Hae Anna.fi-sivustolta

Kilpirauhasen vajaatoimintaa?

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä K.R.V.T.P.?, 05.06.2006.

 1. ASR Vierailija

 2. anonyymiö Vierailija


  Juu mul o vajaatoiminta ja saattaa tulla päivässä 2 kiloo lisää. Lääkkeet saan ensi viikolla.
   
 3. mortti Vierailija

  Miksi tuo jäntti puhuu vaan ruotsia tuossa motin pätkäsä. Textitys saknas.
   
 4. outolintu Vierailija

  kun kilpparin vajaatoimintaa yhdistetään lisämunuaisen vajaatoiminta-addison, kiinnostaisi kuinka olette rasitustestiin päässeet ja onko arvot olleet mitä ennen sitä ts. mikä on tie rasitustestiin. itse en päässyt ja oireet ovat just kuin addisonista. pienikin rasitus vie voimat ja oksennus lentää ilman huonoa oloa.
   
 5. eljii Vierailija

  Schälin-Jäntin sekoilut pilaavat tuon, suosittelen toista tv-ohjelmaa:  Prof Välimäki valittelee endoyhdistyksen tuhoisaa ohjeistusta (22:30), puhuu hoitokokeesta (23:00), T3-lääkkeen tarpeellisuudesta viimeistään "aivosumun" poistoon (29:30), omasta hoidon vaiheistuksestaan (30:05)
   
 6. ASR Vierailija

  Tuossa särähtää korvaan minuutin 30 jälkeen Välimäen karkea valehtelu T3-monoterapiasta. "Fysiologinen annos" olisi pitänyt kertoa mikrogrammoina. Olisi selvinnyt että "nuoren miehen" lääkeannos oli FDA:n ohjeiden mukainen.

  Tuossa särähtää korvaan myös "nuoren miehen" tyhmyys. T3-monoterapia tyypillisesti on lyhyehkö kuuri "jarruhormonin" muodostumisen estämiseksi ja lääkäri ohjeistaa pienentämään lääkeannokset murto-osaan heti kun pulssi nousee
   
 7. kuhan kysyin Vierailija

  Millaisen lääketieteetn kolutuksen olet saanut?
   
 8. kuhan kysyin Vierailija

  Siis koulutuksen.....
   
 9. Hohhoijaa Vierailija

  Heh, tuo kysyjä tuntuu kuuluvan sarjaan "tyypillinen auktoriteettiuskoinen suomalainen".

  Tälle porukalle tunnusomaista on periaate, jonka mukaan mitään ei saa ajatella itse, eikä mitään vähänkään tieteelliseltä tuntuvaa tekstiä saa koskaan omatoimisesti lukea ja opetella. Ei ei, vaan joka asiassa on aina nöyrän alamaisesti uskottava viranomaisen lausuntoihin, olivatpa ne sitten kuinka heikosti perusteltuja tahansa ja sisälsivätpä ne kuinka pahoja epäloogisuuksia tahansa. Kaikki pitää kiltisti uskoa ihan sellaisenaan, ilman pienintäkään epäröintiä tai kyseenalaistamista.
   
 10. apteekkien-online Vierailija

 11. ASR Vierailija

 12. laiska *aska Vierailija

  Olen syönyt tyroksiinia nyt pari vuotta 50mikroa päivässä.
  Pyysin lääkäriltä saada lääkkeen kokeiluun kun nukkumisesta ei tullut loppua. Lääkkeestä oli selvästi apua. Hiljattain alkoi taas tulla järkyttävää väsymystä, ja taas käytiin
  verikokeissa.. Lääkäri kehotti nostamaan annostusta, joka hetkeksi auttoi. Parin viikon jälkeen tuli yhtäkkiä täydellinen fyysinen romahdus. Voimat oli totaalisen loppu. Kävin psykiatrin juttusilla miettimässä, että onko tämä loppuun palamista ja mistä johtuvaa..
  No viikon päästä alkoi tuntua kaulan seudulla kuristavaa tunnetta, ja aloin googlaamaan mistä se johtuu..Selvisi että jodin puutos aiheuttaa struuman eli kilpirauhasen turpoamista. No laitoin Iherbistä nestemäistä jodia tilaukseen. Pari tippaa otan sitä aamuisin kielelle seleenin ja Dvitamiinin kera. Olo on huomattavasti parempi. Hiki virtaa ja paino hivenen tippunut. Kurkkuakaan ei ahdista. Liekö jodilla jotain kuonaa poistavia vaikutuksia, kun finnejä puskee ympäri kehoa. Ajatukset tuntuu olevan vielä sumuiset, koska työpaikalla hometta..
  Kokeilkaa jodia!
   
 13. Aurinko Vierailija

  onko jollain kertoa hyvä lääkäri tampereella joka ottais tosissaan ja sais itsensä kuntoon?
   
 14. Martyyri Vierailija

  Viimein joku jolla on sama oire! Olen pitkään kärsinyt tästä ja kun tuntuu ettei kenelläkään ole vastaavaa oiretta että yhdestä viikosta paino pomppaa 2kg jos pidän tauon liikunnasta. Ja aivan saatanallisen vaikea saada laihdutettua kiloja! Ja sisätautilääkäri kehtasi vain nauraa kun menin kysymään missä vika on ja sanoin epäileväni kilpirauhasta. Minulla on kerran ollut arvot viitearvojen yläpuolella muttei näyttänyt lääkäriä huolettavan. Kun seuraavissa testeissä arvot oli normaalit niin hän oli vakuuttunut ettei minussa mitään vikaa ole.
   
 15. vierailija Vierailija

  Joka tapauksessa sitä kuollaan ei ole mitään pako keinoa annan vaan asian olla... Pska elämä ei kiinnosta enää ja kuka hullu viitsii jotain lapsiakin tänne sairaaseen maailmaan tehdä?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti