visiosi, jos ne sinulle omilta tuntuvat, mutta en halua pakkosyöttöä sekä täällä että yksityisessä postissani.

  En kuitenkaan kerro täällä enkä muualla mitä olet kirjoittanut, siihen voit luottaa, mutta en ole myöskään kiinnostunut tarinastasi. Oma motiivini täällä on kirjoitella henkisistä asioista, ilmiöistä ja kokemuksista, jakaa niitä toisten kanssa eikä joutua palstaterrorin kohteeksi. Eikö tämä palsta ole henkisistä kokemuksista yleisesti tarkoitettu. Missään ei lue, että tämä olisi jedipalsta ja kaaosta järjestää lukemattomat pikkuiset jediriiviöt tai heidän alteregonsa.

  Jos sinulla todella on vaikeaa löytää enää itseäsi vahvan roolin tieltä ja kyetä keskustelemaan henkisistä asioista muutenkin kuin vahvan mielikuvitushahmon kautta, niin anna edes toisille sitten keskustelurauha. Jediketjusi ja pikkuisten alteregojedien ketjut ovat niitä, missä voit loistaa. Ja totuus onkin, että ainoastaan siellä. Se on valitettavaa, mutta totta.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 25. Chill Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  10.01.2018
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  75
  Saisit Kars ottaa mallia Force Sentinelin kavereista. Heillä on keskustelutaitoa ja kykyä osallistua ketjun aiheisiin, edelleen muita ihmisiä huomioiden ja sellaisia näkökulmia, mistä muutkin voivat ammentaa ja osallistua.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti