Hae Anna.fi-sivustolta

kauppakeskuksista

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä yhden mummo, 01.12.2009.

 1. yhden mummo Vierailija

  Jaksatteko kierrellä kauppakeskuksissa yleensä ja etenkin näin joulun alla?

  Minä en jaksa, rupeaa ahdistamaan ja jalat väsyvät, istumapaikkojahan niissä on kovin vähän.
  Ja jos tuoleja on, niissä tuntuvat samat henkilöt istuvan.

  Meillä päin oli yhden suuren kauppakeskuksen avajaiset ja pian sen jälkeen joulukauden avajaiset.
  En mennyt kumpaankaan tilaisuuteen.

  Ottaa voimille ihan ruokakaupassa käyntikin, etenkin se kassalla jonottaminen, jalat usein aivan katkeamaisillaan....

  Ensi keväänä jälleen avataan yksi "keskus", olisinkohan silloin paremmassa kunnossa?
   
 2. iäkäs elli Vierailija

  Tässä on lähellä kohtalaisen kokoinen kauppakeskus, jossa käyn silloin kun on asiaa. Huvikseni en kiertele eikä kiinnosta, kun on paljon mukavampi kävellä metsässä koiran kanssa.
   
 3. jutta-juulia Vierailija

  Tunnustan, että ramppaan kauppakeskuksissa ihan huvikseen. Käyn aamupäivisin kun vielä on hiljaista. Kävelen ja katselen, saatan istahtaa juomaan kahvikupposen. Teen ruokaostoksenikin supermarketissa kerran viikossa, tässä kymmenen minuutin ajomatkan päässä löytyy kumpaakin merkkiä.
  Hinnat ovat lähikaupan hintoihin verrattuna huomattavasti halvemmat. Yksinäiselle tämä on myös ajankulua, en myöskään enää tuskastu ja väsy kassajonoissa kun ei ole kiire minnekään.
  Varsinaista liikuntaa kyllä harrastan koiran kanssa lenkillä. .
   
 4. ikikukka Vierailija

  Käyn paikallisissa kauppakeskuksissa ehkä kerran parissa kuukaudessa. Kiertelen ja katselen, joskus jopa ostankin. Helsingin seudulla pitää tietty käydä katsastamassa kaikki kauppakeskukset kerran vuodessa, vaikka kun on yhden keskuksen nähnyt, on nähnyt ne kaikki. Ihan ovat samanlaisia, samat kauppaketjut, samat vaatteet ja tavarat.

  Shoppailen mieluumin keskikaupungin pikkuliikkeissä, niissä on erilaista tavaraa. Myyjät niissä ovat vain hankalia, pitäisi ostaa jos uskaltaa liikkeeseen astua. Pelkästään katselemaan tulevaa ei oikein suvaita, vaikka sieltä kuitenkin joskus jotain voisi löytyäkin.
   
 5. Kasperiina Vierailija

  Vietin tässä juuri ihania, hämyisiä ja rauhallisia päiviä Turun saaristossa. Lähimmässä kaupassa, joka oli lyhyen, mutta hyisen buster-matkan päässä, tuli käytyä muutaman kerran. Siellä ei joulu kovin iskenyt silmille ja siksi olikin aikamoinen "elämys" kun täällä kotosalla käväisin lähimmässä kauppakeskuksessa. Tuntuu kuin tätä joulukrääsää tulisi vuosi vuodelta valtavasti lisää. Hyllymetreittäin kimaltelevaa ja välkkyvää rompetta, kaunistahan se kyllä on, mutta mihin se kaikki oikein päätyy? Kirppareilla samaa tavaraa on myynnissä vaikka kuinka. Taitaa olla nykypäivää, että joulunakin vaihdellaan väriteemaa. Viime joulun kullanväriset koristeet joutavat tänä vuonna kierrätykseen tai roskiin ja uudet ostetaan tilalle.

  Liityn ihan suosiolla siihen joukkoon, joka julkisuudessa olleiden kirjoitusten mukaan ei auta kuluttamalla tätä maata nousemaan lamasta. Tyydyn kauppakeskuksessa katselemaan ja juomaan kahvit kera leivoksen. Krääsään en tunne mitään tarvetta sortua, tuo kaikkinainen ylitarjonta aiheuttaa lähinnä pahaa oloa!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti