Hae Anna.fi-sivustolta

Kipeä rintalasta

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä Julia, 29.09.2006.

 1. Julia Vierailija

  Hei! Rintalastassani on kipeä kohta ja vähän pistää, kun hengitän. Mistäköhän voisi johtua? Onko kokemuksia?
   
 2. tjaa Vierailija

 3. SS Vierailija

  Kokemusta on!
  Muutama vuosi sitten söin parin viikon antibioottikuurin, koska lääkärin mukaan minulla oli rintalastan tulehdus. Ei ole mennyt missään vaiheessa ohi!
  Eilen kävin lääkärissä ja valitin taas asiaa. Tämä sanoi sen olevan luonnollinen rasitusvamma, johon ei tarvita lääkitystä.
  Minulla ei ole ollut varsinaista kipua. Jonkinlainen piste vasemmassa rinnassa vain tuntuu ja vie aika ajoin ajatukset siihen.
   
 4. ss Vierailija

  Vielä: Ensimmäisellä käynnilläni yksityisellä lääkäriasemalla lääkäri painoi rintalastaa niin, että sinä iltana hengittäminenkin oli vaikeaa ja rintalasata oli muutaman päivän tosi kipeä.
   
 5. tf Vierailija

  Joskus voi olla rintarangan nikama jumissa ja se tekee pistävän kivun juuri silloin kun hengittää syvään. Naprapaatti voisi auttaa.
   
 6. hmm Vierailija

 7. Iina Vierailija

  Rintalihakset ovat todennäköisesti vaan jännittyneet ja jumissa. Kannattaa mennä hierojalle, vaivat helpottaa jo yhden hieronnan jälkeen.
   
 8. Tommi 14.v Vierailija

  Tänään googlailin näitä kylkiluun murtumia sekä rintalastan kipeyksiä, koska eilen vedin fillarilla pannut ja stonga tuli täysiä rintalastaan/kylkeen, nyt epäilen murtumaa kylkiluussa tai rintalastassa... Sattuu kun hengittää sekä työntää ns. "ulos", eli venyttää käsiä suorana selän taakse...

  Vanhempani ei usko että oli mitään vakavaa ja ei vie minua lääkäriin :(
   
 9. [email protected] Vierailija

   
 10. sanna_____ Vierailija

  Rintalasta on useasti kipeä siitä syystä että niska ja selkälihakset on jumissa, säteilee rintalastaan. Siksi lääkärit yleensä painaa rintalastaa, jotta selvittää johtuuko kipu juuri niskalihaksista. Oletko ollut flunssassa lähiaikoina, auttaako särkylääke?
   
 11. Heippa Tommi Vierailija

  Olet jo iso poika ja saat mennä yksinkin sinne lääkäriin. Pomppa niskaan ja menoksi. Kerro kouluterkkarille, hän hoitaa loput eteenpäin, jotta pääset tutkittavaksi.
   
 12. Vilma Vierailija

  Mullakin on juuri tällä hetkellä kipeä rintalasta? luultavasti. Sattuu välillä hengittää ja aina kun liikun johonkin suuntaan tunnen pistävää kipua. Myös rintalastan painaminen sattuu. En ole tehnyt mitään mikä olisi voinut aiheuttaa kipeytymisen ja tämä sama kipu on kestänyt jo 2 päivää. Mietin että missäköhän vaiheessa on järkevintä mennä lääkäriin?
   
 13. Surinam Vierailija

  Kaksi kertaa rälläkällä halki ja metallihakasilla kiinni. Arvatkaapa onko kipeä? Kaikissa asennoissa ei voi edes hengittää, mutta töissä pitää olla. Lääkäriin ei kannata mennä. Ei se sitä muutu. Pitää kärsiä niin kuin entisen sian.
   
 14. yks pöljä vaan Vierailija

  Minä kaaduin asfalttiin rähmälleni ihan tuosta vaan, ei ollut yhtään promilleja, mutta sattui maan perjantaisti. Nyt rintalasta kipiä ollut jo viikon ja outoa yskimistä.
   
 15. Arska Vierailija

  Aivastaessa rintalastan kipu oikealla puoella on todella kova. Kivun tunne lievempi kun vetää keuhkot täyteen. Myös rintalastaa painaessa tuntuu kipu.
  Mikä syynä?
   
 16. vierailija Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti