Hae Anna.fi-sivustolta

kasvot puussa

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä sadekuu, 12.09.2005.

 1. sadekuu Vierailija

  Hei

  Parvekkeeltamme näkyvässä puussa, koivu, näin aivan selkeät naisen kasvot, pyysin miestäni katsomaan näkeekö hän samaa kuin minä, ei nähnyt. Asia ei kuitenkaan pelottanut yhtään. Nainen oli kaunispiirteinen. Onko muilla vastaavia tai mitähän voisi merkitä. Onkohan vain mielikuvituksen tuotetta. Siksi puutun tähän kun ne näkyi niin tosi selvästi.
   
 2. Nakke Vierailija

  Mitä tahansa näkee missä vain, kun keskittyy tarkasti. Pilvissä, puissa, vedessä, hiekassa... Ilmiötä kutsutaan mielikuvitukseksi. Ihmisen aivot ovat voimallinen väline.

  Mitään yliluonnollista siinä ei valitettavasti taida olla.


   
 3. minäkin Vierailija

  Hei
  Koivussa minäkin näin kasvot, kuuluivat edesmenneelle äidilleni. Kuva oli pitkän aikaa päivän ja illan aikana. Kasvoja katsellessa tuli seesteinen olotila joka jatkui muutaman päivän.

  Mielikuvituksella ei ollut osuutta näkemääni... tapauksen jälkeen olen todella yrittänyt löytää kasvot kyseisestä puusta (on noin parin metrin päässä parvekkeestani nenuni edessä), ei vain löydy enkä parhaalla mielikuvituksellanikaan saa siihen kasvoja en edes kasvojen oloista.
   
 4. alkuperäinen Vierailija

  Kiitos vastauksista. Sisimpäni on jollain lailla muuttumassa, ehkä kasvoilla on jokin tarkoitus. Ne eivät kylläkään ole kenenkään tuntemani ihmisen. Eilenkin ne näkyi, katsoin ihan testimielessä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti