Hae Anna.fi-sivustolta

Kirkuen demariyhdistyksen johtoon

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 05.11.2018.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 923
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ruotsissa SSU Skånen puheenjohtajaksi voi nousta kirkumalla niin kauan, että kokous on pakko lopettaa. Jotkut demariedustajista ovat alkaneet jopa pelätä, koska toiset ilmaisevat vanhoillisia lauseita naisista ja homoseksuaaleista, jotka ovat pikemmin naisellisia kuin miehekkäitä.

  Demarien kokouksista on säilynyt myös kännyvideoita, jotka osoittavat, kuinka osa jäsenistä esiintyy kirkuen vuosikokouksessa. Lisäksi uusi johto on vaihtanut perinteisen työväenlaulun uuteen, jota lauletaan arabiaksi. Kieleen, jota edes puolet osanottajista ei edes ymmärrä. Että sellaista siellä!


  https://www.expressen.se/kvallspost...dforande-skriker-tills-mote-stoppas-sa-sjukt/
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 923
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ruotsidemokraatteja karsastetaan toki syystä, koska puolueen syntyhistoria linkittyy laitaoikeiston ikävimpään menneisyyteen. Sen sijaan sosialidemokraateilla on ollut Ruotsissa vapaa pääsy hallitusvastuuseen koko ajan, vaikka puolueen yhdistyksissä on ollut myös jäseniä, jotka ovat kertoneet antisemitistisiä lauseita julkisesti. Paljastusten jälkeen osa pyytää anteeksi puheitaan, mutta vaikea tietää, voiko luottamusta saada takaisin vai ei.
   
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  3 210
  Saadut tykkäykset:
  262
  ”Työttömät polvilleen ja niskalaukaus…”
  Siinä SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen kommentti työttömyysturvan aktiivimallista.
  -- https://www.suomenmaa.fi/paakirjoit...tiikan-suurta-ongelmaa-6.23.326767.17496d12f1

  Eipä ollut tuossa suomalaisessa politiikossakaan mitään kehuttavaa sen ulosannissa. Aika tyly ja halveksiva lausahdus työttömistä. Se ei siis "kiljunut" se puolestaan halveksivasti puhui työttömistä.
  Että tuollaisia politiikot sanoo Suomessa.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 923
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ruotsissa arabialaisia lauluja ilmentävät demarit siis kirkuvat itsensä johtotehtäviin, kun Suomessa demarijohtajat lainaavat kannattajiensa puheista vuosisadan alun muistikuvia saadakseen tukea politiikalleen. Näin siis demarit!
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 923
  Saadut tykkäykset:
  0
  SSU Skånen aktiiveista useampi kuin tähän asti on tiedetty on jakanut antisemitistisiä ja väkivaltaa suosivia sisältöjä. Edellisvuonna SSU Malmö pyysi Ruotsiin yhden radikalisoituneen saarnaajan. -Meillä on SSU:n sisällä vakava konflikti, josta on otettava selvyys, sanoo Malmön osaston puheenjohtaja Tiba Awni.


  https://www.expressen.se/kvallsposten/extremism-sprids-av-ssu-bjod-in-radikal-predikant/

  (Kysymys on siis demariyhdistyksestä, joten ihme, että voivat samaan aikaan karsastaa muita puolueita, jotka osin yllyttävät väkivaltaan ja antisemitismiin.)
   
 6. vierailija Vierailija

  Viesti ei liity aloituksen aiheeseen.

  Näyttäisi siltä, että herra Ahm*dia pelätään tuolla Ruotsissa oikein kunnolla. Oman puolueen jäsenet siis pelkäävät, mppelit ja naiset pistetään kuriin A:n toimesta...
  Voi elämä, miten tuollaisen annetaan jatkua?
   
 7. vierailija Vierailija

  Se on niin ihanan suvaitsevaista, tulee ristiriita jos Ahmetti laitetaan ruotuun. Ruotsalaisethan heittävät jo viikinkilöytöjäkin sulattamoon ihan suvaitsevaisuudessaan. Mikseivät laita myyntiin ja nettiin. Voisin ostaa.
   
 8. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 923
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ruotsin kokoomus vaatii vapaa-ajan lautakuntaa tutkimaan nuorisoyhdistys SSU:n tilanteen, koska se antaa verovarat käyttöön. -Sosialidemokraatit Malmössa vaikuttavat tuntevan äärimmäisyydet, mutta ovat tyytyneet katsomaan asiaa läpi sormien, sanoo Torbjörn Tegnhammar. Kokoomus kysyy: Missä on Stefan Löfven? Pääministeri ei ole ottanut kantaa lainkaan.

  Kokoomuslaisten mielestä nuorisoyhdistyksille annettava apu rahoitetaan verovaroin ja se pitää käyttää edistämään demokratiaa ja lisäämään kiinnostusta politiikkaan, eikä uhkaan, homokielteisyyteen tai juutalaisvihaan. Demarien puoluesihteeri Lena Rådström Baastad toteaa, että yhdistys on päättänyt ratkaista ongelmat, mikä merkitsee sitä, että sosialidemokraattisia arvoja on kunnioitettava.

  Aiheen antoi:

  https://www.expressen.se/kvallsposten/moderaterna-kraver-att-ssu-utreds-var-ar-stefan-lofven/
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti