Hae Anna.fi-sivustolta

Kenia/malindi

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä Meka, 06.12.2004.

 1. Meka Vierailija

  Hei,
  olemme lähdössä tammikuussa Malindiin. Yhtenä loman ""pääasioista"" on safari. Onko kenellään kokemusta safareista -""valmiit paketit"" tai siitä onko kannattavaa tehdä matka täysin omatoimisesti. Missä kansallispuistoissa kävitte? Näkyikö niissä elämiä?

  Mitkä ovat myös teidän mielestänne ne top -nähtävyydet jotka kannattaa katsoa?

   
 2. Ritti Vierailija

  8 v. sitten olimme pakettimatkalla Mombasassa. Teimme sieltä suomalaisen matkanjärjestäjän 3 pvän safarin Tsavoon. Safari oli mahtava kokemus. Big five nähtiin; tosin sarvikuono on paikallisten vangitsemana muka loukkaantumisensa vuoksi. Norsuja, seeproja, erilaisia antilooppeja, kirahveja näkyi tämän tästä; jopa niin ettei toisena päivänä niistä enää juuri jaksanut innostua..
  Samassa hotellissa olleet olivat ottaneet retken paikallisten kautta reilusti edullisemmin kuin me ja olivat tyytyväisiä.

  Snorklaaminen oli myös upeaa. Teimme lasipohjaveneellä retken koralliriutalle, jossa snoklaukseen oli varattu n. 1 h. Suosittelen.

  Teimme myös omatoimiretken junalla Mombasasta Nairobiin. Huikea kokemus! Matkan pituus n. 500 km ja matkaa taitettiin koko yö. Juna pysähteli vähän väliä aivan pieniin kyliin ja radan varressa riitti heiluttajia. Aamun kohokohta oli istua valkoisella pöytäliinalla peitetyn pöydän ääressä ja katsella ikkunasta seeprojen ja antilooppien aamuvaellusta.
   
 3. The Boss Vierailija

  Kenian paras safarikohde on Masai Mara. Se on Länsi-Keniassa, kaukana Mombasasta. Malindista ja Mombasasta safarille kannattaa lähteä Länsi-Tsavoon tai Amboseliin, jossa eläimiä näkee paremmin kuin Itä-Tsavossa. Amboselissa voi nähdä Tansanian puolella olevan Kilimanjaron ellei se ole pilvessä.

   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti