Hae Anna.fi-sivustolta

Kirouksen voima

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä Miljoonien kyyneleet, 22.03.2016.

 1. Jälleen saastaiset terroristit tekivät pommi-iskun. Miten moni varmasti kiroaa noita tyyppejä ja toivottelee ne syvinpään helvettiin.
  Voisiko kirouksen voima saada ne lakoamaan? Jos kaikki heihin osoitetut kiroukset yhdistetään niin olisiko sillä vaikutusta? Saahan yhteisrukouskin kuulemma ihmeitä aikaan...
  Turkin presidenttihän kirosi nuo iskijät...joten...?
   
 2. Keiden ongelma? Vierailija

  Mitenkä olisi ns sakinhivutus eli puhdistukset, jotka islamistit hoitaisivat itse keskuudessaan?
   
 3. mitämitä Vierailija

  Mitä Turkin presidentti tekee omassa maassaan? Mitä Putin, mitä Obama.
  Mistä terrorismi sikiää, miten sitä voisi estää? Silläkö että kyhättään muureja ja hälyttimiä omaksi suojaksi, kaikkien huviloiden ympärille? Poliisikaan ei uskalla käydä joissakin kylissä. Miksi niillä ihmisillä kylissä on paha olo ja tappamishalu? Eivät ole syntymästään olleet niin vihaisia.

  Brysselissä pamahti pahasti, koko päivän sai kuulla että ei ollut mikään yllätys? Jos joku asia ei ole yllätys, se on siis odotettu.

  Laskettiin onko omia mukana, kehuttiin kuinka oli minuuteista kiinni, hoilattiin kuinka jatketaan samaan malliin, me sitä ei pelätä. Soini hokee samaa mantraa, pelolle ei saa antaa valtaa, voi Jeesus sentään.
  Brysseli ja maailma tietää, että eräs kylä Brysselissä on sellainen jossa asuu paljon määrätynlaista ihmistä, miksi he haluavat tappaa.
  Toimittajaparka kysyi eräältä pelkäämättömältä, pitäisikö tarkistukset ennen lentokentille menoa aloittaa jo kaukaa ;) Kohta tullaan siis kotiin ja tarkistetaan mistä olet lähdössä ja mihin.
  Tätähän sitä haluttiin, demokratiaa ja vapaata liikkuvuutta, ollaan kaikki yhtä suloista siskoa ja veljeä, joka ei tee toiselle pahaa, eikä varasta toiselta, eikä raiskaa toista...
   
 4. sillä tavalla, että isisleireille menijöitä ei oteta takaisin eli sinne saavat jäädä. Nämähän on maanpettureita jos sitten tulevat kotimaihinsa (mamuja) tekemään terroritekoja. Mutta tänne vaan pääsevät ja vielä silitetään päätä ja jotain kallonkutistajaa vaan käytetään. Tuo nyt ei auta yhtään mitään aivopestyille. Ja rajavalvonta joka rajalla. Mitäs päästivät paperittomia tännekin. Hävittäneet paperinsa tahallaan, jottei tunnisteta mahdolliseksi terroristiksi.
   
 5. pelkoa ei tunneta Vierailija

  Monet suomalaiset matkustaa ulkomaille, vaikka niissäkin maissa, joihin tuttujakin lähtee on ollut räjäytyksiä ja terroritekoja mm. mainitakseni yhden eli Turkki. Sinnehän nyt annetaan lähes ilmaisia matkoja ja suomalaiset kilvan ryntää nyt Turkkiin! Voi tätä maailmaa...
   
 6. määränpää Vierailija


  Terroristien päämäärä on aiheuttaa pelkoa ja lamaannusta. Ei voi antaa periksi lopettamalla matkustamista ja pelätä kotona neljän seinän sisällä, silloinhan he ovat voittaneet. Eri asia on sitten ne muutamat maat joihin ei ole syytä lähteä vain koittaakseen onneaan.
   
 7. En usko meidän mediaan enää lainkaan, onneksi on muita medioita.
  Tuttavani oli pari viikkoa Turkissa, olivat kierreleet paljon maassa. Ei mitään hankaluuksia, kertoi että ehkä turisteja ei viedä kriisipesäkkeisiin. Niihin paikkoihin joissa Turkissa on tosi "kuumaa"
  Suomi keikkuu liikaa poliisina, jokaisella maalla on oma historiansa ja esim. Turkilla hyvin sotaisa. Nyt sitten EU teki sopimuksen Turkin ja Kreikan kanssa, aika outo veto. Mutta minä pieni ihminen en tiedä taustoja mitkä sopimukseen johtivat, ehkä on hyväkin etten tiedä.
   
 8. On erittäin terveellistä sulkea pois tv, radio, internet sekä muu media ja hengähtää sekä suoda itselleen ja omalle elämälleen aikaa. On aivan ymmärrettävää että ihminen alkaa "läähättämään" jos kaikki muutkin läähättävät.
   
 9. klupsis vain Vierailija

  Ja kun ei sitten tiedä mistään mitään, kun sulkee silmät ja korvat tiedoilta ja uutisvirralta niin syöksyy päättömästi suoraan" suden suuhun?!";)
   
 10. Asennoituminen Vierailija

  Ihmisen kaikkein pahin "sudensuu" on siellä omien korvien välissä. Kun rakentaa itselleen riittävän pelon ja muurin on sen ylittäminen lähes mahdotonta. Pelko ruokkii itse itseään.
  Järki käteen ja käyttäytymiseen. Miettikää itse miltä näyttää ihminen, joka kadulla kävellessään vilkuilee hermostuneesti ympärilleen ja puristaa kassiaan rystyset valkoisena rintaansa vasten = raiskattavan herkullinen tapaus tai ryöstettävä ehdottomasti.
  Body language eli kehonkieli kertoo paljon. Tietoisuus, varmuus, jämeryys, päättäväisyys, rohkeus on puolivoittoa. Jos katsekin voisi tappaa... you know mitä tarkoitan.
   
 11. oksettaa Vierailija

  Saatanallista pahuutta noiden terroristien toiminta. Oksettaa katsellakkin ja lukea sellaisesta pirullisuudesta. Miten ihmisestä voikin tulla noin läpeensä paha ja mädäntynyt?

  Katsoin lehden uutisista kuvia, joissa oli erilaista rautaroinaa, jota loukkaantuneiden ihmisten kehosta oli lääkärit kaivaneet ulos!

  On siinä sairaan ihmisen aivot kuumeisesti ähertäneet keksiessään miten voisi pommiin sisällyttää oikein pahasti repiviä esineitä!

  Eikö joillakin ihmisillä voi todellakaan olla rakentavampaa toimintaa?!:cry:
   
 12. Niilikkäinen Vierailija

  Ei noihin roistoihin mikään asennoituminen auta! Vaikka olisi kuinka päättäväisen ja jämerän näköinen, ei auta jos on murhanhimoinen muslimi iskupäällä, se tappaa rohkeastikin kävelevän ihmisen.

  Tuokin mitä media toistaa aina iskujen jälkeen "ei anneta pelolle valtaa" ei auta yhtään, pitäisi saada euroopassa rajat kiinni, eikä laskea tänne yhtään muslimia, pysykööt omissa maissaan. Ei silloin ollut mitään iskuja euroopassa, kun olin nuori, ja oli rajat kiinni. Miksi tänne pitäisi päästää noita loiseläjiä, jotka eivät halua elää rauhassa.
   
 13. Potilankuake Vierailija

  Kyllähän kehonkieli kertoo paljon, mutta se ei todellakaan estä ikäviä tapahtumia. Eiköhän siellä Brysselin metrossa ja lentoasemalla ollut moniakin jämeriä ja päättäväisiä henkilöitä ja niin vain olivat väärään aikaan väärässä paikassa!

  Aina löytyy ihmisiä, jotka juuri raiskaus-, varkaus- ym. tapauksissa ja nyt jopa näköjään terroristien hyökkäyksestäkin löytävät heti syyn uhrista itsestään. Kunnes joutuvat itse vastaavaan tilanteeseen, jossa se body language ei sitten auttanutkaan.
   
 14. vihaiset ilmeet Vierailija

  Miksi somalit katsoo meitä vihaisesti ohimennessään? Emmehän me ole aikeissa hyökätä heidän kimppuunsa. Vai onko heillä jo asenne, että täältä pesee jos....?
  Ihmiset kautta maailman pelkäävät, kun ei tiedä kehen luottaa...
   
 15. kyssäripyssäri Vierailija

  mistä tiedät tai näet kuka ohikulkija on somali ja kuka ei?
  Ketkä me?? montako muuta ihmistä kanssasi on samaan aikaan silloin kun näet näitä somaleita?
   
 16. kyllä ne erottaa Vierailija

  Kyllä somali näyttää somalilta. Pukeutuminen naisilla ja ylipäätänsä naama on kaikilla samanlainen.
   
 17. että mitä Vierailija

  Millainen tyyppi siellä tuommoisia hölmöjä kyselee? Voihan sitä kulkea useamman ihmisen kanssa ja ihmetellä mokomia . Vai mitä? Kysyjänä tuommoista sinulla lienee somali siinä vierelläsi?
  Somalit erottaa kyllä hyvin muista mustista.:LOL:
   
 18. kyssäripyssäri Vierailija

  minua on lapsesta saakka ärsyttänyt ja ärsyttää näin aikuisenakin rasismi ja ihmisten ihonvärin tai syntymämaan mukainen erottelu.

  Itselläni on työkaverina erittäin pätevä ihminen. Hän ei ole ihmisenä yhtään sen erikoisempi, ei huonompi, eikä vihaisempi, vaikka hän on syntynyt Somaliassa ja hänen ihonvärinsä on erilainen kuin minulla!

  Olet typerä ihminen ja minua hävettäisi olla sinun ystäväsi. En yhtään ihmettele miksi muualta tulleet katsovat sinua vihaisesti. Suunnaton tyhmyytesi loistaa sinusta kuin majakka ulospäin.
   
 19. pyssärikyssäri Vierailija

  Hauskaa että sulla on somppu työkaverina, mutta silti et tiedä miltä ne näyttää.
   
 20. kyssäripyssäri Vierailija

  Työkaverini näyttää omalta itseltään, ihmiseltä, hänellä on nimi ja häntä on kohdeltava kuin ketä tahansa suomalaista, koska hän on Suomen kansalainen!
  Ja vaikka olisi lähtöisin mistä, ja vaikka hänellä olisi minkä maan passi tahansa, sinulla ei ole oikeutta haukkua ketään syntyperän eikä ihonvärin takia.

  Ylläpito voisi deletoida kirjoituksesi pois samantien.
  Olet rasisti ja oksettava ihminen. Piste.
   
 21. no justiinsa Vierailija

  Sinä taas sairastunut vakavaan naismaiseen sairauteen nimeltä hyysääminen.
   
 22. kyssäripyssäri Vierailija


  Työkaverini on asunut Suomessa 4 vuotiaasta asti, hän on käynyt peruskoulun Suomessa, on Suomen kansalainen, puhuu täydellistä suomea, ruotsia, englantia ja ranskaa, tekee töitä ja maksaa veronsa Suomeen. Ainoa mikä hänet erottaa meistä kantasuomalaista on ihonväri ja syntymäpaikka!
  Ei minun häntä tarvitse hyysätä. Jos vastakkain sattuisitte hän voisi säälien katsoa sinua, että kylläpä tuolla vanhuksella viiraa päässä ja pahasti. Tuollaiselle rasistille kuin sinä en toivota hyvää elämää.
   
 23. taputtaja Vierailija

  se on hienoa että pelkällä peruskoulun spettarilla puhuu täydellisen monipuolisesti kieliä. Tulee mieleen nämä Lieksan koneinsinöörit.
   
 24. Vastavoima Vierailija

  Ei voisi.

  Kiroamalla kirouksen alaisia vai lisää pahuuden määrää, pitää tehdä päinvastoin, jotta kirouksen voima heikkenee:

  Room. 12:14 Siunatkaa vainoojianne, siunatkaa, älkääkä kirotko.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti