Hae Anna.fi-sivustolta

kerro oletko erimieltä lapsesi diagnoosista lääkärin kansss?

Viestiketju osiossa 'Erityislapset' , käynnistäjänä saimi, 26.01.2012.

 1. saimi Vierailija

  kyselisin kokemuksia kertomuksia lapsienne diagnooseista jotka ovat vääriä ?mitä olette tehneet? Voikolopettaa lääkärissä käynnit? Tietysti jos ei ole lapsella hätää? Minusta meillä lääkäri on tehnyt virhe arvion ja mietin perutanko ajan.. Vaikka että jos palaan ensi vuonna jotenkin tuntuu että nyt pitäisi kuunnella itseään kyllä äiti lapsensa tuntee.
   
 2. K Westerlund Vierailija

  Toki lääkäritkin ovat vain ihmisiä ja siksi sattavat joskus tehdä virheellisiä johtopäätöksiä. Jos tällaista on aihetta epäillä, voi toki pyytää toisen lääkärin mielipidettä asiaan.

  Itse en tyytyisi suoralta kädeltä lääkärin sanomisiin, jos siinä olisi jotakin, mikä tuntuu ristiriitaiselta. Vaatisin lääkäriä perustelemaan kantansa ja ottamaan kantaa epäilyksiini. Pyrkisin itse lääkärille mahdollisimman seikkaperäisesti selvittämään, mikä saa minut epäilemään muuta kuin mihin lääkäri on päätynyt.

  On niin tapauksesta ja asian vakavuudesta riippuvaa, miten tässä kannatta toimia. Ilmeisesti lapsen suoranainen hyvinvointi ei ole asiassa uhattuna, eli silloin ei asiaa ilmeisesti tarvitse kiirehtiä, vaan voi ja kannattaa rauhassa miettiä etenemisjärjestystä.

  Pitäisi tietää tapauksesta enemmän, jotta näin netin kautta voisi sen enempää kommentoida.

  Lapsen hyvinvointi on luonnollisesti asiassa etusijalla.

  Totta kai voi lääkärissä käynnin lopettaa (ellei se uhkaa kenenkään hyvinvointia) tai (mieluummin) voi vaihtaa hoitavaa lääkäriä, mutta eikö ensisijaisesti kannattaisi yrittää selvittää asia nykyisen lääkärin kanssa? Vai onko hänessä jotakin yleisesti epäilyttävää tai luottamusta häiritsevää?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti