Hae Anna.fi-sivustolta

Kauneusleikkaus Virossa?

Viestiketju osiossa 'Kropan kohentajat' , käynnistäjänä kesäheinä, 25.06.2005.

 1. OP Vierailija

  Tuo nyt on palkkää selittelyä osaltasi. [nimi moderoitu] on tehnyt epäonnistuneen leikkauksen ja sen on todennut Suomen Kuluttajavirasto. Yleensä lääkäriä kuin lääkäriä kiinnostaa potilaidensa hyvinvointi, eikä pakoile vastuutaan. Nyt pakoillaan sitä vastuuta. Ja mistä sinä tiedät kenen nimissä kyseinen leikkaus olisi tehty? Oletko kuluttajasuojavastuuta pakoileva [nimi moderoitu] vai mistä tietosi kaivat? [nimi moderoitu] on epäonnistuneen leikkauksen tekijä ja leikkauksesta rahansa saanut. Nyt päättää pitää rahat Suomen Kuluttajaviranomaisen suosituksen vastaisesti. Harvemmin epäonnistunut lääkäri rahoja itsellään kehtaa pitää, varsinkin jos Kuluttajaviranomaiset suosittelevat muuta.
   
  Lasted edited by : 25.04.2012
 2. Toinen kirjoittaja Vierailija


  Tuosta onkin tarkalleen kyse.
   
  Lasted edited by : 25.04.2012
 3. pato Vierailija

  Olen pahoillani.Oletin että on tehty Laatukirurgian aikana koska firma on tunnettu siitä että syyttää aina kirurgia.Täytyykin yrittää ottaa selvää koska rasvaimu on tehty niin asia selviää. Ai niin mutta sinullahan on diaarinumerotkin tästä kuluttajaviraston salaiseksi luokittelemasta tapauksesta niin kerroppa aika.Eli laita päivämäärä jolloin rasvaimu on tehty niin sillähän se selviää.Sen jälkeen vain soitto sairaalaan, niin eiköhän ne nyt voi sen operaatiopäivämäärän tarkistaa ja paljastaa, vaikkeivat muuta kertoisikaan.Onko tosiaan niin että jos esim. Laatukirurgian nykyinen kirurgi,[nimi moderoitu] ei suostu korvaamaan mahdollista virhettä, niin Laatukirurgiakaan ei sitä tee? Eli asiakas on täysin kirurgin omantunnon varassa? Jos Laatukirurgia taas korvaa asiakkaalle, niin luulisi että heillä olisi sopimus kirurginsa kanssa tämän vastuusta...kirjoituksesi mukaan ei ole. Aika erikoinen tilanne asiakkaalle. Aika erikoinen tilanne muuten nämä kirjoittelusikin.Jokainen palstoja seurannut tuntee tyylisi ja tietää miten vähän puheisiisi voi luottaa.Lisäksi tosiaankin ihmettelen sitä että ensin kerrot kuulleesi netissä kerrottavan epäonnistuneesta rasvaimusta ja seuraavassa hetkessä oletkin jo diaarinumeroinesi pauhaamassa vastuusta asiassa joka on ulkopuolisille salainen.Eli ensin olet hämmentynyt tavis ja sen jälkeen hyökkäävä salaiseksi määritellyn tiedon asiantuntija. Ei ole ensimmäinen kerta kun leikit eri kirjoittajia huonolla menestyksellä.
   
  Lasted edited by : 25.04.2012
 4. Ketjun lukenut Vierailija

  [nimi moderoitu] leikkausten myyjää [nimi moderoitu] epäillään väärennysrikoksesta ja [nimi moderoitu] leikkaus on todettu Suomen viranomaisten toimesta epäonnistuneeksi. Nyt näyttää siltä, että näitä asioita koitetaan peitellä syyttäen kilpailijoita. Jokainen kirurgi on vastuussa omista leikkauksistaan sekä Suomessa että Virossa. En ole kuullut kenenkään muun välttelevän vastuuta tekemistään leikkausvirheistä, kuin [nimi moderoitu]. Kun tästä vastuunvälttelystä ovat jotkut puhuneet suoraan ja avoimesti, niin aiheet on käännetty muihin kirurgeihin ja yrityksiin. Muut kirurgit ovat käsittääkseni puhtaita ja heillä ei ole tällaisia vastuunvälttelyitä kontollaan. Kyse on nyt [nimi moderoitu].
   
  Lasted edited by : 26.04.2012
 5. mimmukka Vierailija

  Mietiskelen niinkin yksinkertaista toimenpidettä kuin microneedling. Kait tähän toimenpiteeseen Virossa uskaltautuu? Onko siitä mitään hyötyä, pelkästä neulauksesta?

  Kokemuksia?
   
 6. Jotta tiedätte Vierailija

  Kuluttajariitalautakunnan päätös Dnro 1247/38 on [moderoitu] epäonnistunut leikkaus. Ei ole ottanut siitä mitään vastuuta, vaan pakoillut sitä. [moderoitu] potilaat ovat huomanneet, ettei laitetut implantit ole sitä mitä on sovittu. Eikä nuo [moderoitu] tekemiset ja tekemättä jättämiset ole jääneet huomaamatta monilta alaa seuraavilta ihmisiltä, varsinkin kun heidän työpaikoilleeen on tullut [moderoitu] vanhoja potilaita. Jos lääkäri ei ota vastuuta omista leikkauksistaan, niin leviäähän se sana eteenpäin.
   
  Lasted edited by : 17.09.2012
 7. Outo mies Vierailija


  [nimi moderoitu] on eräs huonoimmista oikeasti. Laittelee potilaille vääriä implantteja niin kuin A-studio todisti, potilaiden haavat tulehtuu jatkuvasti ja leikkaushaavat usein väärässä kohdassa. Paketti on niin hajalla ettei ole tietoakaan...

  On siellä hyviäkin kirurgeja. Kävin kesällä Laatukirurgian kautta [nimi moderoitu] ja kaikki meni täydellisesti. Mentorin proteesipassit sain heti sairaalassa. Leikkaus sisälsi 5 vuoden kapselitakuun.
   
  Lasted edited by : 26.09.2012
 8. satu heinonen Vierailija

  olin marraskuussa tallinnassa hörökorvaleikkauksessa.hinta vain hieman alle suomen hintatason.nyt sentään luvattiin ilmainen korjaus leikkaus mikäli epäonnistuu.vaan kuinkas kävikään.itä-suomalainen yhteyshenkilö rupes väittämään kovin ettei korvani olekaan enää hörössä.otti kuvia monesta suunnasta lähetti viroon.vastaus tuli ei korvata rustoihin ei voi koskea ja höröys kun on kadonnu korvista.yritin vaihtaa toiseen vastaavaan leikkaukseen.yhteyshenkilö ei vastannu puhelimeen.soitin eri numerosta vastasi.sanoi mitään ei korvata kun korvasi ei ole enää hörössä.myös tuttavani ovat sitä mieltä ettei korvat muuttuneet miksikään.hintataso hyvin lähellä suomen hintaa joten harkitkaa kannattaako mennä suomessa leikkaukseen.toki leikkaus voi onnistua vaan rahat menee ja pahemmassa tapauksessa jälki on pahempaa mitä ennen leikkausta.rahan ahneutta.minunkin tilalla uusi maksava potilas.turhia lupauksia-juorutaan ettei yksi viron lääkäri saanu korvausta leikkauksistaan pitäneekö paikkaansa.
   
 9. satu heinonen Vierailija

  olin marraskuussa hörökorvaleikkauksessa.etukäteen luvattiin että jos leikkaus epäonnistuu saa ilmaisen korjausleikkauksen vaan kuinkas sitten kävikään.korvani ei muuttuneet yhtään miksikään.itä-suomalainen yhteyshenkilö selitti ties miten että korvat ei ole enää hörössä.otti kuvia eri kulmista lähetti ne viroon.vastaus tuli mitään ei korvata rustoihin ei voi koskea ja korvista kun on höröys hävinny.vielä pidetään hölmönä.koeta uskoa korvat ei ole hörössä.yritin vaihtaa leikkauksen johonkin korvaavaan leikkaukseen kun korvia ei voi kerran leikata.yhteys henkilö ei enää vastannut puhelimeen soitin toisesta numerosta heti vastasi.mitään ei korvata kun höröys katosi korvista.lupaukset ilmaisesta uusintaleikkauksista ei pidä paikkaansa.lisäksi hinnat on nousseet lähelle suomen hintatasoa.kannattaa harkita jos menee sittenkin suomeen leikkaukseen muuten saattaa joutua maksamaan ensin viroon kalliin leikkauksen ja suomeen korjausleikkauksen se on menny niin kovaksi rahastukseksi ettei mistään välitetä.vielä puhutaan että yhdelle viron klinikalle jätettiin leikkaukset maksamatta.siellä oli hyvä lääkäri leikkaamaan.
   
 10. Rupsahdus Vierailija

  Mistä johtuu, että joidenkin liftignit rupsahtavat?
   
 11. satu heinonen Vierailija

  ensinnäkin hinnat on nousseet lähelle suomen hintatasoa nyt luvataan ilmainen korjausleikkaus vaan sitä ei kuitenkaan anneta.omakohtaista kokemusta on juuri tuolta klinikalta.minulle väitettiin vaikka mitenpäin että leikkaus on onnistunut.no onneksi ei menny kuitenkaan huonommaksi.mitään muutosta ei näkynyt.menin Lappeenrannan kautta siellä hoitsu väitti ties miltä suunnalta otetun valokuvan avulla että leikkaus on onnistunut.sanoi että mitään ei korvata.tsemppiä jos uskallat vielä mennä.kannattaisi mennä suomeen leikkaukseen ettei köy että maksat ensin kalliin leikkauksen viroon ja korjausleikkauksen suomeen.
   
 12. satu heinonen Vierailija

  olen kuullu juttuja että yhdelle viron klinikalle ei maksettu suomesta käsin leikkauksia.siellä lääkäri leikkasi hyvin.lieneekö sama paikka.
   
 13. satu heinonen Vierailija

  no sellaisiin lupauksiin ei kannata uskoa että uusintaleikataan jos leikkaus ei onnistu.minulle nimittäin kävi niin.onkin tuuria miten käy.jos onnistuu niin hyvä epäonnistumistilanteessa saatat joutua menemään suomessa korjausleikkaukseen.maksat molemmista leikkauksista sitten.
   
 14. satu heinonen Vierailija

  menin viroon suomalaisen klinikan kautta Lappeenrannan toimipisteen kautta.hörökorvaleikkaus.korvani ei muuttuneet miksikään hinta viime syksynä 2390 euroa.luvattiin korjausleikata ilmaiseksi mikäli epäonnistuu.vaan kuinkas sitten kävikään.yhteyshenkilönä toimiva hoitaja sanoi on nämä vähän muuttuneet.otti kuvia eri kuvakulmista lähetti viroon.vastaus tuli ei korvata rustoihin ei voi koskea ja höröys on korvista kadonnu.yritin vaihtaa johonkin korvaavaan leikkaukseen kun korvia ei voi leikata vaan ei luvattu korvata.se on niin kovaa rahan ahnimista ettei ole tosikaan lisäksi ainakin terveystalolla ilmoitettiin hörökorvaleikkaus hintaan 1238 e.tietysti erilaisetnkorvat eri hintaisia.luulen ettei mitään korjausleikata virossa vaan väitetään että leikkaus onkin onnistunut.jos kuka uskaltaa mennä menee omalla vastuulla lupauksista huolimatta.ensin hinnakas leikkaus virossa ja korjausleikkaus suomessa.
   
 15. serafiina Vierailija

  Suosittelen lämpimästi viron matkaajille the look klinikkaa, tiina on ihanan avulias. Hän on ollut joskus jopa sairaalassa mukana :)
   
 16. satu heinonen Vierailija

  luin kaunista tekstiä miten rinta implanteille luvataan elinikäinen takuu.todellisuudessa tuskin ottavat edes uusiin tutkimuksiin kun halvemmassakaan leikkauksessa ei noteerata mitenkään epäonnistumisiin.jos leikkaus onnistuu ensimmäisellä kerralla lienet onnekas muussa tapauksessa joudut suomessa korjausleikkaukseen.maksat kummastakin erikseen ja kalliiksi tulee.kokemusta on.minun leikkaus epäonnistui eikä tehty muuta kun väitettiin että tämä on onnistunut mitään ei korvata.valitettiin infektiovaaraa miksi sitä ei ollu ensimmäisellä kerralla.no kuitenkin selitellään tämä onnistui.ihan sama the look klinikka.
   
 17. satu heinonen Vierailija

  niinpä niin ne on kaikki samaa klinikkaa.aleksanterinkatu Helsingissä ja kellosaarenkatu.lahdessa ja Tampereella ja Lappeenrannassa.saman omistajan kaikki. hyvä leikkaaja on pärnyn maantie 65 a.vaan itse täytyy ottaa suoraan yhteys tiedot löytyy netistä.olen käyny.
   
 18. satu heinonen Vierailija

  haluaisin lähettää kuvia korvista vaan se ei taida olla mahdollista tällä sivulla.jokainen näkisi onko korvat hörössä.muistitikulla on.miksi kuvia ei voi lähettää.
   
 19. satu heinonen Vierailija

  nyt ne korvien kuvat on viimein 7 päivää lehdessä.hyvä että sain asian esille muille varoitukseksi.kyse ei todellakaan ole mistään kateudesta vaan oikeasta petoksesta.
   
 20. Tiina45 Vierailija

 21. marfors Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.12.2016
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse en osaa kyseistä klinikasta sanoa muuta kuin, että netissä siitä on ainakin kirjoiteltu hyvää (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta). Itse tein operaation ArtiaClinic :llä, johon olin tyytyväinen.

  Päälimmäisenä on jäänyt mieleen se, että vertailu kannattaa. Virossakin on huippuosaamista, mutta huonoimmat on sitten oikeasti huonoja. Parempi käydä konsultaatiossa paikan päällä, jossa voi arvioida myös itse henkilökunnan osaamista.
   
 22. satu heinonen Vierailija

   
 23. satu heinonen Vierailija

  niin tosiasia on että kaikista hyvistä lupauksista huolimatta kukaan ei korvaa mitään jos leikkaus epäonnistuu.ei ainakaan kristinas klinikan kautta mentäessä.lopettavat vastaamasta sähköpostiin ja puhelimeen.no saattaa leikkaus myös onnistua.vaan yksin oot jos epäonnistuu.korjausleikkaus sitten suomessa ja maksat paljon enemmän kun tulee sekä viron että suomen leikkaushinnat.
   
 24. en ole väittänyt ettei leikkaus voisi onnistua virossa.vaan epäonnistumisen käydessä kukaan ei korvaa mitään.eivät vastaa sähköpostiin eivätkä puhelimeen.ja hinnoissa ei nyt suuria eroja ole tänä päivänä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti