Hae Anna.fi-sivustolta

Kirkuen demariyhdistyksen johtoon

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 05.11.2018.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 841
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ruotsissa SSU Skånen puheenjohtajaksi voi nousta kirkumalla niin kauan, että kokous on pakko lopettaa. Jotkut demariedustajista ovat alkaneet jopa pelätä, koska toiset ilmaisevat vanhoillisia lauseita naisista ja homoseksuaaleista, jotka ovat pikemmin naisellisia kuin miehekkäitä.

  Demarien kokouksista on säilynyt myös kännyvideoita, jotka osoittavat, kuinka osa jäsenistä esiintyy kirkuen vuosikokouksessa. Lisäksi uusi johto on vaihtanut perinteisen työväenlaulun uuteen, jota lauletaan arabiaksi. Kieleen, jota edes puolet osanottajista ei edes ymmärrä. Että sellaista siellä!


  https://www.expressen.se/kvallspost...dforande-skriker-tills-mote-stoppas-sa-sjukt/
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 841
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ruotsidemokraatteja karsastetaan toki syystä, koska puolueen syntyhistoria linkittyy laitaoikeiston ikävimpään menneisyyteen. Sen sijaan sosialidemokraateilla on ollut Ruotsissa vapaa pääsy hallitusvastuuseen koko ajan, vaikka puolueen yhdistyksissä on ollut myös jäseniä, jotka ovat kertoneet antisemitistisiä lauseita julkisesti. Paljastusten jälkeen osa pyytää anteeksi puheitaan, mutta vaikea tietää, voiko luottamusta saada takaisin vai ei.
   
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 007
  Saadut tykkäykset:
  292
  ”Työttömät polvilleen ja niskalaukaus…”
  Siinä SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen kommentti työttömyysturvan aktiivimallista.
  -- https://www.suomenmaa.fi/paakirjoit...tiikan-suurta-ongelmaa-6.23.326767.17496d12f1

  Eipä ollut tuossa suomalaisessa politiikossakaan mitään kehuttavaa sen ulosannissa. Aika tyly ja halveksiva lausahdus työttömistä. Se ei siis "kiljunut" se puolestaan halveksivasti puhui työttömistä.
  Että tuollaisia politiikot sanoo Suomessa.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 841
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ruotsissa arabialaisia lauluja ilmentävät demarit siis kirkuvat itsensä johtotehtäviin, kun Suomessa demarijohtajat lainaavat kannattajiensa puheista vuosisadan alun muistikuvia saadakseen tukea politiikalleen. Näin siis demarit!
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 841
  Saadut tykkäykset:
  0
  SSU Skånen aktiiveista useampi kuin tähän asti on tiedetty on jakanut antisemitistisiä ja väkivaltaa suosivia sisältöjä. Edellisvuonna SSU Malmö pyysi Ruotsiin yhden radikalisoituneen saarnaajan. -Meillä on SSU:n sisällä vakava konflikti, josta on otettava selvyys, sanoo Malmön osaston puheenjohtaja Tiba Awni.


  https://www.expressen.se/kvallsposten/extremism-sprids-av-ssu-bjod-in-radikal-predikant/

  (Kysymys on siis demariyhdistyksestä, joten ihme, että voivat samaan aikaan karsastaa muita puolueita, jotka osin yllyttävät väkivaltaan ja antisemitismiin.)
   
 6. vierailija Vierailija

  Viesti ei liity aloituksen aiheeseen.

  Näyttäisi siltä, että herra Ahm*dia pelätään tuolla Ruotsissa oikein kunnolla. Oman puolueen jäsenet siis pelkäävät, mppelit ja naiset pistetään kuriin A:n toimesta...
  Voi elämä, miten tuollaisen annetaan jatkua?
   
 7. vierailija Vierailija

  Se on niin ihanan suvaitsevaista, tulee ristiriita jos Ahmetti laitetaan ruotuun. Ruotsalaisethan heittävät jo viikinkilöytöjäkin sulattamoon ihan suvaitsevaisuudessaan. Mikseivät laita myyntiin ja nettiin. Voisin ostaa.
   
 8. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 841
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ruotsin kokoomus vaatii vapaa-ajan lautakuntaa tutkimaan nuorisoyhdistys SSU:n tilanteen, koska se antaa verovarat käyttöön. -Sosialidemokraatit Malmössa vaikuttavat tuntevan äärimmäisyydet, mutta ovat tyytyneet katsomaan asiaa läpi sormien, sanoo Torbjörn Tegnhammar. Kokoomus kysyy: Missä on Stefan Löfven? Pääministeri ei ole ottanut kantaa lainkaan.

  Kokoomuslaisten mielestä nuorisoyhdistyksille annettava apu rahoitetaan verovaroin ja se pitää käyttää edistämään demokratiaa ja lisäämään kiinnostusta politiikkaan, eikä uhkaan, homokielteisyyteen tai juutalaisvihaan. Demarien puoluesihteeri Lena Rådström Baastad toteaa, että yhdistys on päättänyt ratkaista ongelmat, mikä merkitsee sitä, että sosialidemokraattisia arvoja on kunnioitettava.

  Aiheen antoi:

  https://www.expressen.se/kvallsposten/moderaterna-kraver-att-ssu-utreds-var-ar-stefan-lofven/
   
 9. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 841
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nuorisojärjestö SSU on elintärkeä demareille, koska puolueen miljoonasta jäsenestä on jäljellä enää alle kymmenesosa. Pääministeri Stefan Löfven kiitti erityisesti iloista, energistä järjestöä ensimmäiseksi vaaliyönä puoluetovereilleen. Kertoi rakastavansa heitä niin paljon.


  När Stefan Löfven under valnatten går upp på scen för att hålla tal inför sina partikamrater vet han vilka han ska tacka först.

  – Detta fantastiska SSU, säger han med eftertryck. Den glädjen, den energin, den viljan, den går inte av för hackor. Det är därför jag älskar er så mycket.

  Aihetta antoi pitkähkö artikkeli:

  https://www.expressen.se/kvallsposten/qs/hemligt-dokument-sa-utnyttjade-s-extrem-falang/
   
 10. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 841
  Saadut tykkäykset:
  0
  Rakkaus SSU:n toimijoihin on elinehto demareille, jotka juhlivat kädet nostaen sydämen muotoiseksi. Mutta pinnan alla muhii sisäinen valtataistelu, missä uusi ryhmittymä, jota syytetään epädemokraattisista otteista, on tullut peliin mukaan. Sen osoittaa sisäinen asiakirja, jota on pidetty salaisena.

  City Gross Rosengårdin ulkopuolella 9. toukokuuta 2013 parikymppinen mies on juuri tullut SSU:n kokouksesta, jossa hän on ajautunut vihaiseen keskusteluun palestiinalaisista. Kolme samanikäistä miestä, joista kaksi SSU:n jäseniä, tuomittiin myöhemmin potkuista ja lyönneistä, joiden vuoksi parikymppinen ei kyennyt syömään muuta kuin juoksevaa ravintoa useiden viikkojen ajan.

  SSU:n valtaan nousee rajun alun jälkeen myöhemmin ryhmä, jonka sisin on yhteenhitsautunut jengi. Se on aktiivinen nuorisojärjestö Reactassa, joka tarjoaa lukuapua ja houkuttelee mukaan kolmisenkymmentä lasta ja nuorta. Useat ovat tukijoita uudistusliike Ahmadiyyassa, jonka imaami yhden kouluvierailun aikana vertasi homoja sikoihin. Lisäksi ryhmittymä käyttäytyy vanhoillisesti ja vihaisesti enimmäkseen naisia kohtaan. Machoilua karttavat miehet saavat myös huutia.

  Ahmadiyyan jäsenistö on kiistanalainen sen vuoksi, että osa on suvaitsevaisia ja osa ei. Voitolle pääsevät vanhoilliset ja he saavat toimia, vaikka sisäiset raportit osoittavat, että äärikeinoja käytetään vuosikokouksia ennen. Expressenin paljastusten jälkeen ryhmittymän jäsenistä osa on joutunut jäämään sivuun.  (Demarit ei ole enää työväenliike, vaan se on muuttunut valtapuolueeksi, jonka aikana kodittomien määrä on noussut ja maahanmuutto lisääntynyt samaan aikaan, kun riikinvanhuksia hoidetaan leväperäisesti.)
   
  Last edited: 03.12.2018
 11. vierailija Vierailija

  Ai, että tällaisia ovat demarit!
   
 12. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 841
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suomessa on meneillään samankaltainen kehitys, sillä useat maahanmuuttajat kiinnittyvät juuri vasemmistoon, jonka puoluejohtajat kaipaavat enimmin tulokkaiden äänipottia omakseen. Vasemmistoliitto ei ole tarpeeksi vahva puolustaja, vaikka onkin kovimmin Lähi-Idän kysymyksissä äänessä. Eikä työväestön ääni pääse sosialidemokraattienkaan sisäpiirissä esiin, vaan se nollautuu matkan varrella.

  Ruotsissa sosialidemokraatit ovat menettäneet kannatustaan koko ajan, eikä puolueessa ole jäseniä kuin kymmenesosa siitä, mitä aiemmin oli. Suomessa aivan samoin niin ay-liike kuin demarit ovat menettäneet kannatustaan, kun eivät ole pitäneet huolta äänestäjäkuntansa eduista. Köyhimmät eivät edes äänestä, sillä he ovat pettyneet järjestelmään täysin. Jos käyvät piirtämässä numeronsa, antavat sen äärioikeistolle.

  Ranskassa rahvas oli jälleen kerran ensimmäiseksi kaduilla osoittamassa mieltään, kun polttoaineiden hintoja nostettiin ilmastokysymyksiin vedoten. Demokratian airueena tunnetut ranskalaiset ovatkin aina olleet etujoukoissa silloin, kun rahvasta kuritetaan armotta. Valitettavasti heidän on pakko käyttää väkivaltaisia keinoja, sillä demokraattisesti he eivät saa sielläkään ääntään kuuluviin.

  Suomalaisiakaan ei olisi olemassa, jollei Ranskan keisari Napoleon olisi pakottanut Venäjän tsaaria hyökkäämään Ruotsiin. Onneksi syntyi Suomi ja kielikin elpyi lukukelpoiseksi, vaikkei enää olekaan sellainen, kun kapulakieli on vallannut alaa.
   
 13. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 841
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ruotsissa slöseriombudsmannen eli tuhlausasiamies Johan Gustafsson on sitä mieltä, että äänestäjien pitäisi ymmärtää vaihtaa poliitikot. Syy on se, että poliittiset virkailijat kunnissa eivät ole vain tarpeettomia, vaan kalliita ylläpidettäviä kansalaisille. Hänen mielestään on helppo olla antelias, kun tuhlaa muiden rahoja - eikä vähiten, kun tuhlaa itselleen.

  Esimerkiksi Tukholmassa poliittisia virkamiehiä on yhtä kunnanvaltuustoedustajaa kohtaan enemmän avustajia kuin parlamentissä kansanedustajilla. Palkka on hyvä, vaikka virkailijat otetaan töihin suoraan järjestöistä, eikä heillä ole korkeakoulututkintoa.

  https://www.expressen.se/debatt/kommunens-sloseri-fler-tjansteman-an-riksdagen/


  (Nelisentuhatta euroa kuukaudessa ja hyvät etuudet, jos jostain syystä joutuvat pois työstään.)
   
 14. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 841
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suomeen pitäisi saada myös tuhlausasiamies, sillä liian moni saa olla lupsutella virkailijana ja konsulttina siten, että voi napsia rusinat pullasta koko ajan. Toive lienee turha, sillä demokratia on kallis rakkaus, minkä varmaan jotkut ministerieläkkeitä nauttineet ovat voineet havaita.
   
 15. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 841
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nuorisojärjetö SSU Skånen sisäiset ongelmat johtivat lopulta siihen, ettei järjestölle myönnetä valtion tukea, joka on noin 6 000 euroa, kertoo Ruotsin radio. Viranomaisten mukaan SSU Skånen toimissa on vakavia puuttteita demokratian rakentamisessa. Lisäksi vaarana on, että SSU Skåne menettää toisenkin avustuksen, joka on suuruudeltaan noin 25 000 euroa, mutta siitä päätös tehdään vasta viikon kuluttua.

  Aiheen antoi:


  https://www.expressen.se/kvallsposten/efter-granskningarna-ssu-i-skane-blir-av-med-bidrag/
   
 16. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 841
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nuorisojärjestön jäsenet olivat Kvällspostenin mukaan ilmaisseet myös homofobisia ja antisemitistisiä lauseita, joten eipä ihme, että rahahanat sulkeutuivat. Ovat niitä aiheita, joista syyttävät ruotsidemokraatteja, joiden kanssa jäsenillä on siis yhteneviä mielipiteitä. Kovin pyhää ei vaikuta olevan ihmisarvo vasemmistolle, vaan valta.


  Det rapporterades även om homofoba och antisemitiska uttalanden av medlemmar i ungdomsförbundet.
   
 17. vierailija Vierailija

  sillä laillen kaikki äärimmäiset pohtii
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti