Hae Anna.fi-sivustolta

kiertämässä...

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä dommareita, 03.11.2004.

 1. dommareita Vierailija

  Hei,

  tarkoituksena olisi ensi talvena kierrellä vähän dominikaanisessa tasavallassa. Osaisiko joku suositella hyvää ja suht edullista (max. 50-60 dollaria yö, mielellään paljon vähemmän...) hotellia Santo Domingossa?

  Tarkoitus olisi yöpyä 2-3 yötä siellä, vaatimuksena oma huone, suihku ja hyvä sijainti keskustassa (lähellä nähtävyyksiä, vanhaa kaupunkia). Osaisiko joku vinkata paikan, mielellään vielä sellaisen jonka saisi varattua ilman luottokorttia (sellaista kun ei ole).

  Kokemuksia? Olisin tosi kiitollinen kaikista neuvoista :) Tai nettilinkeistäkin, olen yrittänyt eri hoteeli-sivustoilta hakea, mutta löydän vain kalliita tai jos halvempi osuu kohdalle, ei ole nettisivuja, yhteystietoja eikä varausjärjestelmää...
   
 2. aventura Vierailija

  Mene paikan päällä ollessasi kysymään.kyllä tuolla rahalla pitäisi sviitti irrota!itse viimeksi ollessamme kysyimme aina edellisestä hotellista seraavan kohteen hyvän hotellin ja niin se varattiin puolestamme.noin 20-30 taalaa parin hengen huone ja jos et ole nuuka niin sängyn saa 4 eurolla ja siihe seuraa toisella!!!!!!!!!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti