Hae Anna.fi-sivustolta

Kastelu ongelma

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä apua kaivaapa, 11.01.2011.

 1. apua kaivaapa Vierailija

  Poikamme on 9 vuotta ja ollut yökastelija, kastelee 90 % kaikista öistä.
  On yritetty lääkkeellä, mutta ilman kummempia vaikutuksia.

  Nyt olen lukenut, että jotkut ovat saaneet avun homeopatiasta/ luonnonlääkkeistä tähän asiaan.

  Löysin useista positiivisia kokemuksia eri keskustelupalstoilta, mutta kukaan ei kertonut, MILLÄ se apu oli tullut. Eli mitä ainetta lapselle kannattaisi kokeilla.

  Tämä on tärkeää, lapsen sosiaalisuus alkaa pian tämän asian vuoksi kärsiä!

  Laitoin tämän myös tuonne erityislapset palstalle .
   
 2. Sinisilmä Vierailija

  Yökastelu on psyykkinen ongelma, vaikka se vaikuttaa fyysiseltä. Lapsi haluaa ilmaista olevansa vauva, joka kaipaa hoivaa, hellyyttä, läheisyyttä, rakkautta. Pillereillä ja lääkkeillä ei tätä hommaa pystytä hoitamaan. Mieti tykönäsi, mikä aiheuttaa lapsellesi turvattomuutta? Oletteko kokonainen perhe, vai oletko yksinhuoltaja? Psykologista saattaisi olla enemmän apua. Ensiapuna antaisin lapselle ison annoksen haleja ja rakkautta.
   
 3. johan pomppas Vierailija


  ei mitään perää ole tuossa väitteessäsi. onko omakohtaista kokemusta vai mihin tuo perustuu?
   
 4. ss Vierailija

  Kristus sentään, onko olemassa vielä noin jälkeenjäänyttä ajattelua.
  Kannattaisi perehtyä viimeisimpään tutkimukseen asiasta, ei todellakaan ole psyykkinen vaiva.
  Virtsaneritys, sen pidättäminen on hormoniperäistä.
  Ketjun aloittajalle voimia, älä välitä kaikenlaisten hörhöjen puheista.
   
 5. näin Vierailija


  ne lääkkeethän ovat jotakin hormooneja, en tarkalleen tiedä, mutta olen niitä lapsen lapselle antanut ja ne toimii.
   
 6. garnier Vierailija


  Tässä on vahva perä,sanokoot muut mitä tahansa.Turvattomuus,jännittäminen jne on erittäin vahvoja varteenotettavia syitä yökasteluun,olen sen läheltä nähnyt ja muistan omiakin kokemuksia lapsuudesta.
   
 7. asiallista tietoa Vierailija

 8. Sinisilmä Vierailija

  Artikkeli perustuu naturalistiseen ihmiskäsitykseen, jonka mukaan ihminen on pelkkä keho fysiologioineen, mitään psyykettä ei oltu otettu huomioon, Hyvin lääketiedekeskeinen juttu.
   
 9. melko brutaalia Vierailija

  Sinäkö ajattelet, että on joku kehosta erillinen psyyke?

  Ja lasten hormonitasot on tietenkin mitattu väärin? Ja geneettinen alttius kasteluun on jotenkin väärin paikallistettu tiettyihin geeneihin? Ja sinänsä tehokas hoitokin on ihan väärin ajateltu ja lasten tulisi antaa kastella sänkynsä ja heidän vanhempiaan pitäisi enemmän syyllistää kasvattajina?

  Varmaan ihan hauskaa mutta lasten kannalta hyödytöntä.
   
 10. ap:lle Vierailija

  Homeopaattisia lääkkeitä ei pidä ottaa itse, ilman homeopaatin tutkimusta ja määräystä. Jos homeopaattisia lääkkeitä saisi määräillä itse , ilman asiantuntemusta tai nettikavereiden "tiedon" perusteella, olisi tulos hoidon kannalta katastrofaalinen.

  Sinun kannattaa kääntyä homeopaatin puoleen. Saat varmaankin googlettamalla selville missä on teitä lähin homeopaatti. Kannattaa huomata että on myös laillistetuja lääkäreitä jotka toimivat homeopaatteina jos haluaa sellaisen.
   
 11. huijaushoito Vierailija

  Homeopaattiset valmisteet ovat pelkkää sokeria. Niitä saa "määräillä" kuka tahansa ilman minkäänlaista koulutusta. Tosin eipä ole vieläkään löytynyt yhtään tutkimusta, jossa homeopatia olisi osoittautunut toimivaksi hoidoksi kasteluun.

  Löytänet silti homeopaatin, joka suostuu ottamaan rahat vastaan tässäkin tapauksessa. Mikäli lapsen kastelu pahenee, hän selittää, että se on normaali puhdistusreaktio. Mikäli muutosta ei tule, saat samaa pilleriä aina eri nimellä. Ja sitten odotellaan. Lopulta ajan kuluessa kastelu vähenee ja loppuu niinkuin kaikilla lapsilla. Homeopaattisi valehtelee sinulle, että se oli hänen ansiotaan.
   
 12. Hah Vierailija


  ei homeopatialla ole mitään tekemistä sokerin kanssa. Et ole perillä edes siitä mistä homeopatiaa voi syyttää :)
  Homeopaattisia lääkkeitä saa ostaa apteekista. Asiaa harrastavat tietävät mitkä apteekit niitä myyvät. Homeopaateilla on monen vuoden koulutus ja reksiteri koulutuksen käyneistä. On myös lääkäreitä jotka ovat käyneet homeopaattisen koulutuksen, niin "huuhaa" ala kuin onkin.
   
 13. tarkemnnusta Vierailija

  Ne homeopaattiset helmet ovat sokeria. Jos kahden eri homeopaattisen valmisteen helmet menevät sekaisin, niin niitä ei ole mahdollista erottaa toisistaan, koska koostumus on sama.

  Jotkut epärehelliset apteekkarit suostuvat myymään ihmisille mitä tahansa. Rehellinen yrittäjä ei tällaiseen bisnekseen sekaannu.

  Ei homeopaateilla mitään rekisteriä ole. Kuka tahansa saa esiintyä homeopaattina jos haluaa. Homeopaattikouluttaminen on huiputusta, koska opetettavat hoidot eivät ole toimiva hoito mihinkään. Kuinka monen vuoden koulutus muka vaaditaan siihen, että ihminen osaa valehdella oireiden johtuvat miasmoista ja myyvän hoidoksi sokeria?

  Teveydenhoidon ammattihenkilö voi mennä vaikka joulupukkikoulutukseen. Sen sijaan terveydenhoidon ammattihenkilö ei voi myydä ihmisille homeopatiapalveluja lääkärintointa harjoittaessaan.
   
 14. vierailija Vierailija

   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti