Hae Anna.fi-sivustolta

Kauniita pojan nimiä?

Viestiketju osiossa 'Odotusaika' , käynnistäjänä aksel, 25.10.2007.

 1. hikka6969 Vierailija

  Homokin on pojan nimi luki yhessä uutisessa että homo on pojan nimi, en oo itekkää varma onko se totta mutta siinä luki niin että ''Pojan nimiä Eetu,Benjam Homo ja yms.. :) En kyllä ikinä antaisi omalle pojalle nimeksi homo. :) Mutta niin siinä oli :D hyviä nimiä :D severi varsinkin <3 PS.S tuota homo
   
 2. tanja-m-s Vierailija

  Minäkin pidän lyhyistä nimistä:

  Kai
  Pyry
  Sulo
  Ville
  Vili

  Ovat tällä hetkellä suosikkejani!
   
 3. Höh Vierailija


  No mitäs vikaa Homossa on? Oletkos jotenkin suvaitsematon.Homo sopii hyvin suomalaisiin suku- nimiin. Homo Virtanen, Homo Lahtinen tai Homo Katainen.
   
 4. justo joo Vierailija

  Tää on just niin tätä. Miksi ei voi olla suomalaista nimeä vaikka olisi kansainvälinen ura? Ei kuule norjalaiset tai ruotsalaiset, espanjalaset (listaa voisi jatkaa lopuuttomiin) laita vieraasta kulttuurista nimeä tuon vuoksi. Onko pikkasen heikko itsetunto?
   
 5. Lähiöäipät Vierailija

  Jep, toisaalta mikä helvetti on kansainvälinen nimi? Voisiko joku Jeminan tai Oliverin äippä selittää, mitä sillä tarkoitetaan. Nuo molemmat nimet äännetään eri maissa omalla tavallaan. Miten ne siis eroaa vaikka Mikosta tai Jarista.
   
 6. Soma Sointu Sävel Vierailija

  Viiden tytön jälkeen syntyi poika, joka sai kasteessa nimen - Jopa Artturi Tuli. Kutsumanimi on Tuli.
   
 7. maijjuuu Vierailija

  Meillä ensimmäistä odotellaan, eikä tietoa sukupuolesta. Nimi ois tytölle mietitty melkein ( Inga tai Ida Emilia.) mutta pojan nimi on vaikea!

  Kertokaas etunimi ehdotuksia. Toiseksi nimeksi on valittu iso,iso ukkini nimi Eljas <3
   
 8. ariadne Vierailija

  Tässä ehdotuksia: Jan Eljas, Thor Elias, Elias Aleksanteri, Petja Matias, Esse Elias, Attu Santeri, Jerme Jaakob, Harlan Johannes, Jare Antero.

  Sini Ariela, Aisla Maria, Meri Susanna, Jara Katariina, Jasna Elisabeth, Kara Kristiina, Merli Magdaleena, Susa Tuuli, Terja Marikki.

  Nämä nimet ovat Suomessa käytössä olevia ja hyväksyttyjä nimiä.
   
 9. Lellukka Vierailija

  Minun mielestä ihmisten pitäisi miettiä nimeä valittaessa sitä, että voiko se lapsi kärsiä joskus nimestään. Lapset on aika yllättävän julmia toisilleen ja keksivät jos haluavat niin varmasti mistä vaan kiusaamisen aiheita, mutta nimi on varmasti ensimmäisiä mistä saatetaan ruveta kiusaamaan. Juuri tälläiset kuin Usvatähti pojalle nimeksi, olen melko varma, että hän saa kuulla nimestään pilkkaa jonain päivänä ja se hyvin harmillista. Itse odotan esikoistani ja olen kyllä miettinyt nimi asiaa niin, että se sopisi kaikkien suuhun, niin ulkomaalaisten kuin suomalaisten, en voi vielä tietenkään tietää haluaako hän jonain päivänä matkustella vai ei, mutta haluan antaa joka tapauksessa sellaisen nimen joka on helppo kaikkien lausua, jopa lapsen itse siinäkin vaiheessa kun hän harjoittelee puhumaan. :) Kun ajattelee, niin on paljon suomalasia nimiä mitkä on ulkomaalaistenkin helppo lausua ja sellaisen nimen aiomme valita lapsellemme. Myös haluan kyllä miettiä nimen niin, että sitä ei nyt jokaisella vastaantulijalla olisi, mutta enhän voi tietää miten esimerkiksi meidän mieleen olevat nimet yleistyvät parin vuoden sisään ja se on sitten siinä vaiheessa voivoi jos valitsemamme nimi yleistyy kovasti, kunhan pidämme itse valinnastamme ja toivon että lapsemmekin pitää..
  Tosiaan jokainen antaa lapselleen sellaisen nimen minkä haluaa, mutta toivoisin että, ihmiset ajattelisivat hiukan enemmän sitä lasta ja sen tulevaisuutta ja elämää nimen kanssa, nimen ei pitäisi olla taakka mielestäni.
   
 10. Fxx Vierailija


  Marku
  Nikla
   
 11. outoa Vierailija


  Pappi ei yleensä hyväksy epäasiallista nimeä, ihme, että jotkut kuitenkin hyväksyvät. Esim. ei hyväksynyt Josè nimeä, piti olla Jose, siis tuttavalla näin.
   
 12. jaa-a Vierailija

  Ei kukaan selväjärkinen laita lapsen nimeksi häpeällistä nimeä. Joko huumehörhöperhe, alkoholisoitunut tai rasvalettikovis.
   
 13. joop Vierailija

  Ei taida olla kovinkaan toivottu lapsi, jos tuollaisia nimiä antavat. Ihan oksetus pääsee, hävetkää!
   
 14. mikähän siinä Vierailija

  on kun nuo mamut antaa kaikille lapsille nimeksi Mohammad tai Fatima. Eikö ole kuin jotain viis nimeä kummallekin sukupuolelle kalenterissaan? Jos ei ole etunimenä, niin on toisena nimenä. Miten nuo erottaa toisista samannimisistä, taitaa olla sukunimiäkin vain muutama.
   
 15. HaHaHa Vierailija

  Markus
  Rasmus
  Tomi
  Aleksi
  Severi
  Miro
   
 16. Isä-Tuomon tupa Vierailija

  Demonchild, Jungle Prince, Sudidas, Kim El-Jong (jos vanhemmat on läskejä).
   
 17. Nimiä Vierailija

  Ite pidän,
  William
  Viljami
  Sirius
  Oliver
  Damen
  Kristian/ Christian
   
 18. hämmästys Vierailija

  Kuulin, kun nuori äiti huuteli lapsiaan nimeltä, ne oli Raija ja Reijo. Varmasti ovat aikanaan sitten luokallaan ainoat tuon nimiset, tuskin löytyy koko koulusta samannimisiä, opettajistakaan.
   
 19. Kaima Vierailija

  Antaisin lapselle sellaisia nimiä, jotka ovat kansainvälisiä. Jos vaikka perhe työskentelee välillä ulkomailla, tai jos lapsi kerran muuttaa muualle, niin etunimi ymmärretään sielläkin, ja on helppo ääntää. Ei siis mitään Kyösti, Jouko, Tuisku, Pyry, Reetu. Peetu, Veeti...,joita joutuu tavailemaan kirjain kirjaimelta. Mieluummin valitsisin: Jan, Markus, Christian/Kristian, Johannes, Oliver... Jos sukunimi on hyvin supisuomalainen, voi kansainvälisestä etunimestä käyttää arkioloissa lyhyempää lempinimeä.
   
 20. heippa! Vierailija

  mitä mieltä olette nimestä Renja? minusta kaunis ja havinainen nimi!
   
 21. Nimiä Vierailija

  Mielestäni hyviä nimiä:
  Michael
  Andrew
  Darren
  Lucius
  William/Viljami
   
 22. viivi Vierailija

  Manu, Jasu, Onni, Jonatan, Viljo, Joona
   
 23. kahden pojan kummi Vierailija

  Mirko, Marius, Jeri, Semi, Janek, Marek, Jasper, Rene, Riko, Rami, Samu, Jouka, Simon, Karo,Reko
   
 24. kahden pojan kummi Vierailija

  Elias, Lukas, Leon, Lio, Nooa, Justus, Mikael, Jaani,Aarni
   
 25. Vieras Vierailija

  Eelia on todella kaunis pojan nimi (Tulee nimestä Elia, joka on vanha nimi (profeetta Elia, jota kutsuttiin myös Eeliaksi)). Samaa sarjaa muiden ihanien pojan nimien kanssa, kuten: Elia, Elja, Elias. Sieviä myös Luka, Peetu jne..
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti