Hae Anna.fi-sivustolta

- Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 23.08.2019.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 117
  Saadut tykkäykset:
  299
 2. vierailija Vierailija

  voistihan sinä itse miettiä miksi sinä haukut täällä kansanryhmää -esimerkiksi meitä vierailija-nimimerkkejä, tai niitä ihmisiä, jotka olet halunnut vain subjektiivisen arviosi perusteella leimata rasisteiksi tai islamofoobikoiksi tai sinua vihaaviksi. tai kun haukut suomalaisia jatkuvasti.

  ja sittensellainen huomio, että jos joku haukkuu täällä sinua, niin se ei merkitse sitä, että hän haukkuu muslimeja, tai että hän haukkuu sinun uskontoasi. Sinun saamasi haukut ovat näin sivusta seuraajan asemasta tulleet sinulle siksi, että sinä olet ensin hyökännyt muita vastaan.

  jos siis et halua itsellesi haukkuja, sinun on opittava olemamaan haukkumatta ja väheksymättä toisia.
   
 3. vierailija Vierailija

  Juuri näin. Samat huomiot. Yhdyn joka sanaan tuossa edellä.
   
 4. vierailija Vierailija

  mistä tiedät, että sinua on kiusattu täällä siksi, että olet muslimi? Oleto oikeasti ajatellut, että sinua kiusataan siksi, että ne kiusaajat kokevat, että sinä kiusaat heitä syyttelyilläsi ja osoitteluillais? teet itse jatkuvasti ad hominem argumenttja täällä. kannattaisi tutustua niihin ja siistiä ne ensin omasta vuorovaikutuksesta, jos haluaa niistä toisille huomautella, niin kuin tunnut haluavan.
   
 5. vierailija Vierailija

  Itse olet joskus väittänyt, ettet ole muslimi. Nyt sitten oletkin.
   
 6. vierailija Vierailija

  Amanda, ei sinua täällä kiusata uskontosi tähden, vaan siksi, että sinä kiusaat muita. et voi itkeä saamaasi kohtelua, jos olet itse aloittanut kiusaamisen. kokeile edes joskus ettet 21 päivää osoittele viesteissäsi mihinkään suuntaan etkä luokittele ketään ihmistä mihinkään ryhmään ja otat positiivisesti vastaan kaikki viestit. jos koet saavasi negatiivista viestiä, älä reagoi niihin mitenkään, siis ei edes sillä lailla, että kirjoitat, että et reagoi tai että "en vastaa". kokeile edes. kokeile edes tuon 21 päivän ajan rakkaudellista elämää ja toistenihmisten ja heidänmielipiteidensä hyväksymistä.
   
 7. vierailija Vierailija

  Miksi aloittaja tekee itsestään aina uhrin. Jos on eri mieltä hänen kanssaan niin häntä kiusataan. Kummallista. Jos haluaa antaa kritiikkiä on sitä myös itse pystyttävä vastaanottamaan tai oltava hiljaa.
   
 8. vierailija Vierailija

  Just noin. On tosi rasittavaa lukea jatkuvaan haukkuja ja väheksyntää toisia kirjoittajia kohtaan. Ja nää ainaiset muslimijutut ja myös kyllästyttäviä.
   
 9. visiting Vierailija

  En muuten perusta uskonnon suojeluun näissä kiihottamisasioissa. Ajatuksia ja uskonnon kehotuksia pitää pystyä käsittelemään ja arvostelemaan. Jos satoja vuosia vanhojen tekstien arvostelu ja nykypäivään peilaaminen on kiellettyä, tulee ongelmia. (Pyhien tekstien aikaan oli esim. orjia. Nykyään ei pitäisi olla.)

  Nuo tekstit ovat järjellä ja tieteellä ajatellen kuitenkin ihmisten kirjoittamia, eräässä ajassa. Aikakauden vaikutusta teksteihin ja ajatuksiin pitää voida puida.

  Uskonnon suojelu tuntuu siis periaatteessa samalta kuin se, että esim. kommunismia ei saisi arvostella. Vähän hirvittää siis.

  Etenkin kun hyvin argumentoidut ajatus- ja moraalijärjestelmät ovat yleensä niin vahvoja, että niistä ylipäätään puhumimen on lopulta uskomuksille lähinnä hyödyllistä. Vrt. Jeesus ja kultainen sääntö: "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille.” (Matt. 7:12)

  Enkä sano, ettei Koraanissakin ole kauniita ja hyviä ajatuksia. Mieheni sisko on kääntynyt muslimiksi, ja itsekin aikomuksena on Koraani lukea.
   
 10. vierailija 8 Vierailija

  amanda on rasittava yksilö. On monella foorumilla ja tuo esille omaa erinomaisuuttaan. On välillä muslimi ja sitten taas jokin muu. Mutta kukin tavallansa, jos se helpottaa?
   
 11. vierailija Vierailija

  Muistelen, että Amanda kielsi jossain vaiheessa olevansa muslimi ja sitten nyt taas on. Yleensä nämä käännynnäiset ovat niitä pahimpia, heillä on joku kamala tarve todistaa olevansa jotain.Toisaalta myös nielevä kritiikittömästi kaiken mitä heille sen uskonnon varjolla opetetaan.
  Uskonnoista kannattaisi poimia aina se hyvä, lohtu ja turva, ja jättää paha ihmisen ajatukseksi.Islam taas ei ole pelkkä uskonto, se on myös yhteiskuntaan iskostunut rakenne, jota yritetään saada poliittiseen järjestelmään. Sille pitää sanoa silloin ehdoton ei ja sitä pitää saada kritisoida jopa niin, että se alkaa muuttua.
   
 12. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 117
  Saadut tykkäykset:
  299
  -------------------------------------
   
  Last edited: 03.09.2019
 13. vierailija Vierailija

  Lapsikulta, kun kaikki mitä jokainen ihminen suustaan päästää on hänen mielipiteensä, ihan kaikki. Tiedemiehilläkin on vain mielipide. Faktakin on vain mielipide.


  Sinun sanallasi ei ole tällä palstalla ollut sellaista arvoa, jota ihmiset voisivat uskoa, koska sinun sanasi on usein sävytetty haukkumiksi ja ylimielisiksi. Ilmeisesti sinulla on halu kertoa ihmisille islamista, ehkä sitten kannattaisi petrata omia asenteitaan vähän. Ajattelepa tätä: minun sukuni on alunperin muslimeita. Vuosisatoja sitten esi-isäni muuttivat Lähi-idästä tänne suomeen ja omaksuivat kristinuskon. Meidän perheessä ollaan siis aina oltu tietoisia islamista eikä sitä ole pidetty parhaana uskontoa, ei huonompanakaan, mitään uskontoa ei ole arvotettu. Uskonto on aina ollut jokaisen oma valinta. vaikka minä en ole saanut muslimikasvatusta, vaan kristityn, niin tiedän silti yhtä ja toista islamista. En pidä siitä, että islamin mainetta tahrataan, esimerkiksi sinä teet sitä aggressiivisellakäytökselläsi: koetko oikeasti, että saaransi täällä tuovat islamille hyvää mainetta? käsi sydämelle! eikö rakkauden sanomaa kannattaisi tuoda rakkauden kautta, jos haluat tuoda islamin rakkaudellista puolta esiin, miksi et tee sitä? Miksi haukut täällä ihmisiä ja nostelet miekkaasi niissäkin paikoissa, joissa ei olisi mitään syytä miekkaa nostaa? minä en kuulu mihinkään uskontoon, minua ärsyttää se miten ihmiset käyttävät valtaa uskon nimissä. uskonpitäisi olla jokaisen henkilökohtainen asia: hänen ja jumalan välinen liitto.

  ja mistä sinä tämän tiedät? oletko haastatellut heitä ja kysellyt heiltä, että olettekohurahtaneet uskomaan terroristeja? minä en ole täällä nähnyt sellaisia tunnustuksia, että joku olisi hurahtanut uskomaan terroristeja, jos olisin, olisin ilman muuta ilmoittanut asiasta poliisille, koska terrorismiryhmään kuuluminen on suomessa rikos.


  huomaatko, kuinka syyllistyt tässäkin ad hominemeihin? miksi sallit sen itsellesi, mutta et muille? koetko olevasi muiden yläpuolella?  Ehkä ihmiset ovat nähneet sen kysymättä...


  Ehkä sinun kannattaisi sitten lopettaa moiset touhut?

  Sinulta vain ei näy täällä keskustelua, vaan miekan nostoja ja toisten sanojen vääristelyä ja toisten polkemista omien päämääriesi hyväksi.
  minustakin voisi olla kiva keskustella kanssasi, mutta olet sen verran aggressiivinen kommentoinnissasi, niin koen, että keskustelen mieluummin naapurissani asuvien muslimien kanssa islamista.
   
 14. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 117
  Saadut tykkäykset:
  299
  ---------------------------------------------
   
  Last edited: 03.09.2019
 15. vierailija Vierailija

  Otettiin kantaa, et vain huomannut sitä.
   
 16. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 117
  Saadut tykkäykset:
  299
  ------------------------------------------------
   
  Last edited: 03.09.2019
 17. vierailija Vierailija

  Miksi sinä Amanda väitit ette ole muslimi?
   
 18. vierailija Vierailija

  Miksi sinä Amanda väitit, ettet ole muslimi?
   
 19. vierailija Vierailija

  No tämähän on silkkaa puppua. Aloitathan kaikki "keskustelut" mainitsemalla kuvittelemasi islam- ja muslimivihan, tämänkin.
   
 20. vierailija Vierailija

  juuri silloin muututu lattiamatoksi, kun alat solvata ja haukkua toisia sen perusteella, että sinustatuntuu, että sinua solvataan. silloin kaikki alkavat aliarvostaa sinua ja pitää sinua lattiamattona, niin kuin täällä on käynyt.

  mutta mukavaa,että tunnustit, että olet trolli, että tahallasi haluat aiheuttaa riitaa täällä. Sitä täällä onkin epäilty.

  saatat jopa onnistua tuhoamaan tämän palstan. olkoon se osoituksensa sydämesi laadusta...
   
 21. vierailija Vierailija

  Et jaksaisi jauhaa yhtä ja samaa. Älä juutu epäolennaisuuksiin.
   
 22. vierailija Vierailija

  koska kaikki ihmiset eivät ole pohjimmiltaan rehellisiä ja aitoja.
   
 23. vierailija Vierailija

  Mitä epäolennaista siinä on, että tämä aloittaja sanoo että hänen kimppuunsa käydään koska hän on muslimi. Aiemmin on väittänyt ettei ole muslimi.
   
 24. elleni Vierailija

  Miksi ihmeessä Amanda heittäytyy uhriksi jokaisessa avauksessa minkä tekee. Täällä ei ole yhtään asiallista keskusteluketjua. Kaikissa on vain muslimeista ja islamista. Eikö nuo uskonasiat voisi olla elämänkatsomusotsikon alla. Tässä on otsikkona työ ja yhteiskunta-ajankohtaista.
  Kohta täällä kaikki keskustelu kuihtuu kun ajankohtaiset aiheet hukkuvat uskonasioitten alle.
  Kun me kuitenkin ollaan Suomessa niin voisiko Amanda kirjoittaa ihan Suomen kieltä ja jättää nuo latinalaiset sanat pois kun tuntuu että ne ei kuitenkaan ole ihan hanskassa. Ihmiset luulee että ne vaikuttaa viisaammilta kun käyttävät hienoja ulkolaisia termejä keskustelussa mutta vaikutus on päinvastainen.
  Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä eikä sen julkituominen ole kiihottamista kansanryhmää vastaan. Ei myöskään hyökkäys kenenkään uskontoa tai vakaumusta vastaan.
  Kun me muut kirjoitamme mielipiteitämme tänne ne eivät ole mitään ad hominen, person angrepp eikä muutakaan vastaavaa ketään kohtaan. Ne on ihan puhtaasti meidän mielipiteitä.
   
 25. vierailija Vierailija

  Islam vaikuttaa muslimien käyttäytymiseen paljon enemmän kuin kristinusko kristittyjen käyttäytymiseen. Meidän on syytä tuntea ja tietää miten ja miksi vaikuttaa, koska he ovat suomessakin voimakkaasti kasvava ryhmä, Heidän maailmansa ja tapansa ovat erilaiset.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti