Hae Anna.fi-sivustolta

Kauniit ja Rohkeat

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Puppeli, 27.11.2013.

 1. alkakaa katsomaan Vierailija

  Emmerdalea, niin saatte hyvää katsottavaa. Olen ihan koukussa ja kaunareita en kato enää kuin joskus vahingossa. Emmerdalessa normaalia elämää ja normaalin näköisiä ihmisiä.
   
 2. Steffy Vierailija

  Milloin kaunareissa Steffy tulee mukaan sen vauvansa kanssa?
   
 3. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Kylläpäs se Hope suuttui pienestä, siitä Liamin Steffylle tekemästä videosta.
   
 4. Puppeli Vierailija

  Koska ritke tulee takaisin? On sitten ärsyttävän oloinen tuo Liamin neitimäinen veli! Ei tod mikään ensirakastaja...
   
 5. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Wyattin näyttelijä oli ennen Päivien Viemäässä. Oli hiukan samanlainen rooli Maxina. Kovasti Wyattin äiti yrittää parittaa tätä ja Hopea yhteen.
   
 6. hups Vierailija

  Osaapa olla ärsyttävä tämä Wyattin äiti. Kamalasti haluaa parittaa Hopea Ja Wyattia. Ja Hope on ihan nössö kun ei osaa torjua sen Wyattin lähentelyä. Eikö niitä näyttelijöitä ärsytä näytellä tollasia nössöjä.
   
 7. Brookehan panee kaikkea mikä liikkuu, tahdotaan näyttää kuinka omena ei kauas puusta putoa. Onhan tuo kuvio tehty todella idioottimaiseksi, ja Wyattin suppusuu on vailla vertaa. Kumpikaan hönö tajua naisen päälle yhtään mitään.
  Missä muuten se Brooken pieni poika on, onko se heittänyt sen mereen.
   
 8. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4

  Brooken ja Ridgen poika on sisäoppilaitoksessa. Hyvin yllättävää!
  Uusi Ridgehän aloittaa tällä viikolla.
   
 9. Paljastelija Vierailija


  Juuri näin. Huomenna karauttaa Ritke uudenkarhealla Teslallaan Vorresterin markiisin alle.
  Selvääkin selvempää viherpiiperrystä näkyvissä, koska Waiatin äitikin ehti jo elvistelemään sillä, että vaihtoi "pensasyöpön" koslansa sähköautoon.
   
 10. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4

  Steffy tulee käymään ainakin ja kertoo, että voi taas saada lapsia. Häät menee pieleen taas kerran.
  Tuo SteffyHopeLiam kolmiodraama oli minusta todella tylsä. Toivoisin että Hope päätyisi Wyattin kanssa yhteen.
  Eikös muuten tuo Aly vihaa Wyattia?
   
 11. lällyä Vierailija


  kokonaan pois sarjasta. Brooke sentään näytteli vuodet intohimoista naista, mutta Hope osaa vain kikattaa kuin 15-vuotias teini.
  Teini-iässähän ollaan silleen hih hih, alat sä mua, mutta tässä muka häitä joka toinen viikko.

  Lastentarhan touhu nyt jo liian monta jaksoa. Katson Kyläsairaalaa ja väliin vilkaisen, vaikka aikanaan nauhoitin jos en ehtinyt Kauniita ja rohkeita katsomaan.
  Taisi lähteä matriarkan mukana minun kiinnostukseni sarjaa kohtaan.
   
 12. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Nuo hääkuviot on aika tylsiä ja typeriä. En jaksa niitä!
  Brooke on vieläkin intohimoinen nainen. Tosin tämä on ollut naimisissa oli kymmenen kertaa ja lapsiakin on 5 kpl. Toivottavasti ei lähde sarjasta.
  Odotan että R.J teinistyy.Eihän tämä ole hirveästi Alya nuorempi. Keneenhän rakastuisi? Ei ole hirveesti tarjokkaita. Hope ja Steffy ovat siskopuolia ja Aly serkku.
  Caroline ehkä?
   
 13. oudot kuviot Vierailija

  Noo, Hope juoksee taas metsään pyörtymään ja kas uusi lehtolapsi tulee ja suutelee hereille.
  Yleensähän epäsosiaalinen aines sikiää holtittomasti, mutta tässä sarjassa lapsia putkahtelee niin tummille kuin valkoisille ja ihan liikaa.
  Brooke on tosiaan vieläkin upea, otsassakaan ei ryppyjä ja vartalo kuin parikymppisellä. Hän taitaa ratsastaa myös omassa elämässään. Sarjassa panee kyllä parastaan, mummoiässä tupsahti vielä raskaaksi.
   
 14. Sie? Vierailija
  No ihan varmasti ratsastaakin ?
   
 15. jassoo Vierailija

  Olipas melkoinen muutos Ridgen olemuksessa. Noh,eiköhän tuohon totu,kun aikaa kuluu?
  Ainakin tottuneesti suuteli Brookea;)
   
 16. Sie? Vierailija  Hehe-heh! Tai päinvastoin, Ruuke pussailee tottuneesti. Mies kuin mies. Siinä on nainen miesten makuun.
   
 17. Paljastelija Vierailija

  No nyt se Ritke kosia kopsautti Katin ja sekös Ruukea jurppii. Ruuke haluais pitää kaikki miehet omissa jalkovälissään, mutta eihän se niin käy.
  Quinni-käärme kävi antamassa piparia Billille ja nyt se ketku kiristää Billiä takuumieheksi munattomalle pojalleen Hopekan suhteen.
   
 18. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4

  Eikös Quinni inhoa Billiä? Kovasti se parittaa poikaansa ja Hopea. Aijai! Jos Quinni tulisi tästä panosta raskaaksi. :D
  Minusta tämä uusi Ridge ei toimi. Edellinen ehti olla roolissaan niin kauan.
  Huvitti se pikkuinen RJ. Sisäoppilaitos se kasvattaa. Vain pyhinä tarvitsee moista kakaraa katsella. Muutenkin RJ:n entiset leikkikaverit Hope ja Aly ovat jo aikuisia. Brooken ja Ridgen ainoa yhteinen biologisen lapsi tulee varmasti aikuisena olemaan aikamoinen vonkaaja. ;)
   

 19. Näyttää kaikki nyt sekavalta, ei mitään järkeä enää koko sarjassa.Quinni on huono veto sarjaan. Tavoitellaanko samaa hullun akan juttua, kauhua ja jäännitystä joka jossain alussa oli. Vai sotkenko toiseen sarjaan, tarkoitan sitä hullua akkaa joka sitten virui vankilassakin.

  Uusi Ridge on tosi huono valinta, vaikka yrittääkin kävellä töppöjaloillaan R Mossin tavoin.

  RJ:n ilmestyminen on korni veto, vaikka sarjassa muuten korostetaan perhearvoja, ollaan muka läleisiä.
  Brooken olisi luullut paneutuvan lapseensa Ridgen lähdön, Billi seikkailun ja keskenmenon jälkeen. Mummokin kuoli eikä poikaa haettu isoäidin hautajaisiin.
  Nyt ikäänkuin yllätyksenä ja lahjana Ridge tuo heidän yhteisen lapsensa palkintona omalle rakkaalleen, anteeksipyyntönä karkuruudelleen. Toki toki soopaa ja saippuaa, mutta jotain järkeä sentään.
  Minäkin voisin tällasta paskaa kirjoittaa.
   
 20. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4

  Tosin nämä amerikkalaiset saippuasarjat saattavat pyöriä ruudussa vuosikymmeniäkin. Tunteita Ja Tuoksuja alkoi vuonna 1973 ja Päivien Viemää 1965.
  R.J kai palaa jossain vaiheessa teininä ja silloin tähän taas kiinnitetään huomiota. Eihän RJ ollut edes vanhempiensa häissä!
  En tiedä pitäisikö tämän Quinnin korvata jotenkin Jackieta. Jackie yritti aikoinaan samanlaisella vimmalla parittaa poikaansa Brookelle. Spencerin perhe on todellakin korvannut Maronet.
  Minusta sarjassa liian vähän hahmoja, joihin keskitytään. Siksi tulee tuota "ristisiitosta." Sheila saisi kyllä palata sarjaan.
   
 21. nirso Vierailija

  kikatteli näiden kahden tollon kanssa, keikkui puolialastomana eivätkä nämä tollot sitä edes huomanneet. Niin turha kuvio, että kelaan aina Hopen kohdat pois.
  Yritin katsoa tuota uutta Ridgeä, mutta en taida tykätä. Mies kyllä sopivan rosoinen, mutta juonikuvio ei kiinnosta. Ihana tuon Brooken otsapahka, meillä muilla on ryppy otsalle silmien välissä. Ridge selvästi hyppää Katien kanssa sänkyyn, lohduttaakseen itseään ja kostaakseen Brookelle.
  Vanha vitsi, en ole koskaan tykännyt Katiesta, jotenkin turha tyyppi ollut aina. Nytkö sitten alkaa kulkea Brooken jalanjälkiä, sängystä sänkyyn ja johtaa firmaa.
  Sheilan hommat oli niin hulluja ettei minua sekään nappaa. Thorne, ei, Thornen tyttö ei, Quinilla on hullun kiilto silmissään. Donna ottaa kohta hunajapurkin esiin.

  Minun on pakko löytää jotain muuta.
  Jopa hullu Eastenderin katu on paljon parempi kuin tämä muotihuone.
   
 22. hups Vierailija

  Toi juonikuvio hope-liam-wyatt on ihan typerä. Hope vaan pyörittelee silmiään ei osaa sanoa ui ei ai. Wyatt on ärsyttävä kokoajan keskeyttämässä kun liam puhuu hopen kanssa. Ja tosi nössö mieheksi kun äidin tarvii järjestellä lemmenasioita.
  Qiunn on niin ärsyttävä että miksi ihmeessä piti se akka sarjaan tuoda.Todella ällö eikä yksikään mies huomaa millainen on.
  Katiestakin on tullut niin pirullinen akka.Raivaa vaan tietään huipulle muista välittämättä ja vie lehtitalon konkkaan kohta.
  Mihin ne hävis jotka oli alussa kuten margo ja sen veli jake. Toisivat ne sarjaan takaisin niin tulisi yksi nainen lisää taistelemaan ericistä. Ja entäs brooken poliisipoikaystävä. Ja mihin hävisi se pojankloppi johon katie oli niin rakastunut joka pääsi forresterille töihin. Joku rosso tai rollo.
  Eikös felicialla ollut jokin sairaus johon piti menehtyä mutta oli ihmeparantunut näköjään.Kristen meni piloille kun näyttelijä vaihtui.
  Onneksi turbohuuli taylor on sentään poistunut.
   
 23. Paljastelija Vierailija

  Katin kanssa kihlaantunutta Ritkeä ketuttaa, kun Ruuke ja Bil matkustivat Dubaihin, mennäkseen siellä naimisiin.
   
 24. jo on soopaa Vierailija

  Kerroitkin jo, että katin sänkyyn loikkaa tämä uros.

  Miksi Ridgeä ketuuttaa, saahan hän melkein neitsyen jokapaikan huoran tilalle. Ei se entinen Ridge ei olisi ollut niin humaani, että menee ja korjaamaan huora Bruuken jälkiä. Kun mies nyt tuolle tielle lähtee, sarkaa kyllä riittää.
   
 25. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4

  Margo ja sen veli Jake muuttivat Madisoniin (Wisconsin). Margon näyttelijä on nykyisin Päivien Viemäässä ja näytellyt sarjassa jo melkein 20-vuotta. Tuskin palaa. Tuosta Brooken ensinmäisestä kihlatusta ja Roccosta ei ole kuulunut mitään vuosikausiin. Felicia sairasti ja parantui paksusuolen syövästä. Kyseessä taisi olla todellinen ihmeparantuminen,koska Felicialle tuskin tehtiin avannetta. :)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti