Hae Anna.fi-sivustolta

Kaukoparannusta?

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä SimppiS *kirjautumatta, 28.11.2019.

 1. Asiani koskee meidän pikkupojun unta. Jäbä on nyt 8-kuinen iloinen vesseli joka ei kuitenkaan osaa nukkua. Olemme koittaneet unikouluakin opastettuna mutta sekään ei oikein toiminut odotetusti. Hampaiden tulo ja pienet korvatulehdukset ovat toki pitäneet myös hereillä mutta kun tätä on jatkunut hänen syntymästä saakka, ja varsinkin äiti joka pian on takas työelämään siirtymässä on melko uupunut joten energiaa tarvittaisiin. Oikeammin toivoisin sitä unienergiaa pikkuisellemme jotta hän oppisi nukkumaan täysiä öitä eikä heräilisi muutaman tunnin välein. Yöllinen rintaruokinta on pian jäämässä pois joten siihenkin energiaa. Pikkumies on muutoin aina tosi iloinen, naureskeleva ja seurallinen mutta yöt ovat olleet melko samanlaisia aivan alusta saakka. Ja sieltä uskoisin kaiken johtuvankin. Hänen syntymätraumastaan.

  Hieman meni yli lasketun ajan ja lapsivesi oli vihreänä. Oletus oli että ulostanut lapsiveteen ja siitä hän sitten tulehduksen sai. Eka viikko oltiin sairaalassa ja jäbä oli tipassa teho-osastolla, osan aikaa erossa äidistäänkin. Tervehtyi onneks lopulta ja päästiin aloittaan vauva-arki.

  Toivoisin siis kaikenlaista positiivista energiaa tännepäin jotta saataisiin syntymästä johtuvaa traumaa edes kevennettyä ja opittaisiin nukkumaan. Ja myös me vanhemmat jaksamaan paremmin arjessamme.
   
 2. vierailija123 Vierailija

  Jos ei kukaan muu ilmoittausu, niin ehdittekö odottaa sunnuntaille? Silloin minulla olisi aikaa välittää energiaa.
   
 3. Mainiosti ehdimme! Kiitos, kiitos kovasti!
   
 4. vierailija123 Vierailija

 5. vierailija Vierailija

  Katsoppa onko lähellä hyvä vyöhyketerapeutti, kuulostele ja kysele , jos on auto voi olla pidemmälläkin. Eivät tee vippas konsteja vaan kehoa hieromalla saadaan elimistö ns raiteilleen. Olen itse sellainen ja kun lapsi on kyseessä niin hiero hellästi jalkapohjia. Siellä on ihmisen koko keho. Voisin ajatella että on neuroperäinen eli ajanrytmi ehkä hakusessa eli käsitelkää hellästi myös varpaat. Kokeilkaa koska huomaan että rakastatte. Haittaa ei taatusti aiheuta vaan hyvää oloa pelkästään.
   
 6. vierailija123 Vierailija

  Hei Simppis. Hoito on nyt tehty. Toivottavasti saatte hyvät yöunet jatkossa, niin vauva kuin sen myötä te vanhemmatkin.
  Hoidosta sen verran kun nyt luin uudestaan viestisi, niin hoidossa tuli sama esiin, että syntymään liittyvästä tapahtumasta olisi kyse. Ollut jotenkin raskas tapahtuma ja siitä jäänyt päälle eräänlainen kiihtynyt tai hermostollinen olotila joka vaikeuttanut täydellistä rentoutumista joka vaikuttanut siksi uneen.

  Syntymätrauman vaikutusta poistettu ja vahvistettu tai annettu tilaa vastaanottaa vahvemmin vanhempien luomaa rakkauden kehää.
  Hieronta, niin vauvahieronta kuin jalkapohjien ja varpaiden hieronta tekee myös hyvää vauvoille ja pienille lapsille, kuten vierailija tuossa sanoikin.

  Toivottavasti hoidosta oli apua unirytmiin ja sen kestoon. Tänään en ehtinyt äidille antamaan hoitoa, mutta annan kyllä jossain vaiheessa. Päivää en uskalla tarkkaan luvata, mutta viikon sisällä kuitenkin. Isälle, eli sinulle Simppis sitten vähän myöhemmin, kun sanoit äidin tarvitsevan sitä suuremmin nyt.
   
 7. vierailija Vierailija

  Minulla on ystävätär jonka poika ei ole vauvanakaan nukkunut 4-6 tuntia pitempään. Hän on nyt päälle 30v nuori mies ja voi edelleen hyvin ja on tasapainoinen vaikka nukkuukin vähemmän kuin muut.
  Ystävättäreni katsoi, että kun lapsi on päivisin virkeä on kaikki hyvin, niinpä hän antoi lapsen leikkiä sen aikaa kun muut vielä nukkuivat.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti