Hae Anna.fi-sivustolta

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 23.08.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Tuo ei ole ihmeellistä, sillä kansasta osa tekee samalla tavalla sosiaalisissa meedioisa.
  Tälläkin palstalla nykyään monet kerrat päivässä kirjoitetaan kansanryhmää vastaan, muslimeja parjataan jatkuvasti ja myös muslimia joka tällä palstalla kirjoittaa.
  Islamia parjataan myös päivittäin.
  Homoista ei paljoakaan puhuta täällä.
  Islam ja muslimit, heitä vastaan kiihotetaan täällä jatkuvasti. Pitäskö ilmoittaa palsta poliisille?
  Kyllä uskontoja saa kritisoida jos on kykyä siihen. Harvalla näkyy kykyä siihen olevan ja sen takia ulosanti ei oo muuta kuin kiihotusta kansanryhmää kohtaan ja loukkauksia muslimia kohtaan.
  Herätkää "pahvit".


  Päivi Räsästä (kd.), Juha Mäenpäätä (ps.) ja Hussein al-Taeeta (sd.) epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Sen sijaan kansanedustaja Ano Turtiaisesta (ps.) ei aloiteta esitutkintaa.
  Räsänen julkaisi kesäkuussa Twitterissä viestin, jonka mukaan Helsinki Pride -tapahtuma on synnin ja häpeän nostamista ylpeyden aiheeksi. Räsänen myös arvosteli kirkon osallistumista tapahtumaan. Poliisin saaman rikosilmoituksen mukaan Räsäsen viesti on vähemmistöihin kohdistuva suvaitsemattomuuden ilmaus.

  Mäenpää piti eduskunnan täysistunnossa kesäkuussa puheenvuoron, jossa hän vertasi islamilaisia turvapaikanhakijoita torjuttaviin eli haitallisiin vieraslajeihin. Puheesta on poliisin mukaan tehty useitakin rikosilmoituksia.

  Mäenpään osalta kyse on kansanedustajan toiminnasta valtiopäivillä. Jos syyttäjä päätyy nostamaan syytteen, eduskunnan pitää äänestää siitä, antaako se suostumuksen asettaa Mäenpää syytteeseen.

  Al-Taeeta taas tutkitaan taannoisista Facebook-kirjoituksistaan, joiden epäillään halventavan muun muassa sunnimuslimeja ja juutalaisia.


  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...-kolmesta-kansanedustajasta/7521780#gs.y9z2vi
   
 2. vierailija Vierailija

  Huomatkaa aloitusviestin kirjoitusvirheet ja kirjoittajan puutteellinen suomen kielen taito. Amandako asialla?

  Paikallisen palstakirjoittelun väittäminen kiihotukseksi kansanryhmää vastaan on aika naurettava väite. Tämmöisiin yrityksiin ihminen turvautuu yleensä silloin kun tiedot, taidot ja argumentit eivät riitä keskusteluun itse aiheesta.
   
 3. elleni Vierailija

  Miksi samalla otsikolla piti avata kaksi ketjua. Olishan nämä mahtuneet saman otsikon alle.
   
 4. vierailija Vierailija

  Myös suomalaisia ja vierailevia kirjoittajia parjataan täällä usein. En ole täällä kovinkaan usein nähnyt mitään muslimien parjausviestejä, jos tarkastelusta otetaan pois ne viestit, jotka on käännetty eräälle ja hänen mielensä kielelle, eli aina kun eräs on parjannut jotain ryhmää omissa viesteissään, sinne tuntuu tulevan vastaviesti hänelle osoittamaan millaista malkaa hän ei omassa silmässään näe. Pyydän, että huomioitte tuonkin puolen tapahtumista...

  En henk. koht. ylipäätään ymmärrä miksi pitää kirjoituksessaan osoitella tiettyjä ryhmiä. Henk. koht. toivoisin tänne kirjoittajaa, joka oikeasti toisi islamia positiivisessa valossa palstalle, siis sellaista joka elää lihaksi islamin rakkaudellista sanomaa ja tarkkailee ja kontrolloi omaa käytöstään, käyttäytyy nätisti ja pyrkii ymmärtämään kaikki näkökannat. Sama oikeastaan kristittyjen ryhmää kohtaan. Noilla kahdella uskonnolla on paljonkin yhteistä, mutta uskontopuheet kuuluvat täällä toiselle palstalle.

  olen aika paljon huomannut täällä seksuaalivähemmistökeskusteluja, jännä ettet sinä, mutta eihän kaikki tietenkään kaikkia viestejä lue tai kaikkia ketjuja avaa.
   
 5. vierailija Vierailija

  Jep. Sama tyyli, samat lauserakenteet. Aika surkea yritys, Amanda.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti