Hae Anna.fi-sivustolta

Kiinteistökuningatar Kaisa?

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Liv-kanavalla, 07.08.2011.

 1. en ihmettele Vierailija


  vaikka häipyikin. Katoin eilisen jakson ja toi likka, Amandahan, on ihan feikki jotenkin. Mä en osaa nyt oikein artikuloida sitä, siis oikeilla sanoilla, mutta eihän toi ole mitenkään aito. Niin teennäinen kuin vaan olla voi, kun ei se raukka tie, et miten olis ja miten puhuis, että olis tarpeeksi hieno.
   
 2. Onko tuo joku "Itä-Vantaan lähiö-look" mikä esimerkiksi Kaisalla ja Amandalla on telkkarissa? Vai mistä se tyyli on peräisin?

  Vaikka on tumman ruskeat silmät ja aika tummat ihot suomalaisiksi, niin letti vedetään oikein kiillottomaksi kemikaalivaalennuspehkoksi, ja Kaisalla roikkuu sellaisia pyykkilankamaisia irtohiuksia vielä niskasta. Olisi varmasti hyvän näköinen tasapitkällä polkkatukalla, vähän tummemmalla joka sointuisi silmiinsä.
  Muistaisin että sellaiset pitkät vaalennetut haituvakampaukset olivat viimeksi muotia joskus 90-luvulla.
  Amandan oma juuresta kasvava tumma väri on hieno kastanjansävyinen, mutta miksi ne latvat on vaalennettu pääsiäistipun kellertäviksi ja joistakin kohtaa näyttää oranssilta?

  Sitten on kaiken maailman rusettia ja pantaa päässä, kamalasti meikkiä, riepumaisia vaatteita, pitsiä, sellaista höttöisen näköistä tekokuitua. Ehkä joku merkkikassi nostattamassa muuta tyyliä... tai ainakin surkuhupaisasti yrittämässä nostattaa. Sitä jää vaan miettimään että onko aito vai ei.....

  Rehellisesti sanottuna, minä asioin mieluiten siististi pukeutuneen, kivasti hiuksensa laittaneen ja hyvällä maulla itsensä meikanneen välittäjän kanssa. Onneksi tuolla Espoossa työskentelevät välittäjät ovat näkemäni perustella olleet juuri näitä vakuuttavan bisnestyylin omaavia, hyväitsetuntoisia naisia :)
   
 3. tositv Vierailija

  Katselin viimeisen BB-talon touhuja muutaman jakson, kun työkaveri siitä puhui. Siinähän kaikilla naisilla oli metri lettiä, jota ne hoiti ja liimaili paikalleen. Ripset ja kynnet samoin liimattuja, tissit mukaanlukien tehtyä tavaraa.
  Yleensä pissisluukki jää taakse, kun nainen täyttää 20-vuotta, mutta nämä ovat jääneet pissiksiksi. Miehet tykkää, ihme kyllä, MIKSI?
  Toisaalta ei se tämä Kaisan mies taida olla mikään ruudin keksijä, luultavasti leikkii työkseen neppiksillä.
  Tumma nainen, hänellä on korpin musta tukka harventunut, melkein kalju, ja lisäletti kera paperikukan antaa kuvan, että siinäpä tuuheatukkainen 15-vuotias pissis. Anorektikoilla lähtee karvat ja sitten niitä liimataan lisää.
   
 4. Tuo on nimeltään AIKUISPISSISTYYLI.

  Pissistyyli jää yleensä 18-20-vuotiaana kun halutaan alkaa näyttämään vakuuttavilta eikä enää miltään halvoilta playboy-mallitytöiltä.
   
 5. ihmeellistä Vierailija

  joku tahtoo sitten jopa naida, jos kohdalle sattuu.
  Eikö tämän Kaisan tyttö sanonut, että hänen äitinsä huomataan aina.
   
 6. no voi Vierailija

  Must taas Sari teeskentelee, ei puhu normaalisti. Kaamea musta hattara päässä, kulmakarvat vedetty viivaksi. Oikeen barbi-nukeksi tehnyt ittensä. Tulee mieleen maksullinen nainen.
   
 7. outo juttu Vierailija

  miksi yhdellä naismyyjällä on patti kaulassa, jotain kananmunan kokoinen? Sen ymmärrän, että mieheillä on aataminomena, (useimmilla, ei kai kaikilla) mutta naisella iso patti samassa paikassa? Kannattaisiko näyttää lekurille moista.
   
 8. ehkä kilpirauhanen Vierailija

  Ehkä hänellä on toi kilpirauhanen jotankin vaivaa. Niin ainakin ajattelin, kun sitä katselin.
   
 9. Väärä tytär :D Vierailija

  Mä luuin ensin että se tumma, jolla se iso Amy Winehouse-kampaus ja se voimakkaasti rajattu meikki, on Kaisan tytär :D
   
 10. onko tuo kaunista Vierailija

  koko ajan uusintana, päivästä toiseen.
  Tuo korpin musta nainen, käpytteli harso minihameessa, korkeissa koroissa, hiukset kuin harakanspesä, ja taas harsohökötys päälaella, ja silmiin pistävät ripset.
  Olenko kalkkis, koska en arvosta tuollaista tyyliä, tuli mieleen yökerhoon menevä syttyrä.
  Meillä töissä on tyylikkäitä nuoria naisia, ei todellakaan tuollaisia hörhöjä.
  Vai vetoaako tuo miehiin, voi kamala. Sama muuten Kaisalla, liika on liikaa, ei mitään tyylikästä.
   
 11. Pähkinä telkussa Vierailija


  :)))))
   
 12. classic Vierailija

  Ihmnettelen firman nuorten naisten bilehile-pukeutumistyyliä. En itse ostaisi arvoasuntoa sellaiselta. Se lyhyttukkainen tummahko mies aika kivan näköinen.
   
 13. höh Vierailija


  Mulle on ihan se ja sama, vaikka myyjä olisi hobbitti. Mitä hiton väliä hänen/heidän ulkonäöllään on!
   
 14. tyylilyyli Vierailija

  Tämä myyjien tyyli miellyttää heitä selvästi, ja kauppa käy. Kertoo arvoista, myyjäksi kelpaa ehkä vain anorektikko, tekoletti päässä korkokengissä käpyttelevä ja sössöttävä tipu. Tipu joka hakee tyyliä Tallinnasta ;D
  Tuo Jim kanava muuten kohta kosahtaa, (en ole varma onko rikas hyber Kaisa Jimillä) tänäänkin huomasin kun katselin ohjelmatietoja, että joku tee mulle sössöö sinä tähti ja tule tuunaamaan mökkini huussi sinä tähti tulee uusintana ja sitten taas myöhemmin illalla uusintana.
  On jo aiemmin esitetty moneen kertaan. Tauski pyörii Jethron kanssa hullun lailla, on menossa naimisiin, vaikka on tapellut verissäpäin ja eronnut. Jethro laihdutti jossakin ohjelmassa ja onn possunpunaposkineen joka ohjelmassa.
  Piiri pieni pyörii, alkaa jo kuvottaa.
   
 15. etoo jo Vierailija

  Tämä myyjien tyyli miellyttää heitä selvästi, ja kauppa käy. Kertoo arvoista, myyjäksi kelpaa ehkä vain anorektikko, tekoletti päässä (toki joku hörhö päässä ettei kalju näy) korkokengissä käpyttelevä ja sössöttävä tipu. Tipu joka hakee aina väliin tyyliä Tallinnasta ;D
  Kaisalla on eirttäin alentuva tyyli suhtautua tavalliseen ihmiseen, kaikki on taivvallisen upeaa, mieletöntä, mieletöntä, mieletöntä, mieletöntä, mieletöntä, mieletöntä, mieletöntä, mieletöntä jota hokee papukaija Kaisan tytär serafiina, vai mikä nimi onkaan.
  Ihan mielettömän ihanaa ja upeeta. Saako muuten Kaisan putiikkiin kaikki tuoda mukanaan imeväiset ja muut lapset koukouksiin yms?
  En olisi päivääkään tuossa firmassa.

  Tuo Jim kanava muuten kohta kosahtaa, (en ole varma onko rikas hyber Kaisa Jimillä) tänäänkin huomasin kun katselin ohjelmatietoja, että joku tee mulle sössöö sinä tähti ja tule tuunaamaan mökkini huussi sinä tähti, tulee uusintana ja sitten taas myöhemmin illalla uusintana.
  On jo aiemmin esitetty moneen kertaan uusintana.
  Tauski pyörii Jethron kanssa hullun lailla, on menossa naimisiin, vaikka on tapellut verissäpäin ja eronnut. Jethro laihdutti jossakin ohjelmassa ja on possunpunaposkineen joka ohjelmassa vetämässä viinaa.
  Piiri pieni pyörii, alkaa jo kuvottaa.[/QUOTE]
   
 16. kyllä se niin on Vierailija

  [/QUOTE]

  Uusintojahan sieltä tulee ja samat tyypit pyörii joka ohjelmissa. Juuri nää jetrot, tauskit ja susanna penttilä kanankoipineen. En tiedä onko kukaan muu huomannut, mutta esim. just livillä, mutta myös foxilla pyörii samat elokuvat. Esimerkiksi yksi kauhuleffa on tullut puolen vuoden sisällä pikkusen liioiteltuna 20 kertaa ja siis aina se sama leffa. Laitoin sinne palautettakin ja kysyin, että mistä tää hei voi johtua, niin kuulemma ohjelmateknisistä syistä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti