Hae Anna.fi-sivustolta

Kauhein tähtimerkki?

Viestiketju osiossa 'Tähtimerkit' , käynnistäjänä zoo, 28.01.2007.

 1. yksjoukkari Vierailija

  Heitän lusikkani soppaan:
  Oinas - "minä itte" ihminen, besserwisser, pomo, kekseliäs, yritteliäs ja rohkea, vaikkapa Marlon Brando, Spede Pasanen, Elton John ja Patrik Laine.
  Härkä - mukavuuden haluinen nautiskelija, itsekeskeinen, hallitseva, sitkeä, periksiantamaton, kuten Hitler, Saddam Hussein, Lenin, Paavo Lipponen, Esko Aho ja Vappu Pimiä.
  Kaksoset - iloinen, puhelias, seurallinen, kaksinaamainen, innokas, yritteliäs vaikkapa Donald Trump, John F. Kennedy, Jaajo Linnoinmaa ja Marilyn Monroe.
  Rapu - omaan napaansa tuijottelija, koti- ja luontoihminen, perinteikäs, rauhallinen, pohtiva, herkkä, taiteellinen kuten Riitta Väisänen, prinsessa Diana, Matti Nykänen ja Robin Williams.
  Leijona - julkisuushakuinen, johtaja, seurallinen, kunnianhimoinen, viisas, luova kuten Madonna, Napoleon, Barack Obama ja Mick Jagger.
  Neitsyt -- saita, itsekäs, seurallinen, puhelias, pikkutarkka, siisti, nopea älyinen, katkera kuten Sauli Niinistö, äiti Teresa ja Urho Kekkonen.
  Vaaka - puhelias, iloinen, seurallinen, kevytmielinen, epävarma, tykkää juoruilla kuten Vladimir Putin, Mikko Leppilampi, Satu Ruotsalainen ja Roger Moore.
  Skorpioni - pitkävihainen, terävä, huumorintajuinen, ilkeä, kärsivällinen, sitkeä kuten Hjallis Harkimo, Richard Burton ja Hilary Clinton.
  Jousimies - riippumaton, itsenäinen, laiska, matkustelevainen, suoranpuheinen, huumorintajuinen, flirttailija kuten Mauno Koivisto, Tina Turner, Mika Salo, Aku Hirviniemi, Jean Sibelius ja Saku Koivu.
  Kauris - saivartelija, sitkeä, maanläheinen, sisäänpäin kääntynyt, tarkka, perusteellinen kuten Elvis, Josef Stalin, David Bowie, Vesa-Matti Loiri ja Tarja Halonen.
  Vesimies -- villi, estoton, mielikuvituksellinen, puhelias, levoton, kekseliäs, tarmokas kuten Jari Tervo,Mozart, Ilkka Kanerva ja Jörn Donner.
  Kalat - herkkä, juoruilija, luova, puhelias, loukkaantuu herkästi, saamaton, arka kuten Aira Samulin, Tapani Kansa, Albert Einstein ja Darwin.
  Luonnekuvaukset ovat omasta päästäni, siis miten minä olen kokenut eri tähtimerkit. Jokaisesta tähtimerkistä on kokemusta, onhan minulla iso suku, lapsia ja muutama mieskin ollut. Tietysti tietysti unohtamatta työpaikan ihmisiä.
   
 2. jouskari Vierailija

  Minä olen jousimies ja voin kertoa ettei kaksinaamaisempaa olentoa löydy kuin kaksonen! Todella vastenmielisiä tapauksia!
   
 3. Kavereita? Vierailija

 4. minä vaan Vierailija

  Kauhein merkki on skorpioni. Ilkeä, synkkä, pessimistinen, manipuloiva, muita väheksyvä, itseään kehuva, pitkävihainen mykkäkoulun pitäjä. Tunnen ja tiedän kymmenkunta skorpionia, joihin tuo luonnehdinta sopii.
   
 5. kaikkiyhtähuonoja Vierailija

  vaaka valehtelee
  vesimies vastustaa
  jousimies juonittelee
  kauris kaunailee ja katkeroituu
  rapu repii ja rikkoo
  oinas oikuttelee
  kalat kyräilee
  leijona leveilee
  neitsyt nipottaa ja nalkuttaa
  kaksoset kyttää
  härkä hätäilee
  skorpioni saivartelee
   
 6. quu Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  735
  Saadut tykkäykset:
  280
  Per..les, mää lährenkin tulemahan, vai ilkeä ym. ym.!? :mad::p
   
 7. treasure Vierailija

  Myös syvällinen ja syvämietteinen pohdiskelija ja tutkija sekä todella uskollinen ystävä.
  Sinä et ole ollenkaan ilkeä vaan todennäköisesti kiltti, herkkä ja lämminsydäminen.Kun vielä pääsisit turhasta mustasukkaisuudestasi ja kontrolloimisesta ja oppisit luottamaan.
   
 8. vierailija 776 Vierailija

  Pahimmillaan skorpioni voi olla tuollainen. Tunnen kaksi skorpionia ja kummatkin ovat olleet mitä ihanimpia ihmisiä. Eivät pitkävihaisia, eivät kostavia, eivät muita väheksyviä jne.
  Riippuu ilmeisesti skorpionista miten käyttävät lahjansa ja miten niitä jalostavat.
  Kuten me kaikki teemme, tai emme tee, omien ominaisuuksiemme kanssa.
   
 9. treasure Vierailija

  Olen skorpioni ja ystäviini kuuluu kaksi ihanaa ja viehätysvoimaista skorpparia, meillä on vain muutama päivä synttäreiden välissä.Toinen ystävistäni on mies, toinen
  on nainen ja ystävyys kestää vuosien kulumista ja pitkiäkin maantieteellisiä välimatkoja.
  Mielestãni meillã skorpioneilla on turhaan niin huono maine, itse en ainakaan haudo kostoa enkä oikeastaan halua pahaa kenellekään.Minulla ei ole vihamiehiä, enkä tahdo loukata tai piikitellä vaan elää sovussa ja välttää konflikteja.Uskon että joka tähtimerkin alta lõytyy ihmisiä laidasta laitaan, niin ettei voi puhua kamalimmasta horoskooppimerkistä.
   
 10. quu Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  735
  Saadut tykkäykset:
  280
  Näinhän se on, jokaisesta merkistä löytyy kivaa - ja kurjaa, myös oman mielensäkin mukaisesti. Skorppareilla on myöskin voimakas intuitio, sillä olen itse huomannut, että kyllä skorppari toisen skorpparin aika helposti tuntee/tunnistaa, täälläkin. :) - Pidän myös joulusta, joten odotankin sitä nyt täpöllä. Ja tälläkertaa ihan tietystä syystä. - Hyvää joulua kaikille!
   
 11. vierailija Vierailija


  Jatkan tähän kun pääsin viimein loppuun,
  Jokaisesta ihmisestä löytyy ihan joka piirrettä mitä on arvosteltu tässä ketjussa, siis ihan tyhjää alkaa arvioimaan toisia jonkun syntymäpäivän perusteella, sillä jokaisella on päivänsä hyvät ja huonot. Valkoiset ja ehkä mustatkin valheet voi sujahtaa suusta kiperän paikan tullen.
  Joku voi imeltää toista vain omaa etuaan ajatellen, eikä sen tarvitse kuulua mihinkään määrättyyn kategoriaan näissä merkeissä.
  Joku sanoo että kaksonen on ties mitä? Ja muutkin skorpionit ym.... kyllä se ihmisestä itsestään riippuu miten on asiat ja miten käyttäytyy muita kohden. Ja etenkin miten on saanut matkalle "lahjoja" síis henkisiä synnyttyään, sillä niitä ei opetella kirjoista, ne tulee sydämestä.
  terkuin näkijä
   
 12. omppu* Vierailija

  Kalat herkkä ja luova ja diibadaaba, kissan pissat! Toisia hyväksikäyttäjä, (tarpeen niin vaatiessa, kera krokotiilikyynelten) sekä kylmäverinen narsisti.
  Skorppari ilkeä ja piikikäs ja diibadaaba, kattia kansa!
  (omaa havaintoa elämässä) Näitähän riittäisi,mut...

  Uskon että meissä on tietyt koordinaatit olemassa, tähdet kertovat sen, ;) mutta se MIKSI ME TULEMME ja mille annamme painoa luonteessamme, muokkaantuu ja muovaantuu ja muokataan ympäristön myötävaikutuksesta ja ehkä omasta tahdostamme ;) . Millaista kasvatusta saamme, neuvoa ja opetusta, arvomaailmaa ja arvostusta. Ne viisaat ihmiset ympärillämme, oli ne perheessä tai siinä lähettyvillä, he (me) ovat avainasemassa, hyvinkin pitkälti. :)
  Kupruja voi silittää, huomaamatta voi johdattaa, sydämellä voi kuunnella ja sanoin rakastaa.
   
 13. vierailija Vierailija

  Mun äiti oli oinas ja kumppanini on skorpioni, joten tää onkin paha. Kaikki riippuu niin perspektiivistä ja omasta merkistä, ettei taida olla sitä yhtä kamalinta olemassa. Äitiäni en ole tuntenut käytännössä arkielämässä ihan samalla tavalla kuin kumppaniani, mutta sanoisin silti että huonoina päivinä itsevarma ja ylpeä skorpioni on kyllä pahempi. Ja silti niin rakas.
   
 14. vierailija Vierailija

  Esinainen oli skorpioni, ja ilkeämpää ihmistä sai etsiä, tuli toisen tilalle kun edellinen jäi eläkkeelle, pirullinen ei ottanut vastuuta, pelokkaimmille iski kyntensä, yhdellä poimitti marjat, toisen piti tuoda omenia omasta puustaan, minun käski tuoda muikunmätiä kun meillä oli verkot järvessä, en taatusti tuonut, vastaus oli; odotan kun teet yhden virheen järjestän lopputilin. Ei hallinut tehtäviään, ilman ammattitaitoista hlökuntaa koko homma olisi kaatunut kunnalla käsiin. Valehteli jatkuvaan ja kehui itseään "hyväksi esimieheksi", voi tätä hulluutta, onneksi pääsin eläkkeelle sen ajan tultua, tuli sääli jälkeeni jääneitä....
   
 15. vierailija Vierailija

  Jatkan vielä, kun mätiä ei kuulunut, sain yhtä-äkkiä kutsun työterveyteen jonka tämä nainen oli järjestäntyt, että minut pitää tutkia olenko työkykyinen? Minä jolla oli parempi koulutus ja pitkä moitteeton työura? Sinne piti mennä tämän akan kanssa ja lääkärit, psykologit ym. täytätti vaikka mitä lomakkeita ja minun piti mennä vielä verikokeiseen tämän naisen takia, mitä lie tutkineet kun labranhoitaja sanoi että onko mulla hlötodistus, sillä jotain koetta ei saa ottaa ilman sitä??? Siis mitä??? Mitään vikaa ei löytynyt mistään, ei verikokeista ei papereista, ilmoitin liiton miehelle, mutta tämä liero oli jo sinne ilmoitellut minusta, mutta kun mitään ei löytynyt niin ei. Jotkut otti suoraan lopputilin ja muistan kun eräs nuori tyttö sanoi lähtiessään tälle naiselle, että "paskamaisempaa työpaikkaa en ole nähnyt"... että tälleen voidaan kiusata, nyt asiat vissiin menis toisin. Teki mieli haastaa käräjille tämä nainen, mutta annoin olla kun kukaan ammattiauttaja ei tehnyt tälle akalle mitään. Sai melskata miten halusi.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti