V
vierailija
Vieras
Ei ikinä! Boikotoin paikkoja joissa tippiä kerjätään. Suomessa on tes-palkat ja yksi euroalueen kalleimmista hintataso ja vielä kerjuutippiä pitäisi jakaa 
IS: Pitääkö ravintolassa tipata vai ei? Huippukokki Helena Puolakalta selvä näkemys
www.is.fi
"Helena Puolakka tuomaroi Masterchef Suomi -ohjelmaa neljännettä kauttaan.
Suomalaiset eroavat asiakkaina tippaamisessa, kun vertaa heitä ulkomaalaisiin asiakkaisiin.
– Kyllä ero näkyy. Jos puhutaan ei-eurooppalaisista vieraista, niin kyllä siellä on ihan eri standardi.
Amerikkalaisilla on aina minimissään 20 prosenttia, jonka he tippaavat laskun loppusummasta.
Puolakka kuvailee tippaamista ihanaksi eleeksi.
– Mä toivoisin, että se tulisi ihan yleiseksi tavaksi. Se on henkilökohtaista palvelua ihmisten tarpeeseen siinä tilanteessa ja me yritämme ottaa kaiken huomioon, mitä ihminen toivoo."
Onkohan palkanmaksua tarkoitus ulkoistaa tipikerjuulla? Kyllä näillä hinnoilla jo hyvästä palvelusta maksetaan.
IS: Pitääkö ravintolassa tipata vai ei? Huippukokki Helena Puolakalta selvä näkemys
Pitääkö ravintolassa tipata vai ei? Huippukokki Helena Puolakalta selvä näkemys
Helena Puolakka tuomaroi Masterchef Suomi -ohjelmaa neljännettä kauttaan.
Suomalaiset eroavat asiakkaina tippaamisessa, kun vertaa heitä ulkomaalaisiin asiakkaisiin.
– Kyllä ero näkyy. Jos puhutaan ei-eurooppalaisista vieraista, niin kyllä siellä on ihan eri standardi.
Amerikkalaisilla on aina minimissään 20 prosenttia, jonka he tippaavat laskun loppusummasta.
Puolakka kuvailee tippaamista ihanaksi eleeksi.
– Mä toivoisin, että se tulisi ihan yleiseksi tavaksi. Se on henkilökohtaista palvelua ihmisten tarpeeseen siinä tilanteessa ja me yritämme ottaa kaiken huomioon, mitä ihminen toivoo."
Onkohan palkanmaksua tarkoitus ulkoistaa tipikerjuulla? Kyllä näillä hinnoilla jo hyvästä palvelusta maksetaan.