Hae Anna.fi-sivustolta

kiinnittymisepätoivo

Viestiketju osiossa 'Lapsettomuus' , käynnistäjänä Ralla, 13.04.2011.

 1. Ralla Vierailija

  Kuulostaako hullulta kun kaapissani on kaksi liuskaa cerazette minipillerejä, että kokeilisin muutama päivä oviksen jälkeen, auttaisiko kiinnittymiseen. meinasin koittaa tabu joka toinen pvä, vai tuleeko tästä vain haittaa...

  Otan vastaan kaiken laiset kommentit...


  kaikki hullu jo kokeiltu, alkaen greipistä, baby asperiinistä, e-vitamiinista, foolihaposta b6+ yhdistelmä beet, helokkiöljyt, punaviinit..... :s
  Ovulaatio kyllä tulee ja ajallaankin jopa, mutta ei kiinnity ei.
   
 2. Roxas Vierailija


  Synnytys sattuu joten ehkä on vaan parempi ettei kiinnity.
   
 3. Lumikukka'' Vierailija

  Edelliselle kommentoijalle ei voi sanoa muuta kuin WTF?!

  Miten se voisi auttaa kiinnittymiseen? Oletko kokeillut lugesteroneja? Vikahan voi olla jossain muuallakin kuin juuri kiinnittymisessä, esim munasolujen laadussa tai torvet tukossa jolloin munasolut eivät koskaan pääse kohtuun saakka. Tai siittiöt heikkoja. Jos et vielä hoidoissa/tutkimuksissa ole kuten olen rivien välistä lukevinani, niin ehdottaisin ennemmin kokeilemaan niitä :) Tsemppiä!
   
 4. Onko tutkittu Vierailija

  Entäpä jos kiinnittyminen ei olekaan se varsinainen syy miksi et tule raskaaksi. Onko miehesi sperma tutkittu eli onko hedelmöittämiskykyisiä siittiöitä? Eli jos munasolu ei hedelmöity niin ei se myöskään kiinnity.
   
 5. jokuvaan Vierailija

  Se että ovulaatiotesti näyttää positiivista, ei kerro vielä mistään mitään. Minulla näytti aina, kierto säännöllinen, mutta ennen menkkoja tuli aina monta päivää tuhruvuotoa. Kuvittelin, että on vikaa progesteronitasoissa tms. Ilmeisesti kuitenkin ovulaatio oli kuitenkin jollain lailla "huono". IVF:lla tulin lopulta raskaaksi. Toinen lapsi tuli ihan luomuna heti imetyksen loputtua. Jotenkin raskaus palautti hormonitoiminnan normaaliksi. Toisen lapsen jälkeen ei tuhrutteluakaan ole ollut.

  Mutta siis, ei kannata itse spekuloida ja tehdä omavaltaisia hoitokokeiluita, joilla voi pahimmillaan aiheuttaa mahdollisesti kehittyvälle sikiölle pysyviä haittoja.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti