Hae Anna.fi-sivustolta

Kirjailija mollaa ikänaiset

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 08.01.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 765
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yhdessä lehtihaastattelussa ranskalainen kirjailija Yann Moix sanoo, ettei hän voi arvostaa yli 50-vuotiaita naisia, koska heidän kehoansa ei voi vertailla nuoriin naisiin. Heitto on saanut useat hahmot ja poliitikot pomppaamaan kattoon, raportoi muun muassa BBC. Muiden mukana myös presidentti Francois Hollanden aiempi puoliso Valérie Trierweiler.

  Jotkut koomikkonaiset ovat ottaneet valokuvia takapuolestaan heiton jälkeen ja julkaisseet niitä osoittaen olevansa yhä vetovoimaisia. Yhden ikä tosin on reilun vuoden verran alle 50, joten hän pohti Twitterissä siten, että Moixin kanssa voisi olla vielä mahdollisuuksia sen ajan. -Toivon, että hän voi kokea sellaisen onnen, sanoo hän ohjelmassa.


  https://www.expressen.se/nyheter/prisbelonte-forfattaren-kan-inte-tycka-om-kvinnor-over-50/
   
  Last edited: 08.01.2019
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 765
  Saadut tykkäykset:
  0
  Naisviha nostaa päätään myös Ruotsissa. Ensin asialla oli ruotsidemokraatti ja sen jälkeen myös demari, sillä yhden parlamenttiedustajan tilillä oli kyselyjä muun muassa siitä, kuinka saada uskoton nainen käännytettyä pois Ruotsista. Haluaa saada oleskeluluvan kiellettyä naiselta, joka hänen mielestään on hutsu ja makailee yltympäriinsä.

  Totta kai demari väittää, että hän lainasi tiliään toiselle, kuten teki myös ruotsidemokraatti. Silloin muut eivät uskoneet, eivätkä taida tälläkään kertaa luottaa pelkkään sanaan. Demarit eivät lotkauta korvaansa epäilyille, sillä arvattavasti haluavat säilyttää parlamentissä enemmistön itsellään.


  https://www.expressen.se/ledare/varfor-ar-du-sa-tyst-om-kvinnohat-nu-strandhall/
   
 3. vierailija Vierailija

  Pidetään vain terroristit ja heitetään ulos pettäjänaiset!
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 765
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tanska palautti yhden terroriin yllyttävän takaisin Marokkoon, mutta Ruotsia matkien Suomen lait on kirjoitettu siten, että oleskeluluvan saanutta on vaikea käännyttää. Ainakin sellainen mielikuva on viime päivien otsikoiden jälkeen.

  Ranskalainen kirjailija sen sijaan arvosteli tietyin tavoin maansa presidenttiä, joka on naimisissa itseään paljon vanhemman naisen kanssa. Kai lähes eläkeikäinen jo eli reilusti yli kuusikymppinen. Ja Suomessa ikäero on toisinpäin, mikä on ollut paljon tavanomaisempaa historiallisesti.

  Ikämies voi saada lapsia nuoren naisen kanssa, mutta nuori mies voi jäädä lapsettomaksi, jos vaimon kello on ohittanut tietyn rajan.
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 765
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nainen voi aina pettää miestään, eikä välttämättä kantaa edes aviopuolisonsa tai elinkumppaninsa lasta. Nykyisin on testit, jotka paljastavat syrjähypyt, mutta aiemmin niitä ei ollut.

  Nainen voi myös ennen kuin on raskaana tai ollessaan käydä vieraissa, mikä on melko tavanomaista, vaikka toisin kuvitellaan. Sen lisäksi hän voi syyttää miestä lähes kaikissa tapauksissa raiskauksista erityisesti, jos yleinen mielipide on miestä vastaan.

  Mies on siis aina syyllinen, vaikkei aina ole kysymys muusta kuin kostosta, joka voi kohdistua vaimon tekemisiin. Arvattavasti moni mies on joutunut alistumaan akkavaltaan, eikä voi kuin ihmetellä, että sen lisäksi tulee yhteiskunnan tuomio.
   
  Last edited: 10.01.2019
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 765
  Saadut tykkäykset:
  0
  On ihme, ettei julkisuudessa käsitellä noita vaikeita kysymyksiä naisten seksuaalisesta käytöksestä. Tosin nykyään on tehty artikkeleita naisten petoksista, mutta nekin ovat olleet sellaisia, joita tapahtuu pilvin pimein muun muassa joulujuhlien aikaan.
   
 7. vierailija Vierailija

  Hmmm, taidat olla katkera? Kitkeriä, sanoi kettu pihjanmarjoista, kun ei ylettynyt niitä puusta noukkimaan!
   
 8. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 765
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taas alkoi henkilökohtaisuuksiin menevästi argumentointisi!


  Meikäläisen tapainen ei osaa olla katkera, mutta ihme, että aina naisten kenkkuudet jätetään kertomatta, kun sen sijaan miesten tekoja liioitellaan. Yhdessä tv-ohjelmassa tosin joku asiantuntijanainen avasi hieman salaisuuksia, mutta eipä niistä enemmälti ole puhutta tai kirjoitettu.

  On olemassa sellainenkin sanonta, ettei miestä voi raiskata, mutta sekään ei pidä paikkaansa. Jopa toiset miehet voivat raiskata, jos ovat homoseksuaaleja.

  Nuo naisten jutut raiskauksista vuosikymmenten takaa ovat oikeudellisestikin vaikeita asioita. Voidaan rinnastaa murhiin, jotka eivät vanhene koskaan. Tuomiot ovat kovahkoja, vaikkei näyttöä voi enää olla, vaan ainoa todiste on usein naisen oma kertomus. Ei pitäisi riittää!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti