Hae Anna.fi-sivustolta

Keraaminen taso

Viestiketju osiossa 'Niksit ja vinkit' , käynnistäjänä Lauri, 30.06.2005.

 1. Lauri Vierailija

  Millä ihmeen konstilla hellan keraamisen tason saa puhtaaksi ?
   
 2. meri Vierailija

  Riippuu lian laadusta ja määrästä. Kevyt lika/rasva lähtee mikroliinalla pyyhkäisten. Ruokatahrat, jotka eivät ole palaneet pintaan kiinni kannattaa liottaa reilusti vesi-astianpesuaineseen kostutetun liinan alla.

  Palanut tai muuten läjään kertynyt lika saa keraamisen tason puhdistukseen tarkoitetulla kaapimella. Se ei vaurioita lieden pintaa, vaan höylää lian pois. Millään muulla likaa ei kannata raapia, saa vain tasoon ikuiset naarmut.
   
 3. plus Vierailija

  Äskeisten ohjeiden lisäksi osta keraamisen liesitason puhdistusnestettä, käytä sitä pullossa olevien ohjeiden mukaisesti ja tasosi on kuin uusi...
   
 4. ei ap Vierailija

  Meillä on pariakin eri merkkistä keraamisen lieden puhdistusainetta, ja lisäksi olen yrittänyt sillä lieden mukana tulleella terällä raaputtaa likoja pois, mutta ei lähde ei :( Onko siis osa tahroista todella niin hyvin kiinni pinttynyt etten tule ikinä pääsemään niistä eroon?!?
   
 5. em Vierailija

  Taikasieni-ketjussa kehutaan taikasientä (esim. Viledan MicroClean) ja myös Power Fairyä.
   
 6. Nella Vierailija

  Laita runsaasti liedelle tarkoitettua puhdistusainetta, hiero se pintaan sienellä ja anna vakuttaa 2-4 tuntia. Sen jälkeen puhdista märällä sienellä, sienen karhealla pinnalla ja pyyhi märällä tiskiainetta sisältävällä rätillä. Lopuksi huuhdo vedellä ja kuivaa. Puhdasta tulee. Näin saimme tosi pinttyneen hellan kuntoon, kun edellinen asukas tuskin oli liettä puhdistanut. Muistathan aina ottaa lian pois heti, jo seuraava kuumennuskerta polttaa lian kiinni.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti