Hae Anna.fi-sivustolta

Kauniit ja Rohkeat

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Puppeli, 27.11.2013.

 1. Paljastelija Vierailija

  Ihan hyvä olis, jos se Ritke olis nyt kuollut. Tarpeeksi typerää pitää ukkoa Pariisissa ja sitten tuoda huono sijaisnäyttelijä tilalle. Ritke levätköön rauhassa. Tosin Ruuken sydän sanoo, ettei Ritke ole kuollut?
   
 2. Paljastelija Vierailija

  Ritkeä ei vieläkään löydy ja Deakoni on palannut. Toivottavasti oikein kunnolla. Nyt se vosuttaa Quinnia, joka on löperö. Jos se onnistuu panemaan Wyyatille sisaruksen, niin sehän olis Hopekan veli/sisarpuoli?
  Ai että, siitä se taas lähtee.
   
 3. kiitos ei Vierailija


  siis todella, homma vetelee viimeisiään. Parempi jos olisi luotu uusi romanssi tälle Ruukelle, kun Ritke lähti. Tyhmää palauttaa mies tässä kuosissa.
   
 4. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Last edited: 19.06.2014
 5. Paljastelija Vierailija  Ritke taisi kopsauttaa lanttunsa pudotessaan sieltä kopterista. Pahimmassa tapauksessa ei muista menneeensä kihloihin Katin kansssa eikä näe Ruukessa mitään seksikästä.
  Pahaksi on miekkonen päässyt.
  Äkkiä vaan ulos koko ohjelmasta.
   
 6. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4

  Saisi lähteä tämä Vale-Ridge. Mikähän älyn väläys oli vaihtaa näyttelijä, kun edellinen oli ollut ruudussa 25-vuotta? Jos vaikka jonkun Quinnin näyttelijä vaihtuisi, niin se on eri asia. Huono idea tämä uusi Ridge.Ei toimi lainkaan.
   
 7. Paljastelija Vierailija

  Aina vaan pahemmaksi menee.
  Nyt tämä uusi Ritke ei oikein tiedä, onko hän menossa naimisiin Katin kanssa vai ei ? Ukko raukka on vähän pihalla ?
  Kopterionnettomuus on näköjään kopsauttanut lanttua?

  Hopekka on ilmeisesti alkanut miettiä Wyyatille antamiaan rukkasia. Häät Liiamin kanssa tulenevat siirtymään ?

  Toivottavasti Billi käyttää tilaisuuden hyväkseen ja hömpsäytttää Ruukea mahdollisimman paljon.
   
 8. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ehkä Ridge joutuu hoitoon ja palaa hoidosta vanhana näyttelijänä. Kaipa vanha Ridge lähti maailman vanhimman motiivin takia: rahan. Luulis,että tuottajat saisivat jollain summalla houkuteltua tämän takaisin.
  Tämä nykyinen Ridge on Brookea ja Thornea nuorempi. Siis vasta 48-vuotias. Ja Ridgen pitäisi olla kolmen yli parikymppisen lapsen isä.
   
 9. Leffanisti Vierailija

 10. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Luin että Alyn ja Oliverin välillä olisi jotain säpinää. Oliver onkin ollut kauan sivussa. Tämähän kävi panemassa Brookea, kun luuli tätä Hopeksi.
  Katselin yhtenä päivänä youtubesta vanhoja Kaunari pätkiä 80-luvulta ja 2000-luvun alusta. Aijai! Silloin sarja oli parempi. Se Vale-Angela oli kyllä loistava! Ensin se huijasi vuosia olevansa Forresterien vammainen tytär ja sitten sen naama paloi auto-onnettomuudessa ja tämä palasi kostamaan...
  Brookekin oli aluksi aika kilttityttö,joka yritettiin joukkoraiskata ensinmäisessä jaksossa. Myöhemmin Brooke vehtasi vävynsä kanssa. Vain muutamaa kuukautta aikaisemmin Deacon oli jättänyt luurin auki ja Brooke, Eric ja Rick (eri näyttelijä tuolloin) kuulivat, kun Deacon pani Bridgettiä (myös eri näyttelijä).
   
 11. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Oliver ja Aly ovat hyvä pari. Toivottavasti pysyvät kimpassa, vaikka Oliver sanoikin vähän rumasta Alysta. Ihmettelen vaan,miksi Aly on edelleen Taylorille vihainen. Olihan aikoinaan silminnäkijä, joka näki ettei Taylor tahallaan Darlan yliajannut.
  Wyattiin ja tämän äitiin olen kyllästynyt. Hope voisi palata yhteen Liamin kanssa. Tämä komiodraama on parempi, kuin Steffyn, Liamin ja Hopen. Jotenkin mukavan pervo.
   
 12. Minde Jäsen

  liittynyt:
  13.08.2016
  Viestejä:
  59
  Saadut tykkäykset:
  41
  Nyt tämän vuoden keväällä aloin seuraamaan tätä sarjaa. Kävi niin, että oli telkka päällä kolmosella, kun odottelin Emmerdalen alkamista. No, katsoin siinä sitten sohvalla levätessä, kas kumma katsoin seuraavanakin päivänä. :LOL: Oli niin tapahtumarikas jakso, että jäin heti koukkuun. Kun kerroin äidilleni, että "Aloin nyt seuraamaan Kaunareita". Äiti oli ihan ihmeissään. :confused:Hän kun ei seuraa sarjaa enää. Katson yleensä jaksot jälkikäteen Katsomosta, koska en ehdi telkusta katsoa suoraan. Tälläkin hetkellä yli 10 jaksoa odottaa katsomista.
   
 13. Kaunari-fani Vierailija

  Kauniit ja rohkeat täyttää tänään 30 vuotta! :LOL: Mikiä on mielestänne ollut paras juonenkäänne ikinä?

  Itselleni on jäänyt mieleen kun Sheila kidannapasi James Warwickin ja piti häntä vankina oman kotinsa alakerrassa, kidutuskammiossa.

  Tai kun Taylor heräsi koomasta vuosien jälkeen ja olikin kidnapattu (hänkin) :LOL:
   
 14. juonenkäänne Vierailija

  Olen hykerrellyt huvittuneena ryöstäjäpapin juonenkäänteelle. Kaunareissa on aina huumoria. Eilen naureskelin Billin ex-kuntosalille. Mietin milloin kynttilät sytytettiin lemmenhuoneeseen ja kyllä Brooke on heikkona miehiin.
  Pidin taukoa Kaunarein vuosikymmenen. Sarjasta oppii jotain. Käyttävät paljon kännykkää ja aloin miettiä miten käyttää kaiutinta. Ei sitä koskaan tiedä milloin joutuu tilanteeseen, jolloin sillä on käyttöä. Olen printannut käyttöojeet ja asia selvisi. Googlettamalla ajauduin väärille sivuille.
   
 15. tulleet vanhoiksi Vierailija

  Katselin aikanaan silloin kuin sarjaa alettiin meillä näyttämään ja silloin oli paljasta pintaa. Kuva viipyili somasti lakanoiden välissä. Nyt Brooke ja Bill harrastavat vain teinien tapaan nuolemista vaatteat päällä ja siitä tehdään iso numero.
  Puuttuu vaan että mummo Brooke tulee tuosta syjäämisestä raskaaksi ;)
  Iso kaupunki eikä siitä löydy yhdelle mummolle miestä, pitää perheenjäsenten kanssa nussutella.
  Nyt taitaa vanha papparidge astua uudelleen pukille, ei pelkoa raskaudesta.
   
 16. Ivy Forrester Vierailija

  Eilen nimi meni korvieni ohi kuka on Australiasta palannut korusuunnittelija.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Ashleigh_Brewer
   
 17. Scarlett Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  26.03.2018
  Viestejä:
  91
  Saadut tykkäykset:
  200
  Nyt kelpaa taas vaihteeksi katsoa Kauniita ja rohkeita kun Sheila tuli takaisin ja Spectran porukkakin on siellä. Ja alkutunnarikin on muutettu samanlaiseksi kuin ennen.
  Silloin alkuvuosina tuli katsottua innokkaasti joka jakso, sitten jossakin vaiheessa tuli kyllästyminen ja katsoin enää satunnaisesti Emmerdalea odotellessa.
  Eniten sarjassa ärsyttää hahmojen tekopyhyys, ollaan heti moralisoimassa muita vaikka itse ollaan tehty samoja tai pahempiakin juttuja.:) Hyvänä esimerkkinä tästä Quinn ja Steffy.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti