Hae Anna.fi-sivustolta

Keskustelualueet uudistuvat: Uusia ja kaivattuja ominaisuuksia!

Viestiketju osiossa 'Turkki' , käynnistäjänä Plaza-tiimi, 05.10.2009.

 1. Plaza-tiimi Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  02.06.2006
  Viestejä:
  1 383
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yli kolme vuotta on vierähtänyt uuden Plazan ja sen oman keskustelusovelluksen parissa. Nyt on muutosten aika. Nykyisen forum-sovelluksen kehitys on päättynyt jo jokin aika sitten. Ennen kuin päätös tehtiin, vertailimme alan kehitystä ja mahdollisia muita ratkaisuja. Päädyimme harkinnan jälkeen valitsemaan valmiin ja kovissakin paikoissa koetellun sovelluksen, vBulletinin sekä toteuttajaksi MyVisio Oy:n. Nyt tehty ratkaisu parantanee foorumeiden vakautta, ja nykyistä sovellusta kiusaavat käyttökatkoksetkin saataneen vähenemään.

  Uuden alustan käyttöönotto tuo merkittäviä ja odotettuja uudistuksia foorumeille. Foorumeista tulee entistä yhteisöllisempiä, sillä uudistuksen myötä kävijät pääsevät niin halutessaan muokkaamaan omaa profiiliaan kertomalla itsestään ja vaikkapa harrastuksistaan entistä enemmän. Rekisteröitynyt käyttäjä voi merkitä muita käyttäjiä kavereikseen sekä muun muassa lisätä kuvia. Erityisesti yksityisviestien lähettämistä on kaivattu. Nyt sekin toteutuu! Myös hakutoiminnot paranevat oleellisesti.

  Uusi foorumi on jo keväästä lähtien ollut käytössä Muropaketin foorumilla (http://murobbs.plaza.fi), missä siihen voi jo etukäteen käydä tutustumassa. Muropaketin kävijät ovat testanneet uutta alustaa ahkerasti. Palaute on pääosin ollut kiittävää. Muutamia bugeja on korjattu ja ulkoasuakin hiukan fiksattu kävijöiden toiveiden mukaisesti.

  Kun MuroBBS:n ”koekäyttöjakso” on saatu loppuun, siirretään myös muut keskustelut uuteen kuosiin. Kaikki vanhat viestit siirretään uudistuksen yhteydessä. Samoin mukana seuraavat tiedot rekisteröityneiden kävijöiden tunnuksista sekä tunnistetiedot. Tämä tarkoittaa sitä, että uuteen alustaan ei tarvitse rekisteröityä uudelleen.

  MuroBBS:n siirto uudelle alustalle oli ennakolta hyvin suunniteltu ja varsinainen operaatio sujui ongelmitta. Keskustelualue oli noin 12 tuntia lukutilassa, minä aikana siirto suoritettiin. Odotettavissa on siis ainakin saman mittainen paussi, jona aikana viestejä voi edelleen lukea, mutta uusia viestejä ei voi kirjoittaa. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa!

  Ilmoitamme tarkemman siirtoajankohdan pikimmiten, kun se on selvillä. Kyse lienee lokakuun loppupuolesta.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti