Hae Anna.fi-sivustolta

Kiinnitymisvuoto? Kertokaa kokemuksia!

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä vierailija, 05.12.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Hei!
  Onko kellään tullut ovulaation ja kuukautisten välillä vaalenpunaista vuotoa?
  Eilen illalla pari kertaa vessassa käydessä paperiin jäi vaalenpunaisen sävyistä vuotoa. Myö vasemmalla puolella alavatsaa tuntui outoa nippailun tunteita ja tänään jatkunut vihlovina.
  Jos oikein on laskettu ja päätelty ovis on ollut noin 25.11-27.11 välillä, touhuiltu ollaan 23.11. Menkkojen pitäisi alkaa vasta noin viikon päästä, voiko tuo vuoto olla ovulaatio vuotoa (jos ovis olisi jostain syystä myöhässä :confused:) tai kiinnitymisvuotoa jos raskaus on tapahtunut? Onko kellään kokemusta? o_O
   
 2. vierailija Vierailija

  Eikö kellään ole vastaavanlaista kokemusta :D
   
 3. vierailija Vierailija

  Mulla on 4 lasta ja kahdesta oon bongannut kiinnittymisvuodon. Se on tullut yleensä juuri silloin, kun olen ajatellut, että sieltä ne menkat tekee tuloaan...mutta kun eivät sitten ole alkaneetkaan. Muutama tippa tosiaan, tai veriviiru pyyhittäessä, ei oikeastaan muuta. Muita tuntemuksia ehkä semmoinen menkkamainen kipu/jomotus, mikä yleensä menkkojen alussa tuleekin, jonka takia aina meninkin halpaan en tiiä miten säännölliset sun kuukautiset on, mulla 28-30, kiertopäivänä 31 jos ei ole ollut kuukautisia, olen ollut aina raskaana ja testikin on sitä jo siinä vaiheessa näyttänyt.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti