Hae Anna.fi-sivustolta

Kauhuskenario

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä kuokkavieras, 12.01.2017.

 1. kuokkavieras Vierailija

  Mitä olette ajatelleet alkaa tekemään, jos (ja kun) netti pimenee? :confused:
  Mihin suuntaatte aikanne ja energianne, kun netissä notkuminen ei enää vie aikaanne? Kiipeättekö kerrostalon katolle tietyssä mielessä vai alatteko kutomaan villasukkia ja pipoja afrikkaan ja lähi-itään lapsille ja vanhuksille? o_O
  Onko tilanne kauhu ja maailmanloppu vaiko mahdollisuus uuteen alkuun? Mihin? Vai kiellättekö koko ajatuksen mahdottomana tyyliin eihän ilmastonmuutosta ole..eihän..? (n)
  Ideoita? :D
   
 2. kkhyytter..moi.moi Vierailija

  n.50% kaatui jo tuhkapilvestä. Interneti on enimmäkseen huuhaata.
   
 3. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  25 990
  Saadut tykkäykset:
  1 483
  Kirjoja....kirjoja...kirjoja... :)

  Lähtisin livenä tapaamaan lolista, ikkania, mm:ää ja Mustaa kettuakin voisin.
  (Nikkilälääsiäkin, mutta ku pelekään Tyyneä... Aatella eteläpohojalaanen akka pelekää jotaki)

  Mun työn kannalta olis kauhuskenaario, palattais työeämässä kivikauteen.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. tyyne Vierailija

  Tulisi varsinainen ''reality-tv''. :ROFLMAO: Maailma olisi niin seis! Ihminen tulisi kohdata jälleen kasvoista kasvoihin, lähi-turvaverkko nousisi arvoon arvaamattomaan, arvomaailma muuttuisi tai tarkentuisi, syntyisi jopa uusia työpaikkoja jälleen, insinööritkin saisivat jälleen töitä, joitakin ammatteja jäisi pois. Vastuun tulisi ottaa jokainen itse, pitäisi oppia uudestaan laskemaan ja lukemaan..hehe ;) joko hengästyttää? Koulutkin voisivat olla rauhallisempia kun sähkövärähtely laskisi. Ja muutenkin joutuisi organisoimaan elämänsä uudestaan. Polkupyörä, mikä ihana innovaatio! (y)
  Ehkä postikin alkaisi toimia, nythän sekään ei enään toimi vaikka ollaan niin digiä, niin kuin ennenaikaan, kun kirjeitä kirjoiteltaisiin! Olisi päivä tai viikko tai jotain, hieman sekavaa, mutta miksi siitä ei selviytyisi, onhan se eletty ennenkin.
  Laittaa miettimään minkä päälle elämämme on rakennettu - Ihminen oppii -vai?
   
 5. puhelinluettelo Vierailija

  Radiossa puhuttiin Topelius-koulun 100-vuotisjuhlasta lauantaina.
  Sitten halusin tietää millä kadulla koulu sijaitsee. Puhelinluettelossa ei ollut kouluja ja tänä vuonna ei enää paineta luetteloa.
  Netistähän asia tietenkin selvisi.

  Aamulla katsoin netistä videota vuodelta 1918. Mannerheim ratsasti pitkin Mannerheimintietä. Kadun nimi ei tietenkään vielä ollut sen niminen.
  Usein mietin millaista elämä oli tuohon aikaan. Rytmi oli varmasti rauhallisempi ja ihmiset pysyivät samoilla seuduilla. Ei aina ollut hevoskyytiä tarjolla ja kävelyyn kului aikaa.

  Monessa asiassa auttaa hyllyn tietosana ym. kirjat. En ole täysin riippuvainen netistä.
   
 6. iitsi Vierailija

  minulle ei ehkä tulisi mitään suurempia ongelmia. Tietysti jos joku lasku olisi juuri noina päivänä erääntymässä enkä olisi laittanut sitä etukäteen maksuun, niin voisi pikkasen ärsyttää, kun nettipankkia ei voisi käyttää, mutta muuten sitten voisin tehdä ihan samoja juttuja mitä nytkin teen.

  Onneksi satuin syntymään ajalla ennen nettiä, joten en ole nytkään kovin riippuvainen netistä, aivot ohajaavat aika tehokkaasti pois ruudun ääreltä. Varmaan sama juttu muilla ikäpolveni ihmisillä.
   
 7. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  25 990
  Saadut tykkäykset:
  1 483
  Eihän taskulaskimet mihinkää katoaisi. TV: huono päässälaskija.
   
 8. tyyne Vierailija

  Täytyy opetella kutomaan sitä pitkää villasukanvartta, koska ja kun pankitkin nostaa olkapäitään sitten ja liimaa oveen lappua 'tilit tyhjää täynnä' sorry, no money honey. Autotkin ovat tietokoneistettuja, joten se menee sitten hevosen ostoon :ROFLMAO:. Ja meneehän se nytkin mikäli Bernerin autoverokikkailun kauhuskenario menee läpi. Hummani hei...paitsi olen allerginen hevosille :eek:!
   
 9. Alma-täti Vierailija

  Vaan Alma-täti on kuullut ettei kaikille hevosille olekkaan allergiaa, on kuulemma sellainen lajike kun "italian stallion" joka ei aiheuta samanlaista allergiaa kun nämä kotimaiset konimus kaakkimukset.
  Alma-täti ei vaan ole henkilökohtaisesti tehnyt tuttavuutta kyseiseen lajikkeeseen, mutta jos on vähänkään samanlainen kun näkee joskus eteläisissä maissa liikkuessa, niin Alma-täti kyllä väittäisi että on kyseessä lämminveri orhi.
   
 10. iitsi Vierailija

  Alma-tädin kannattaa laittaa jo nyt "italian Stallion" tilaukseen? Meinaan, että eivät saa sitä lennätettyä suomeen netin ollessa alhaalla, joten ehkä olisi parmepi tilata jo etukäteen kun netti vielä toimii?


  Lihasvoimalla toimivat polkupyörät sitten vain käyttöön ja jos ottaa tandemin, niin voi polkea kahden kesken.


  (Suksia eivät kai vielä ole onnistuneet tietokoneistamaan, joten ne toimivat ja varmasti potkukelkkakin toimii.)
   
 11. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  25 990
  Saadut tykkäykset:
  1 483
  :) Kyllä niitä autojakin löytyy vielä liikenteestä jotka ei oo tietokoneellistettuja. Tosta tulis muuten työsarkaa kaikenmaailman automekaanikoille, alkaa kunnostella ihmisten pelloilla ja ulkorakennuksen takana lojuneita vm -80, -70 autoja. Ja pankit vaan opettelee (niinku me kirjastontäditkin) kuinka pelattiin silloin kun ei internettiä ollu. (Alus vois tietysti olla se rahaton kausi) Ja pelkkä netti siis katos. Tietokoneilla oli ennen nettiä kaikenmaailman talouslaskentaohjelmia jotka ei perustuneet nettiin. Kirjastojärjestelmätkin oli ennen sellasia. Ja "ei-älykännyt" käyttöön, tekstaria voi lähettää nokian paksulla
  "halollaki" (ja pitääkö ny sinne asti edes mennä? nokian halkoon?) Halko=1610

  http://assets.tech.thaivisa.com/wp-content/uploads/2015/02/27125518/Nokia-1610-Plain.jpg

  [​IMG]
   
 12. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  25 990
  Saadut tykkäykset:
  1 483
  Hain ensi italian stallion, mutta ne ei musta säväyttäneet ainakaan mitä minä sain googlehaulla, pääasias Sylvester Stallonea ja muutama muu joka ei hetkauttanu. Paitsi ku tuli oikeita hevosia ja joku autoki.

  Spain stallion tuli oikeita hevosia, mutta hain sitte nimellä yhtä orhia, tuota tuossa alla. Senpä kelpuutan.


  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/52/5b/76/525b7670ffa174313393bb3b1798dfd5.jpg
  [​IMG]
   
 13. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  25 990
  Saadut tykkäykset:
  1 483
  Kärrien vetäjäksi...Sylishän toi sais kantaa...
   
 14. ..ap Vierailija

  Sitä saa mitä tilaa.... Tässäpä hyvä esimerkki siitä, että asioilla on tapana tapahtua, toisinaan, kun vain ajatteleekin. Vaikka heitto oli leikinpäälle heitetty, laittaa tämä kuitenkin miettimään sitäkin, olisiko jopa intuitiolla ollut asiaa...vai jollakin muulla...? Mene ja tiedä, mutta tietokone meni tilttiin/sekaisin pari päivää tuon aloituksen jälkeen, eikä vikaa tuntunut löytyvän. Kotinörtit sitä vikaa on koittanut etsiä ja viimein tänään, tättärää, se vika sitten jo onnistuttiin löytymään!
  Mutta mitä tein, kun sivistys noin kuoli. Olo oli outo, jopa epäuskoinen. Myönnän. Seinä vastassa. Aikaa aikaa aikaa...Pitäisi lukea nettilehdet, mutta.. sähköposti ja vaikka mitä, mutta...
  Vaan tulipa pursuavat vaatekaapit järjestykseen jo heti ensimmäisenä aamuna, hermostuksissa pyykit tuli kerättyä kaappeihin eikä enää roikkunut päivän, vähän toistakin, no okeij, joskus kolmattakin, narulla. Pölytkin on tullut pyyhittyä tarkemmin, olen katsonut jopa tv:tä jonkun verran enemmän, nukuin ja nukuin vielä vähän lisää. Ulkoilin nauttien, kun ei ollut ''kiire'' koneellekaan. Linnut sai siemeniä, tähtiä tuli tuijoteltua aamuisin/iltaisin, luin, kyläilyäkin tuli harrastettua jonkun verran enemmän, tuli suunniteltua kaikennäköistä, mielikuvittelin. Ja nukuin taas. Aivan kuin olisinkin ollut jollain kummallisella osa-aika-lomalla, mut on ollut jotenkin hyvä fiilis, kerkesin jo tähän vähän tottua,, Nyt olen täällä taas. näp näp näp... Olen siis selviytynyt hengissä tästä pienestä pakkopullasta. Ei se minusta mukavaa ollut, tottumus on se toinen luonto, haluan edelleenkin lukea lehdet aamukaffen kassa, hakea eri tietoja koneelta ja muuta sellaista, mutta ei tämä tauko henkeäkään vienyt, ihminen sopeutuu yllättävän äkkiä. (y)
  ¨¨

  ps. jospa nyt kysyisinkin mitä tekisitte jos voittaisitte lotossa täyspotin?... :D:ROFLMAO:
  (ehkä palkkaisin mark z..... ;)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. oma Uusi jäsen

  liittynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ahaa, toivot siis, että sekin toteutuu kohdallasi intuition kautta (y)
  Jos/kun voitan, niin ihan ekaksi hankin sinulle ja itselleni uuden koneen. :)
   
 16. ap. kuokkis Vierailija

  Jep! :D Kone venkuroi vieläkin, mutta onpahan sitten jotain jännitystä elämässä. Uusi kone tosin kuulostaisi taivaalliselta ja kiitos sinulle tarjouksestasi, otan sen sitten iloiten vastaan.( kun ollaan voitettu se 13,3milj.€! :rolleyes: ... )

  Olen kyllä miettinyt sitäkin, että onkohan raha-toiveissa joku yläraja? Tai suhteutetaanko sitä esim. elintasoon, kulttuuriin tms. Esim. minimipalkkaisen, maija meikäläisen, katto olisi joku 500€, kun taas nalle uusiruotsalaisen katto olisi 250milj.€. (n)
  Ihmissuhde-toivessa sen jotenkin ymmärtää, että duunarille tulee akka ja herralle rouva, mutta että pitääkö sen duunarin aina maata siellä sohvalla ja piereskellä ja meneekö se herra aina pelamaan sitä tennistä klubille vai voisiko se joskus ollakin toisipäin? Woe woe. Maailmassa on monta ihmeellistä pohdittavaa... :giggle:
   
 17. oma. Vierailija

  No niin, toivossa on hyvä elää....sanoi joku. Ei sillä voitolla mielestäni ole mitään ylärajaa, mahdollisimman paljon vaan heti. Luin jostain pari vuotta sitten, että joku oli ulkomailla voittanut 62 milj. ekua. Olen hänelle niin pirun kateellinen vieläkin :(
  Uskoisin, että ihmissuhde hommelitkin muuttuisivat sen tulevan (?) lottovoiton myötä? Voisi siiinä duunarikin vapaasti ensin piereskellä sohvallaan ja sen jälkeen lähteä klubille harrastamaan. Rahnalla kun on kuulemma ihan taivaallinen voima? Jääkäämme odottelemaan! :):)
   
 18. Lyon Vierailija

  Nyt olen viikottain töissä, käyn salilla, ulkoilen, tapaan ystäviä, luen lehdet, hoidan perheeni, katson TV:tä, kuuntelen radiota ja käyn joka aamu ja ilta netissä keskustelupalstallani (ei tämä) sekä sähköpostilla. Joskus käyn kristallipallolla katsomassa, mutta en kirjoittelemassa. Siksi siihen ei mene minuuttia kauempaa.
  Netissä ei minulta mene viikossa paria tuntia kauempaa, jos en satu etsimään jotain määrättyä tietoa tai opiskele sieltä uusia asioita, kuten välillä käy.

  Jos olisi aikaa maalaisin, kirjoittaisin tarinoita, ompelisin jne. mutta noiden tekemisen este ei ole nettissä käyttämäni aika vaan työ ja lapset. Aika ei vain riitä. Kunhan aikaa kuluu ja lapset kasvavat, jää aikaa johonkin noistakin.
  Mutta kyllä olisi pieni katastrofi menettää kaikki se tietomäärä joka netissä on, ja niin helposti saatavilla. En haluaisi millään siirtyä tietosanakirjoihin ja kielten sanakirjoihin saati muita sellaisia kirjan muodossakin olevia asioita jotka voi netistä saada paljon helpommin. Myöskään kirjoitusohjelmaa kuten Wordia, en hauaisi menettää. Niissä netti säästää aikaa. Netissä on myös paljon tietoa ja kursseja joita voi opiskella ilmaiseksi ja joista joutuisi maksamaan ja käyttämään enemmän aikaa jos kävisi ne live-kursseina.
  Joitakin kursseja käyn mielellään livenä koska on kiva tavata myös ihmisiä, mutta joihinkin oppimateriaaleihin on mielekkäämpää saada tutustua rauhassa oman kotikoneen äärellä.
  Kaipaisin jonkin aikaa myös "omaa" keskustelupalstaani, mutta toki sitä ilman voisi elää.

  Onneksi olen ehtinyt hyödyntää jo aika paljon netin tietomäärää, joten parin kolmen vuoden kuluttua saa netti minun puolestani pimentyäkin, kunhan kännykät ja niiden tekstarit säilyvät ja tietokoneen kirjoitusohjelmat.
   
 19. Lyon Vierailija

  Onpa linnut kuitenkin saaneet apetta ja tullut tehtyä kotona kaikenlaista hyödyllistä (y). Ehkä sitä ei ihan kahdessa viikossa vielä keksi kaikkea mitä voisi tehdä. Kirjastossa muuten saa lukea lehtiä ilmaiseksi paperisina, vnkkinä jos tietsikka tilttaa vielä. Myös päivälehtiä.

  Mutta jos voittaisin lotossa täyspotin? Miljoonia?
  Ei riitä helpolla ymmärrys eikä mielikuvitus sen ajattelemiseen, mutta jos oikein pinnistelen niin eiköhän jotain ajtusta irtoa... Antaisin ensi rahojen olla, viilentäisin pääni, miettisin sen rahasumman riittävyyttä ja ottaisin selvää mitä kannattaisi tehdä.
  Mutta joo, ainakin perustaisin säätiön. Se on yksi varmoista asioista. Maksaisin velkani pankille ja taloomme hissin siltä osin mikä jää yli kaupungin tuesta. Teettäisin sähkötyöt asuntooni. Jakaisin säällisessä määrin rahaa tuntemilleni ja tuntemattomille tarvitseville.
  Jos jotain jää, niin tulevan varalle sijoittaisin osakkeisiin tai ehkä ostaisin sijoitusasunnon...

  Mihin sinä käyttäisit? Kuka on mark z...joku hauska juttu arvaan :)
   
 20. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  25 990
  Saadut tykkäykset:
  1 483
  Jaa-a, ostaisin talon, ajokortin ajaisin ja ostaisin auton. Onko pääpotti niin iso että lopun elämää vois olla oloneuvoksena? No en sitten kyllä töihin jäisi. Ja sitten hyväntekeväisyyteen antaisin ja pieniä lahjotuksia sukulaisille ja ystäville, nimettömänä joillekkin sellaisille uppo-oudoille joiden huomaisin olevan avun tarpeessa.

  Ja tietenki pitäisin kuitenki myös huolen että ne rahat riittäis loppuelämän.

  Kuka on Mark Z, laitoin googleen Mark Z ja Mark Zuckerbergia tyrkytti, sekö?
   
 21. quu Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  02.11.2015
  Viestejä:
  469
  Saadut tykkäykset:
  220
  Öhöm, läherenkin tulemahan. Jutellaan saunassa sitten enemmän.... :)
   
 22. saamaton Vierailija

  :LOL::ROFLMAO::D lauteilla tavataan ;). :cool::(;):giggle::):unsure::eek::oops:o_O:rolleyes:(y)(n):coffee::alien::notworthy::cry::D :p:confused::mad::LOL::ROFLMAO:..
   
 23. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  25 990
  Saadut tykkäykset:
  1 483
  Siinon vaan se pieni onkelma jotten mä eres lottoa.
   
 24. kuokkis Vierailija

  Se voisi olla sellainen kiikkolo hyvä juttu (jotenkin se vain katse lepää aina tuossa Antoniossa... huoh) saisi se muutaman rupsunkin päästellä.. Joku oma Onslow ei tunnu Banderaksen rinnalla oikein kovin sexyltäkään..;) Vai?
   
 25. kuokkis Vierailija

  Vedä välillä henkeä! :LOL: Lepää ja nauti joutenolostakin (y)
   

Rakkaushoroskooppi 2018 – lue, mitä tähdet lupaavat rakkauselämääsi!

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti