Hae Anna.fi-sivustolta

"Keppiä" tulokkaille opiksi

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 11.06.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 918
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suomalaisia kiusataan kaikin keinoin, eikä anneta porkkanoita työtä etsiville, mutta maahanmuuttajille ei anneta "keppiä" lainkaan. Jos tulokas ei opi toista kotimaista kieltä vuoden kuluessa, hänen ei tulisi saada tulkkausapua enää lainkaan. Samoin kaikkia etuuksia voitaisiin vähentää, jollei maahanmuuttaja suostu ottamaan työtä vastaan. Yksi keino kotouttaa tulokkaat on asettaa tiettyjä kieltoja, joilla rajoitetaan julkisesti piiloutumasta huntujen tai huppareiden taakse.

  Ruotsin media uskaltaa jo kirjoittaa tällaisista aiheista avoimesti, mutta Suomessa vaietaan, vaikka tiedetään, millaiseksi länsinaapurin tilanne on muotoutunut viime vuosien aikana. Siellä räjäytetään kerrostaloja ja ammutaan kaduille ihmisiä silmittömästi, eikä kukaan uskalla toimia rikollisuutta vastaan tehokkaasti. Rikollisuuden osalta kysymys ei ole pelkästään tulokkaista, vaan lavealla tiellä on myös riikinväkeä.

  Ruotsissa on useita kymmeniä kaupunginosia, joihin virkavalta ei rohkene mennä kuin panssaroiduilla ajoneuvoilla, jos niilläkään. Poliisikin tietää, ettei joudu kortistoon, vaikka käyttää järeitä aseita avuttomia vastaan. Pelon ilmapiiri pakottaa puolustautumaan, vaikkei siihen ole aina tarvetta. Ja luottamus virkavaltaan ja politiikkaan vähenee, vaikkei se ole kenenkään etu - paitsi tietysti heidän, jotka hyötyvät yhteiskunnan heikkoudesta. Yksinvaltaiset pitävät Ruotsia jo esimerkkinä siitä, mitä tapahtuu, jos hallinto on demokraattinen.


  (Tulkkausapu on usein myös yhteiskunnan varojen siirtoa maahanmuuttajille, jotka osaavat omaa äidinkieltänsä joko suomen tai ruotsin lisäksi. Pitäisi valvoa tarkoin, ettei etua käytetä turhaan.)


  Malmössä on taas jyskynyt ainakin parissa kohteessa:


  https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-larm-om-explosion-i-malmo-1/
   
  Last edited: 11.06.2019
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 918
  Saadut tykkäykset:
  0
 3. vierailija Vierailija

  Suomessa on 20 -30 vuotta asuneita mamuja, jotka tarvitsevat tulkkausapua eli se maksetaan veronmaksajien rahoista. Nythän meillä on demarihallitus, joten teemme samat virheet kuin ruotsi on tehnyt ja seuraavalla hallituksella on aikapommi käsissä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti